نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: سئو بهتره یاتبلیغات گوگل ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : سئو بهتره یاتبلیغات گوگل ؟

قطعا هردو لازم هستند و بستگی دارن شما چقدر انتظار دارین و چه رتبه ای میخواین کسب کنین ولی من خودم به تجربه میگم جفتش مهم و تاثیر گذاره و پارامتر مهم دیگه ای نیز چون بازدید از سایت نیز خیلی مهمه
    هر چقدر بازدید از سایت شما بالاتر باشه سایت شما از نظر گوگل رتبه ی بهتری کسب خواهد کرد

عضو جدید AlienX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : سئو بهتره یاتبلیغات گوگل ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط novingate نمایش پست ها
    قطعا هردو لازم هستند و بستگی دارن شما چقدر انتظار دارین و چه رتبه ای میخواین کسب کنین ولی من خودم به تجربه میگم جفتش مهم و تاثیر گذاره و پارامتر مهم دیگه ای نیز چون بازدید از سایت نیز خیلی مهمه
    هر چقدر بازدید از سایت شما بالاتر باشه سایت شما از نظر گوگل رتبه ی بهتری کسب خواهد کرد
    دقیقا همینطوری که شما در مورد بازدید از سایت میگید هستش. هر چقدر بازدید سایت بالاتر باشه گوگل اون سایت رو از نظر محبوب بودن بهتر میدونه و اونو بالاتر از بقیه رقیب‌ها قرار میده. من به شخصه چندین سال هست که در مورد بازدید سایت خوندم و تحقیق کردم و بعد از کلی آزمایش و خطا تونستم راه بازدید اصولی رو پیدا کنم و توسط همین راه سایت‌های زیادی رو از صفحه بی‌نهایت به صفحات اول آوردم. با توجه به تجربه‌ای که به دست آوردم گوگل اول از همه به میزان بازدید سایت نگاه می‌کنه بعد به فاکتور‌های دیگه، البته اینم بگم که بازدید مستقیم از سایت اصلا واسه گوگل مهم نیست (بر عکس الکسا که واسش مهمه) و فقط ورودی‌های خودش رو قبول داره و در مدت زمان کمی سایت رو از پایین‌ترین رتبه‌ها به صدر نتایج میاره. این چیزی هست که به تعداد زیاد به چشم خودم دیدم. چند روز دیگه در قسمت آموزش مطلبی آموزشی در مورد بازدید همراه با عکس‌های مربوطه قرار میدم. آموزشی که تا به حال جایی گفته نشده. به دلیل زیاد بودن مطلب دارم روش کار می‌کنم و همه رو یک دفعه قرار میدم.
    ویرایش توسط AlienX : April 18th, 2018 در ساعت 13:28
    ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
    در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)