دوست عزیز فقط همین تیکه که گفتید رو میخوام جواب بدم بهتون، شما شک نداشته باشید مشکل از سرور ایشون هستش
من الان همون س ا ک س 5 رو، روی ی سرور دیگه برای مصرف خودم دقیقا از وقتی سرور از این آقا گرفتم از جای دیگه هم گرفتم، اون دارن به خوبی کار میکنه با سرعت بالا، اما سرور ایشون بعداز یک ساعت آی پی ف ی ل ت ر شدش، آخه شما خودت فکر کن میشه یک ساعته آی پی رو فی ل ت ر کنند، امکان داره اصلا....

بعدش میگین حرف ایشون یک درصد درست باشه، چطور با ف ی ل ت ر شکن نمیشد بهت وصل شد، چطوری پینگ داشت از نت بدون ف ی لت ر اما به ریموت نمیشد وصل شدش، دیگه هم شما هم بقیه دوستان میدونن که خودشون کاری کردن وصل نشه
اگرم یک ذره میدونستن من و بقیه دوستان داریم دروغ میگیم، میومدن دفاع میکردن، اما بجای دفاع به یوزرهاشون گفتن بیان تو تاپیک و تعریف کنند، اما پول اونایی که خوردن و سرور بی کیفیت دادن چی میشه، اونارو چطوری میخواین ساکت کنید دوست عزیز
هرکی مشکل داره باید بیاد بگه، هدف انجمن همین هستش که معلوم بشه آدم به کی میتونه اعتماد کنه و از کجا سرویس بگیره بهتره، من تا حالا از سرویس کسی انتقاد نکرده بودم ولی کار ایشون و شعور به شخصیت آدم که برمیگرده میگه آی پی تون ف ی ل تر شده اعصابمو خورد کرد
حالا اینش بماند تو همین ثانیه اول که سرور رو تحویل گرفتیم تست سرعت گرفتم ازش بخدا از ی نت 8مگ سرعتش کمتر بودش، حالا اینا رو نمیدونم چطوری میخوان توجیه کنند ، حتما میگن سازمان ف ی ل ترینگ میدونست شما میخوای رو سرور چیکار کنی، پیشاپیش سرعت تون رو محدود کرده بودش