نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
روی صحبت من اصلاً با شما نبود که بخوام برای شما جبهه بگیرم شما خودت پریدی وسط این همه بحث جدیدو باز کردی که بگی منم یه چی بارمه.

مشکلتونم تو همون تاپیکی که قفل شد همین بود که یکی یه حرفی میزد شما 100 نوع مسئله جدید میکشیدی وسط انتظار داشتی مردمم بیان درباره همون 100 نوع مسئله جدید نظر بدن.

نه عقل خودتونو قاضی کنید اون تاپیک درباره قیمت دلار بود شما نبودی که به اسلام و آمریکا و یهن و سوریه و... کشوندیش؟

الان اینجا هم میخوای غرض دار تاپیک رو منحرف کنی.

بقیه هم احمق فرض کردی فکر میکنید مثلاً من الگوریتم های فشرده سازی رو گفتم آمدید میگید نرم افزار Winrar تو لینوکسم هست!!!
اصلاً همون یه خط هم درست متوجه نشدید فکر کردید من میگم تو لینوکس Winrar نیست.
بعد آمدید اندروید رو کشیدید وسط فکر میکنید خودتون عقل کل جهانید و می دونید که اندروید بر پایه لینوکسه و بقیه نمیدونن.
شما حتی اگه یه بار پست منو خونده باشید از سطح گفتگوی من متوجه میشدید که انقدر کاربر مبتدی و ساده ای نیستم که ندونسته بخوام قضاوت کنم و مثل شما از روی غرض دفاع کنم.
این وسط هم بحث سوراخ(!!) های سیستم عامل نیست تو هر سیستمی چه ویندوز چه لینوکس چه مک چه هر چیز دیگه باگ و حفره امنیتی هست.
هیچ وقت نمیتونید بگید یه سیستم امن امنه وگرنه لینوکس و حتی Kernel اش چند وقت یه بار آپدیت و کلی Bug Fix نمیشد.
بعد باج افزار ها رو مثال زدید (که البته با اینکه نسخه لینوکسی هم دارن) و میگید پروژه های متن باز همیشه به قول خودتون سوراخ هاشون پوشونده است اگه این درسته پس قضیه حمله Heartbleed که سال 2014 اتفاق افتاد و کلی سرور رو پوکوند چی بود؟

بازم میگم من نه از ویندوز و نه از لینوکس صرف اینکه کدوم بهتره هرگز دفاع نمیکنم و هر کدومشون رو در جای خودشون بهترین میدونم با دفاع کردن های بقیه هم کاری ندارم ولی متاسفانه بعضی ها صرفاً از چیزای مورد علاقه شون دفاع نمیکنن بلکه چیزای دیگه رو تخریب میکنن.

متاسفانه این فرهنگ تخریب سایر مسائل مرتبط یه حیطه تو ایران همیشه مده.
مثلاً طرف از گوشی های سامسونگ خوشش میاد از هر چی گوشی از هر برند دیگه است می بینه فقط تخریب میکنه و دنبال ریزترین موردیه که پیدا کنه تا بتونه سامسونگ خودشو بالاتر نشون بده.
اگه به این کار میگن دفاع و بعد به کار من میگن تعصب پس من همون دوست دارم متعصب باشم تا اینکه صرف اینکه یه یه چیز علاقه دارم سایر چیزا رو تخریب کنم.
موضوع تاپیک : لینوکس بهتره یا مک؟ به کدومش مهاجرت کنم؟

الان من متوجه نشدم شما حرف ویندوزو کشیدی وسط به من تهمت میزنی ( اصلا من نمیدونم این موضوع چه ربطی به ویندوز داشت )
کسای دیگه در تاپیک قبلی خرفای دیگه زدن پای منو میکشی وسط ( با مدرک کامنت بذار )
اولا عفت کلام داشته باشید من هیچ بحثی که فرمودید نکشیدم وسط بلکه بقیه بودن از سلیمانو حرم سرا و اینطور مباحث کشیدن وسط که من گفتم مردم با یه حرم سرا گفتن امنیتشونو به خطر نمیندازن

دوما این تاپیک چه ربطی به اون تاپیک داره ، اون بحث از اولم اشتباه بود

سوما حرف من درباره همین تاپیک هست خارج از تاپیک حرفی نزدم بلکه شما با به وسط کشیدن ویندوز تاپیک رو به حاشیه بردی و با همه بحث میکنی

چهارما شما فرمودید طرف اصلی شما تو این تاپیک من نیستم ، پس با همه مشکل دارید ؟ اوکی من سمت آدمی مثل شما نمیام

دوستان در تاپیک قبلی ببینید اصلا من دخالتی نداشتم اینا درباره آخوند جماعت با مکارم شیرازی فلانو فلان فلان در صفحه دوم به بعد شرو کردن به بحث و این دوستمون مثل همین تاپیک تحمل حرف حق رو نداره

الان من دارم این تاپیک رو به حاشیه میبرم یا ایشون که از تاپیک قبلی ناراحته یا از نمیدونم شاید از 100 نفر ناراحته داره تاپیکو به حاشیه میبره

بحث لینوکس و مک رو کشونده به ویندوز و حالا به منم تهمت میزنه

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1739052

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1739133

اصلا من اینجا به اون موارد کاری نداشتم خودشون شروع کردن

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1739097

خودتون قضاوت کنید دوستان ، اینا مشکل دارن یا من ؟
اون تاپیک درباره دلار بوده اینا عکس آخوند میزارن حرف از آخوند میزنن بعد میگن تاپیکو از بحث خارج کردی

خدا از دست شما جماعت چی میکشه ، دروغ پشت دروغ ، ریا کاری پشت ریاکاری ، با آبروی مردم بازی کردن شده دست مایه خندیدنتون ، بعد میگن 1000 تا پیامبر اومده بره اعراب آدم نشدن ، شماها آدمید ؟