درود، پست من رو رپلای نکردید (جمع بستید و گفتید شما)، ولی به کسی سرور مفتی داده نشده، بنده میتونم فاکتورهای پرداخت شده توسط خودم رو براتون ارسال کنم، اینکه گفتید شما، شامل بنده هم میشه، لذا ذکر کنم، یکبار روی سرور ایشون بنده 3 تا Kernel نصب کردم، و سیستم عامل بالا نیومد، ایشون چند ساعت درگیر بودن تا فایلهای بنده رو بازیابی کنند و مجدد یه سرور با همون آیپی و بک آپ فایلهام دادن،
بنده از ایشون یک سرور رم 5 گیگ دارم، CentOS 6.9، برای این سرور مشکلی پیش اومده و باید کلا سرور رو مجدد کانفیگ کنم و ارتقاع بدم، در حال حاضر ایشون یه سرور CentOS 7 به بنده تحویل دادن (امشب) سرور قبلی هم آنلاین هست، تا من فایلها و ... رو منتقل کنم و سرور جدید رو کانفیگ کنم. و چون گیم سرور هم دارم نمیشه سرور رو آفلاین کنم. لذا بنده نیاز دارم، سرور جدید رو آماده کنم و بعد سرور قبلی آف بشه و سریعا سرور جدید جایگزین سرور قبلی بشه ( از نظر IP عرض میکنم، چون حتی تغییر NS های دامنه به دلیل زمان برام مشکل ساز هست ) و آفلاین بودن کمی رو داشته باشم.
اینکه تشکر میکنیم یا تعریف، بخاطر اینکه سرور رایگان دادن نیست، بخاطر اینکه وقتی مشکلاتی این چنینی پیش بیاد، خوب پاسخگو هستند، و کمتر کسی رو میشناسم که سرور جایگزین تحویل بدن ... البته بنده دیروز درخواست داده بودم، گویا سرورهاشون مشکل داشتن، گفتند از کانادا بدم، من قبول نکردم تا امشب طول کشید.
بنده هم صبر کردم و الان دارم سرور جدید رو کانفیگ میکنم و گیم سرور رو کامپایل و فایلهارو منتقل میکنم. درضمن بنده باید برای گیم سرور (سرور گیم رو کامپایل کنم) و در زمان کامپایل 2 ساعت CPU مکس میشه (این هم مصرف CPU که الان دارم کامپایل میکنم : https://prnt.sc/i1yfvs)، و حدودا هفته ای یکبار این اتفاق میوفته، تابحال هیچ محدودیتی برای بنده اعمال نشده.
بنده هم گیم سرور دارم که پینگ مهمه، هیچکس گزارش پینگ بالا نداده و فقط برای کاربران فیلیپینی کمی گزارش پینگ بالا دادن (به بنده از OVH تحویل دادن)، بقیه هیچ مشکل پینگی از کشورهای مختلف ندارن. روی سرور TeamSpeak و هاستینگ هم همزمان و چند سرویس دیگه دارم و هیچ مشکلی ندارم.
لطفا به دیگران احترام بزارید، بنده برای یک سرور رایگان دادن الکی تبلیغ کسی رو نمیکنیم، و هزینه سرورها هم بسیار پایین هست، لذا نیازی نیست برای هزینه ی این چنینی الکی از یک نفر تعریف کنیم، که برای سود ناچیز، پیشنهادی بدیم که دیگران ضرر کنند. اگر تعریف یا تاییدی صورت گرفته بخاطر این دلایل هست، حالا شانس شما به تایمی که مشکلی پیش اومده خورده دلیل بر این نیست که ما پول گرفته باشیم دوست عزیز، بخشی از دلایل تایید بنده، رو توضیح دادم. هر سرویس دهنده ای که این موارد رو داشته باشه و اینکارهارو بکنه، بنده تایید میکنم.
تاپیک های شمارو مطالعه کردم، بنده هم مشکلی این چنینی دارم، چراکه بعد از ف.ی.ل.ت ر شدن تلگرام و ... بسیاری از این سروریسها غیر فعال شد بنده روی سرور خودم س....اکس5 و شدو..س...اک...س داشتم برای استفاده شخصی، قبل اینکه این بحث پیش بیاد بدون افت سرعت استفاده میکردم، حتی روی استارت آپ سیستمم بود و کلا فعال بود، الان کلا هیچکدوم وصل نمیشه ... به نظر میاد مشکل از ایشون نباشه و سراسری باشه، چون پینگ سرور افتی نداره در سرویسهای دیگه ای که روی همون سرور نصب هست، فقط این سرویس که گفتم به خوبی کار نمیکنه یا حداقلش واسه من کلا کار نمیکنه، این افت سرعت در این زمینه اگه باشه کاملا در شرایط فعلی عادی هست، و بنده دیگه این سرویس روی سرورم نمیتونم استفاده کنم ولی مابقی سرویس ها مثل هاست و گیم سرور افت پینگ یا سرعت نداره. (سرعت دانلود بنده در سرور جدید ایشون که تحویل دادن : https://prnt.sc/i1ykvs)
موفق باشید.