سلام از kms استفاده کنید
سلام از kms استفاده کنید
نوشته :
- - - Updated - - -
نحوه فعال سازی برای دیسک Volume:برای فعال سازی این ویندوز می تونید از سرور kms ما استفاده کنید. برای این کار Command Prompt رو در حالت Elevated Privilege اجرا کنید (همون حالتی که با استفاده از کلیک راست و run as administrator بوجود میاد). بعد دستور زیر رو برای استفاده از سرور kms ما بزنید:slmgr /skms kms.digiboy.irو نهایتاً از دستور زیر برای فعال کردن ویندوز استفاده کنید:slmgr /ato
نحوه فعال سازی برای دیسک Retail:برای فعال سازی ابتدا باید به Volume Channel سوئیچ کنید و بعد می تونید با استفاده از سرور kms ما ویندوز خودتون رو فعال کنید.یه Command Prompt رو در حالت Elevated Privilege اجرا کنید (همون حالتی که با استفاده از کلیک راست و run as administrator بوجود میاد).بسته به این که از کدوم ویرایش سیستم عامل Windows Server 2016 استفاده می کنید دستور زیر رو اجرا کنید.Windows Server 2016 Datacenter:
slmgr /ipk CB7KF-BWN84-R7R2Y-793K2-8XDDG
slmgr /skms kms.digiboy.ir
slmgr /ato
Windows Server 2016 Standard:
slmgr /ipk WC2BQ-8NRM3-FDDYY-2BFGV-KHKQY
slmgr /skms kms.digiboy.ir
slmgr /atoخالی از لطف نیست که اشاره کنم که خط اول دستورات اشاره شده GVLK رو براتون نصب می کنه و کار سوئیچ کردن Channel به Volume رو براتون انجام میده.
نسخته ویندوز من Datacenter هست حالا نمی دونم Volume هست یا Retail
کدوم کد رو باید بزنم؟
ویرایش توسط dertgtr : March 19th, 2018 در ساعت 15:15
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
cmd در حالت run as admin
slmgr -dli
Capture.PNG
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
ممنون لطف کردید
فقط نوشته Licensed . یعنی ویندوز من اکتیو هست ؟
C0.png
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)