Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
شما بهتره به جای اسپم دادن قیمت بدید... و بوس رو بذارید جای دیگه و کمی برخورد با مشتری رو یاد بگیرید.
<br />
<br />
شما هم پست اسپم نزنید لطفا ...
حیف اون شهر مقدسی که داری توش زندگی میکنی ...
شما خودتون قیمت رو معین کنید ...
ممنون
وب سایت دارید؟
ممنون مزاحم میشم ولی چه اکانتیگی رو میگید رو میکروتیک؟
میشه در مورد افزایش رم و کاربران هم توضیح بدید؟ از نظر تعداد؟
ممنون
اکانتینگ داخلی خود میکروتیک رو عرض میکنم.
فرمول خاصی در رابطه با کاربران و سخت افزار وجود نداره. هر زمان کم بیارید باید ارتقاء بدید.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
اولان کسی که میگه رم 128 انتظار داره 10ت بیشتر نگن. و این همه شرط و اینها خوب نیست.پس مشخصه خریدار نیستید و چیز مفت میگردید.
حرف دوم هم خطاب بعضی از همکارا بود. که نتیجه هم داد .
مشتریی ندارم که به خاطر برخوردم از من ناراضی باشه .همه مشتریان من ثابت هستن و یه پرس و جو کافیه و عزیز جان مشتری های که زیاد شرط و شروط میزارن رو دوست ندارم.![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
منم قضاوت بیخود خوشم نمیاد فروشنده گرامی ...
اولین بار هم نیست دارم VPS میگیرم ... از قیمت ها هم مطلع هستم ...
شما منظور حرف منو از قیمت مناسب 10 تومان برداشت کردید .... دقت کنید گفتم قیمت مناسب !!!
من الان یه میکروتیک 128 ماهانه 14 تومان دارم ازشم راضی هستم و از یکی فروشندگان همین سایت گرفتم ... واقعا راضی هم هستم ...
منتها از اروپا نداره مجبور شدم تاپیک بزنم و گفتم کسایی هستن که vpsi که دارن میدن نسبت به قیمتش تضمین کنن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)