سلام با تشکر از پاسخ شما
راستش من چند vps گرفتم ولی چیزی که گفته می شد با چیزی که ارایه می شد یکسان نبود , مثلا 8 هسته سی پی یو اختصاص میدادند ولی کارایی بالایی نداشت,من در مورد سخت افزار سرور ها اطلاعاتی ندارم متاسفانه و برای همین میخوام تست کنم که ببینم چطور جواب میگیرم و عین دفعات قبل نشه و اگر آفر خوب و کیفیت خوبی باشه من برای مدت طولانیی مشتری خواهم شد
- - - Updated - - -
سلام با تشکر از پاسخ شما
من در مورد سخت افزار سرور ها اطلاعاتی ندارم متاسفانه و برای همین میخوام تست کنم که ببینم چطور جواب میگیرم و عین دفعات قبل نشه و اگر آفر خوب و کیفیت خوبی باشه من برای مدت طولانیی مشتری خواهم شد,اگر امکان فراهم آوری سرویس تست دارید لطفا اعلام بفرمایید
- - - Updated - - -
سلام با تشکر از پاسخ شما
من در مورد سخت افزار سرور ها اطلاعاتی ندارم متاسفانه و برای همین میخوام تست کنم که ببینم چطور جواب میگیرم و عین دفعات قبل نشه و اگر آفر خوب و کیفیت خوبی باشه من برای مدت طولانیی مشتری خواهم شد,اگر امکان فراهم آوری سرویس تست دارید لطفا اعلام بفرمایید
درود
در صورتی که سرور اختصاصی تهیه نکنید سرویس دهنده مجبور هست که پردازنده رو بین کاربران به اشتراک بزاره،
حال یا از ابتدا لیمیت بده و یا به خاطر مصرف دیگر کاربران نتوانید فرکانس اضافی مصرف کنید.
در صورت تمایل سرور مجازی زیر از آلمان قابل ارائه است:
رم اختصاصی و رزرو شده 2 گیگ + 1 گیگ هدیه
پردازنده 4 هسته*1250
فضا 100 گیگ (انترپرایز)
ماهانه 55000 تومان
+ تست با پرداخت 2000 تومان قابل ارائه میباشد.
در صورت تمایل به آفر فوق، لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید: (ارسال تیکت به میهن وب سرور)
«نکته مهم: توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت زمانی ممکن است ارسال های جدید این تاپیک بررسی نشود»
..::| بیش از یک دهه |::..
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)