نوشته اصلی توسط
fox999
الان هم دارم...سه ساله دارم از نظر کیفیت واقعا اذیت نکرده...اما هر بار پرداخت دارم خودش یک مصیبت هست...الان رمز دو مرحلهای گم کردم رمز دوم و بر نمیدارن میگن اطلاعات پرداخت با صاحب اکانت یکی نیست...کشور ما هم کلا بی اعتبار هست اسم ایران بیاری همین چیزی که الان انلاین هست هم افلاین میکنند...حداقل وقت داشته باشم منتقل کنم! ....سرویسهایی که معرفی کردید خوبه ...ولی همشون با ایران مشکل دارند اگه نه کی از امازون بدش میاد با اون امکاناتش... یک پرداخت کننده مطمئن هم نیست....فوقش یکی چند ماه هست و اگه نباشه باز به مشکل بر میخوری...الان چند تا سایت دارم..هر کدوم کانفیگ خودشون دارند...
اینکه خودت حساب داشته باشی باز مشکلات خودش داره...کلا این ایرانی بودن روی پیشونیت هست...حداقل سرور توی ایران شاید بشه مشکلی پیش بیاد پیگیری کرد...اگه شما تجربه بهتر دارید من که استقبال میکنم...
در مورد دیجیتال اوشن یه مشکل دیگه هم هست ظاهرا سرورهای سایفون روی این سرورهای این شرکت هست ... وقتی مشکلی توی کشور به وجود بیاد مثل قضایای اخیر سرورها یا ایپی های اینارو محدود میکنند یا س-ا-ی-ف-و-ن میکنند..واسه همه مشکل به وجود میاد...یک روز سایتهای من خوابید...