نوشته اصلی توسط amirjalili72 - - - Updated - - - شما ... خور ایشون هستی ؟ اول برو ادب یاد بگیر بعد،شخصیت خوانواگیتو نشون نده من نه ایشون رو میشناسم نه ازشون سرویس دارم.
نوشته اصلی توسط st3205 اول برو ادب یاد بگیر بعد،شخصیت خوانواگیتو نشون نده من نه ایشون رو میشناسم نه ازشون سرویس دارم. وقتی نه ایشون رو میشناسی و نه سرویس داری ازش پس بیجا میکنی نظر میدی ک از قیمت ارز خبر نداری و ... نیازی نیست شما ادب نشون بدی حرف دهنت رو هم بفهم.
نوشته اصلی توسط amirjalili72 وقتی نه ایشون رو میشناسی و نه سرویس داری ازش پس بیجا میکنی نظر میدی ک از قیمت ارز خبر نداری و ... نیازی نیست شما ادب نشون بدی حرف دهنت رو هم بفهم. انجمن مال باباتون نیست هرکی خواست نظرشو اعلاممیکنه پشت سیستم واق واق نکنین
نوشته اصلی توسط st3205 انجمن مال باباتون نیست هرکی خواست نظرشو اعلاممیکنه پشت سیستم واق واق نکنین خوبه ک شماهم نشون دادین ادب خانوادیگتون رو که بقیه معنی ادب رو فهمیدن اینم از وضعیت هوادارای داوود کلاه بردار
نوشته اصلی توسط amirjalili72 خوبه ک شماهم نشون دادین ادب خانوادیگتون رو که بقیه معنی ادب رو فهمیدن اینم از وضعیت هوادارای داوود کلاه بردار هوادار شما برین پست منو بخونین نظرم راجب چی بود بعد بگین هوادار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن