خوب خوب
بذار ببینم امروز چی داریم
محصول شما نیست،چه برسه به اختصاصی.مگه اینکه تهیه کننده یا یکی از عوامل دست اول برنامه تخت گاز باشید.هستید؟بنده ده ساله شاپ دارم با محصول اختصاصی
ولی متاسفانه سایتی برداشته محصولات من رو رایگان برای دانلود
شما نمیتونید به یه نفر بگید چکار کنه یا چکار نکنه وقتی خودتون هر کاری دلتون بخواد میکنید.و گفتم بزار مشکلی نیست ولی حداقل یه وجهی بابت دانلودش از مشتری ها بگیر
بر فرض مشخصاتش رو پیدا هم کردی.میخوای بری ازش شکایت کنی مثلا؟!دوستان در پیام خصوصی میشه پیگیری کرد که این فرد کی هست و کجا هست و از کجا هاست و فضا و مشخصاتی ازش دارید
لطفا هر اطلاعاتی برای جلوگیری از این فرد و سایتش میشه برام خصوصی ارسال بفرمائید
خوب حداقل ایشون همینطوری گذاشته و ادعای مالکیت نداره و مثل شما نگفته "محصول اختصاصی" !!مجموعه تخت گاز رو ایشون همینطوری برای دانلود گذاشته بدون هزینه و داره به امسال بنده ضرر میزنه
حق امثال شما همینه که شکست بخوریدبنده ده ساله دارم کار میکنم و یک فایل رایگان برای هیچ کسی نزاشتم چون میدونم وقتی چیزی رایگان شد هم خودم شکست میخورم هم دیگران
بهترین اتفاقی که برای وب ایران میتونه بیافته همینه.امثال من که ورشکسته بودیم دیگه با این نوع افراد دیگه فاتحمون خونده است
صله رحم و رافت و مهربانی و مردانگی رو به حد والایی رسوندی.خدا خیرت بدههر چیز خواستی حتی از من بخر بفروش هیچ ایرادی نداره
شما از نتیجه کارت و ضرری که به صاحبین اصلی اثر میزنی آگاهی داری؟اینم نتیجه کاری هست که چنین افرادی در حق ما می کنند و خودشون خبر ندارند
و در آخر دمش گرم.همین الان چند تا قسمت از تخته گاز رو دانلود کردم از سایتشون.
این رو هم بگم من هیچ دشمنی ای با شما ندارم.