نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 72

موضوع: ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیش فرض پاسخ : ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    اولا که شما در ابتدا ادعا کردید که تلگرام مشکل داره
    همینطور که در پست قبل هم گفتم اون رو مقایسه کردید با مشکلات سروش و اعلام کردید که مشکلات تلگرام بزرگتر هستند پس بدون شک باید خودتون بدونید که مشکل وجود داره
    ولی مشکلی نیست بنده یک مدرک برای اثبات وجود مشکل از دست رفتن شماره تماس ها ارائه می کنم:
    https://twitter.com/MSayedsalehi/sta...11666808533001
    توییت مدیر پیام رسان سروش که وجود این مشکل امنیتی رو تایید می کنند. یعنی شما می خواید بگید تایید مدیر این پیامرسان برای وجود چنین مشکلی سندیت نداره ولی حرف شما که آشنایی با اصول اولیه امنیت رو ندارید داره؟!
    مدارک دیگه زیادی هم موجود هست
    نمونش استفاده از HTTP که مشخص هست و موارد دیگه

همینطور در مورد آزمون خطا باید عرض کنم که تست ها و به قول شما آزمون خطا در مورد اطلاعات حساس کاربر باید قبل از لانچ پروژه به صورت عمومی انجام بشه نه در نسخه اصلی و عمومی که خوب عدم اطلاع از این مورد هم باز هم بر می گرده به این که شما هیچ اطلاعی در زمینه توسعه یک نرم افزار ندارید.

در مورد جمله بلد اخر هم:
    بنده به خاطر ندارم بی دلیل کسی رو کوبیده باشم
    اصلا بنده به خاطر ندارم کسی رو کوبیده باشم. اگر بنده نقدی به کسی یا شرکتی می کنم به این دلیل هست که نقد باید انجام بشه تا افراد به سمت جلو حرکت کنند. همه جای دنیا همین هست. وجود فیدبک و بررسی دقیق اون همیشه موجب پیشرفت هست که حالا اگر شما فک می کنید هر کاری شما می کنید درست هست باز هم بر می گرده به عدم اطلاع شما از مدیریت رفتار و تولیدات خودتون که توصیه می کنم چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید.

در مورد صبح تا شب هم بنده باز هم از شما می خوام مدرکی ارائه کنید مبنی بر این که بنده صبح تا شب در این انجمن در حال فعالیت هستم.
    بنده علاقه خاصی به این انجمن دارم و همیشه روی یک تب باز هست و اگر فرصتی باشه نگاهی میندازم و اگر فرصت بیشتری باشه توی بحثی شرکت می کنم
    در مورد وقت آزاد هم فک نمی کنم بیشتر از شما وقت خالی داشته باشم
    تاریخ عضویت بنده ماه دوم سال 2011 هست و بنده 206 پست در بخش های اصلی دارم و میانگین 0.08 پست در طول روز.
    تاریخ عضویت شما ماه هفتم سال 2014 هست با324 پست و میانگین 0.24 پست در طول روز یعنی چیزی حدود 3 برابر بنده

اگر بر خلاف موارد امنیت و توسعه نرم افزار اگر با ریاضیات ابتدایی آشنا باشید با یه محاسبات ساده متوجه میشید که بنده همچین وقت خالی زیادی هم ندارم و اگر هم زیاد باشه باز هم با توجه به آمار شما، فک نمی کنم شما در جایگاهی باشید که در این مورد بخواید نقدی رو به بنده وارد کنید.

در نهایت بنده مدرک رو خدمتتون ارائه دادم
    پاسخ ادعا های هرچند بی اعتبار و خنده دار شما رو هم دادم
    و مجدد منتظرم شما مدرکی برای اثبات ادعاتون ارائه کنید.
    البته اگر احترامی برای خودتون قائل هستید در غیر این صورت موفق باشید
    دوست عزیز میشه اینقدر فرافکنی نکنی ؟ این که نشد مدرک اثبات باگ ، ایشون فرمودن این مشکلی نیست اون طور که امثال شما فرافکنی میکنید
    اگه اون مدرکه این چیه ؟
    این هم مدرک مستند
    شما هم یک مدرک مستند ارائه کنید
    https://steemit.com/cryptocurrency/@...pp-is-unsecure
    اصلا لازم نمیبینم با شما بحث کنم ، کسانی که در این انجمن بنده رو میشناسن میدونن حوزه کاری بنده در چه ضمینه ای هست

مشکل شما اینه که خود بزرگ بین هستید
    کسی که از خودش تعریف میکنه چیزی برای از دست دادن نداره
    الکی که خرج نمیکنن بره ما

ادوارد اسنودن بحث می کند که چرا برنامه TELEGRAM نا امن است

به عنوان یک کاربر مشتاق از برنامه telegram (به طور خاص با استفاده از LATIUM من)، من این را یک تحلیل جالب در توییتر یافتم. همچنین، Cryptocurrency LATIUM را بررسی کنید.

برای کسانی که از برنامه TELEGRAM استفاده می کنند، این بحث را توسط اسنودن در توییتر بررسی کنید.

بسیاری به نظر نمی رسند که چرا من مخالف @ Telegram با داشتن کانال های عمومی ناامن و غیر قابل انکار در یک برنامه که به عنوان یک پیام رسان رسمی تبلیغ شده است، مخالفم. برخی معتقدند که من فقط نمی فهمم که چگونه کانال ها کار می کنند. بنابراین بگذارید در مورد آن صحبت کنیم:

سابقه و هدف:Telegram موقعیت خاصی در ایران دارد "کانال های عمومی" آن منبع مهم اخبار برای بسیاری از کاربران کم فن است. خدمات رقابتی اغلب مسدود می شوند، اما Telegram مزایا را برای جلوگیری از این امر مانند تنظیم CDN های محلی ایجاد می کند

این هم خوب و بد است از یک طرف، نگه داشتن افرادی که درک نمی کنند و نخواهند فهمید که Tor و ***s چه ارتباطی با ا***یستم ارتباطات بزرگ و سخت و متوسط ​​دارند، ارزشمند است، در حالی که دولت عمدتا دارای دو حرکت است: "بلوک" یا "بلوک" "

از سوی دیگر، به این معنی است که Telegram در طول زمان با افزایش تقاضا برای همکاری با درخواست های دولت ایران برای این یا آن مواجه خواهد شد. امروز ما دیدیم وزیر ارتباطات خواستار یک کانال بزرگ می شود تعطیل. و اینجا جایی است که ما شروع به پیچیدگی می کنیم.

افکار شما در مورد TELEGRAM به طور خاص یا تکنولوژی چت به طور کلی چیست؟ من معمولا به ادعای "امنیت" اعتماد ندارم. آیا به هر حال برای ایجاد چت واسط امن است؟ این یک مشکل است که به نظر نمی رسد که با یک بلوک زنجیره غیر متمرکز حل شود
    ویرایش توسط live : April 5th, 2018 در ساعت 16:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)