نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: سرورپارس بدون دلیل هاست را suspend کرده است

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : سرورپارس بدون دلیل هاست را suspend کرده است

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام مجدد.
    داداشم درسته.گفتین.من هم کلی گفتم و گفتم که بهتره این چیزا بین فروشنده و خریدار صحبت بشه و گفته شه.من موافق نیستم که یهو سروری قطع شه.اگر هم قطع بشه,اگه اینطوری که گفتین و بجای اینکه بیان یک تعهد بگیرن,شما و این سرور یک صحبتی بکنید که ببینید مثلا میتونید در روز 200 تا ایمیل بفرستید یا نه.دو طرفه باید صحبت شه و مطمئنم بین شما و فروشنده یک توافقی میشه.مثلا میگن آقا 50 تا بفرستید با این شرایط.یا اصلا 1000 تا بفرستید.اینطوری هم شما میدونید چکار کنید هم این مشکلات دیگه نیست.
    بهشون بگید و بهشون بگید راهکار بدن.یا شما موافقت میکنید یا نه.اگر توافق کردین که هیچ.اگر نه که سرویس دهنده رو عوض میکنید.دیگه اذیت نمیشید.
    آقا رضا,والا نمیتونم بگم حق 100% با کیه.از یک ور میبینم که واقعا ما محدودیت هایی داریم.از یک ور مشتری هم یک چیزایی میخواد.حق با دوطرفه.
    اما اینکه یهو بستن یا اخطار ندادن یا توافقی نداشتین,دیگه مدیر اون سرور باید یک فکری بکنه.چون قطعا شما اولین و آخرین نفری نیستین که از اون هاست استفاده میکنید و چنین توقعی دارید.
    بدرود.
    قبول کن که بیشتر بخاطر تنبلی خودمون هست. مثال امنیتی که خوب متوجه میشی میزنم. یه جمله معروف هست که میگه هیچوقت به کاربر و ورودی کاربر اعتماد نکن. شما برنامه نویس سایت هستی و این سایت رو از نظر امنیتی امن نمیکنی (یا کدهات باگ داره) بعد کاربر میاد هک میکنه یا ناخواسته مشکلی پیش میاد( هر مشکلی که سرویست رو با مشکل مواجه میکنه). حالا مشکل شماست که سایت رو امن و کنترل نکردی یا کاربر؟ معلومه دیگه. پس سرویس دهنده باید عاقل باشه فکر میکنم این مسئله خیلی روشنیه که بخاطر بی مسئولیتی افراد معمولا بوجود میاد.
    ویرایش توسط reza.rm : March 10th, 2018 در ساعت 18:43

2. تعداد تشکر ها از reza.rm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)