نوشته اصلی توسط vahid03 مشتریان شما رو از کجا پیدا میکنه؟ گیم سروره اکثر یوزرا ؛ راحت میشه پیدا کرد - البته این پیام رو به اونایی که نماینده هستن داده - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط 1eng.ir اگه میدونید کیه هم قانونی و هم غیر قانونی اقدام کنید. غیر قانونی حالش بیشتره البته گونی و چسب زخم و این حرفا تو سایتای دو طرف زده احتمالاً (هم مشتری هم استارتر) قانونی یعنی چی اخه , برم دادگاه بگم من از ایشون به خاطر این کارش شاکیم دعواش کنین ! غیرقانونی باز منطقی تره
| تلگرام : @pooyashf
nikipro
نوشته اصلی توسط ashadata قانونی یعنی چی اخه , برم دادگاه بگم من از ایشون به خاطر این کارش شاکیم دعواش کنین ! غیرقانونی باز منطقی تره شما اگر مدارک و مستنداتی مبنی بر تهدید کاربران و یا تهمت و افترا دارید، به راحتی میتونید ازش شکایت کنید. نیازی هم به خشونت نیست :-)
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی تماس: ارسال ایمیل
ashadata, AtrafNet, nikipro
نوشته اصلی توسط Reza G شما اگر مدارک و مستنداتی مبنی بر تهدید کاربران و یا تهمت و افترا دارید، به راحتی میتونید ازش شکایت کنید. نیازی هم به خشونت نیست :-) شکایت اعصاب خوردی و خیلی چیزای دیگه داره این کار ایشون هم نتونسته تا حالا مشتری من رو جذب خودش کنه یا ... فقط خودش رو خراب میکنه پیش مشتری اما خب ادم میبینه این چیزارو یکم ناراحت میشه
nikipro, Reza G
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن