نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

موضوع: ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    چون در رابطه با عنوان تاپیک که ضعف امنیتی هست پاسخ دادم
    بله اگر یک بستری باشه که در این وسعت مثل تلگرام آزمون خطا بشه ما هم پیشرفت میکنیم ، تا زمانی که آزمون خطا در این وسعت نباشه و بخاطر مشکلات و کینه های شخصی افرادی مثل شما با نظام بیایم برنامه نویسارو دار بزنیم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه

بنده نگفتم که از سروش استفاده کنید ، اگر خیلی مستعدی حداقل میتونی یک مشاوره به همکارات بدی ، تاحالا سعی کردی بری تو یه تیم مثل تیم برنامه نویسی سروش باهاشون همکاری کنی ؟ پس این ضعف خودته که باعث مشکلاتت شده

باید بسترش فراهم بشه یا نه ؟ شما که داری راه پیشرفت 4 نفر دیگه رم میبندی

شما از چه پلتفرمایی استفاده میکنی ؟ هیچ وقت براشون آپدیتی ارائه نمیشه ؟ مشکل امنیتی نداره ، چند ساله دارن روی این پلتفرم ها کار میکنن ؟ هزینه ای هم بابت لایسنس این پلتفرمها ارائه میکنید ؟

اگر هزینه ای برای لایسنس هست بهتره برای داخلی هم باشه تا دلگرم بشن ، مشکل اینجاست که همه چیز باید مجانی باشه کسی حاظر نیست بره این چیزا بهایی بده

ایرانی ینی خرید کالای خارجی استفاده از محصولات خارجی ، نابود کردن کسب و کار داخلی ، کوبیدن افراد جامعه ، اینا تجربه من از آدمایی مثل شماست که نمیذارن ایرانی پیشرفت کنه چون خارجیام یه زمانی این مشکلاتو داشتن اما ازشون حمایت شده

لطف کنید یک منبع در رابطه با باگها و ضعف امنیتی سروش ارائه بدید

بنده باز هم مدرکی از شما مبنی بر وجود باگ های بدتر از باگ های سروش طبق ادعاتون دریافت نکردم
    در مورد منبع برای باگ سروش هم صفحه اول رو بخونید و همینطور خودتون گفتید "تلگرام بارها و بارها باگهایی پیدا شده که این شنودها در مقابلش هیچ بوده" یعنی خودتون هم قبول دارید که سروش مشکل داره. پس الان یا می خواید خودتون رو گول بزنید یا بنده رو

در مورد همکاری:
    از بنده درخواست مشاوره نشده. هر وقت خواستند بنده در خدمتشون هستم.
    در مورد سابقه بنده هم بله پروژه های بسیاری بوده که درصد بالایی هم ایرانی بودند و موفقیت هم در این زمینه داشتند و بنده هیچ وقت مشکلی در مورد عدم استقبال کاربران به دلیل ایرانی بودن محصول خودم نداشتم. هر زمان محصول مناسبی رو تولید کردم با استقبال روبرو شدم. منتقد هم همیشه بوده که به ما لطف داشتند و در حل مشکلات کمکمون کردند.
    همین لحظه هم رو پروژه ای کار می کنم که تمام اعضای فعال ایرانی هستند.

پلتفرم هایی هم که بنده استفاده می کنم بله براشون آپدیت ارائه میشه به صورت مرتب ولی هیچگاه ضعف امنیتی در این حد نداشتند و اگر داشتند بنده دیگه استفاده ای از اون پلتفرم نداشتم.
    بله لایسنس هم تهیه شده. چه محصولات داخلی و چه محصولات خارجی و چیز عجیبی نیست اصلا.

در نتیجه بنده فکر نمی کنم شما در جایگاهی باشید که بنده رو در کمک به پیشرفت کشور زیر سوال ببرید. بنده حداقل اینجا دارم شمارو به عنوان یک ایرانی از مسیر اشتباه به مسیر درست راهنمایی می کنم.

و در انتها بنده هنوز مدرکی مبنی بر وجود ضعف یا باگ امنیتی در تلگرام که موجب از دست رفتن اطلاعات حساس کاربر میشه طبق ادعای شما دریافت نکردم
    همچنان منتظرم شما برای ادعاتون مدرک ارائه کنید

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)