نتیجه خرید آفر های ارزان همین میشه.گول تخفیف های نجومی رو نخورید
نتیجه خرید آفر های ارزان همین میشه.گول تخفیف های نجومی رو نخورید
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
پرتو سرور
شرمنده بنده اگر شعور ندارم حدود یک ماه منتظر نمی ماندم تا شما تحویل بدهید الان دیدم که خبری نیست اینجا اعلام کردم دوستان اگر کسی خواست مدارک و تیکت های ایشون رو ببینند که بنده در سایت ایشون دادم پیام شخصی بدهند تا مدارک ارائه بشود و در صورت لزوم پابلیک می کنم
با سلام و احترام.
اقا من همیشه یک سوال داشتم !
وقتی فردی مثل شما که به محض اینکه تاپیک زده ، چند تا شاکی ریختن تو تاپیکش و دارن میگن ، چنین و چنان ، چطوری بدون اینکه شفاف سازی کنه داره تاپیک رو ادامه میده ؟
شما تو همچنین انجمنی که چند صد نفر شاید تاپیک رو ببین ، اگر فقط یک شاکی داشته باشید به نظر من کل آینده کاریتون خراب میشه و زیر سوال میره !
موندم چجوری دوباره تاپیک میزنید؟
ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : February 23rd, 2018 در ساعت 14:26
همه مشتری هامون به اصطلاح دهن بین نیستند که به متن های یکسری افراد اکتفا کنند و خدا رو شکر ما مشتری های خودمون رو داریم. هم داخل انجمن و هم خارج انجمن.
کسی رو به اجبار مشتری خودمون نمیکنیم و کسی رو هم به اجبار نگه نمیداریم. اگر مشکل پیش نیاورده باشن و از سرویس ناراضی باشن خیلی راحت مبلغ رو برگشت میزنیم براشون. هیچ اجباری برای نگه داشتن مشتری نداریم.
فرصت و حوصله یحث با یوزرهای تازه کار یا کسایی که بهمون توهین کردن رو هم نداریم و این زمان رو برای یوزرهای با ادب و مشتری ثابتمون میزاریم.
پرتو سرور
سلام
یک سفارش 2 روز هست ارسال شده
لطفا بررسی نمایید .
1 هفته ای هست منتظر تحویل سرور هستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)