پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
شرمنده بنده اگر شعور ندارم حدود یک ماه منتظر نمی ماندم تا شما تحویل بدهید الان دیدم که خبری نیست اینجا اعلام کردم دوستان اگر کسی خواست مدارک و تیکت های ایشون رو ببینند که بنده در سایت ایشون دادم پیام شخصی بدهند تا مدارک ارائه بشود و در صورت لزوم پابلیک می کنم
با سلام و احترام.
اقا من همیشه یک سوال داشتم !
وقتی فردی مثل شما که به محض اینکه تاپیک زده ، چند تا شاکی ریختن تو تاپیکش و دارن میگن ، چنین و چنان ، چطوری بدون اینکه شفاف سازی کنه داره تاپیک رو ادامه میده ؟
شما تو همچنین انجمنی که چند صد نفر شاید تاپیک رو ببین ، اگر فقط یک شاکی داشته باشید به نظر من کل آینده کاریتون خراب میشه و زیر سوال میره !
موندم چجوری دوباره تاپیک میزنید؟
ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : February 23rd, 2018 در ساعت 14:26
همه مشتری هامون به اصطلاح دهن بین نیستند که به متن های یکسری افراد اکتفا کنند و خدا رو شکر ما مشتری های خودمون رو داریم. هم داخل انجمن و هم خارج انجمن.
کسی رو به اجبار مشتری خودمون نمیکنیم و کسی رو هم به اجبار نگه نمیداریم. اگر مشکل پیش نیاورده باشن و از سرویس ناراضی باشن خیلی راحت مبلغ رو برگشت میزنیم براشون. هیچ اجباری برای نگه داشتن مشتری نداریم.
فرصت و حوصله یحث با یوزرهای تازه کار یا کسایی که بهمون توهین کردن رو هم نداریم و این زمان رو برای یوزرهای با ادب و مشتری ثابتمون میزاریم.
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)