سلام
جناب من تاحالا ندیده بودم کسی از ویندوز اینطور متعصبانه دفاع کنه ( امیدوارم یکسری مطالب یادم نره و همه رو براتون تایپ کنم )
کاربران ویندوز هر لحظه در خطر حملات سایبری و هکینگ قرار دارن ، به این خاطر که یک هکر الگریتم ویندوز رو بدست آورد و اونو به یه سایت چینی که اسمشو نمیارم فروخت ، همون سایت چینی روزانه تمام اطلاعات و پسوردهای کلاینت و سرورهای ویندوز رو دریافت میکنه بطوری که اگر پسورد هش شده 15 کاراکتری ویندوز رو بهش بدید پسورد رو به شما بر میگردونه ، الان دوتا کشور میتونن تمام سایتای دولتی و کاربران ایرانی رو حتی روی سیستم کلایت از کار بندازن اولیش خود آمریکاس و دوم هم چینه
دوستمون اشاره کردن به بک ترک و کالی ، این بد مصب اینقدر باگ داره آبکش شده ، نمیدونم چرا اینطور از ویندوز متعصبانه حمایت میکنید
لینوکس اینقدر تنوع داره راحتی کار تو لینوکس بهتر از ویندوز هست ، اما شما نمیدونید چون کاربر ویندوز هستید
تمام نرم افزارهایی که شما به اونها اشاره کردید الگریتمشون در لینوکس هم وجود داره از جمله winrar و سایر نرم افزارهای کاربردی مشابه ویندوز
اتفاقا این ویندوز بود که از این الگریتمهای رایگان نرم افزارهای لینوکس برای ویندوز استفاده کرد ، این لینوکس بود که باعث پیشرفت دسکتاپ شده ، همون اندرویدی که استفاده میکنید لینوکس هست ، بهترین سیستم عاملها از خانواده یونیکس هست .
سیستم عامل مکینتاش هم به پای لینوکس نمیرسه چون محدودیت زیادی داره ، کاربران لینوکس راحت میتونن با مک کار کنن اما سریع بر میگردن به سمت لینوکس چون براشون مثل یه قفس میمونه ، اما کاربران مک زمانی که از لینوکس استفاده میکنن و دست خودشونو بطور نامحدود باز میبینن دیگه نمیتونن ار لینوکس دل بکنن
خیلی تو دنیا از لینوکس بد میگن و تبلیغات زیادی در این رابطه میکنن
همین ویندوز شما شل اوبونتو لینوکس رو در ویندوز 10 قرار داده و محدودش کرده تا کاربران با کار بر روی این لینوکس محدود شده توسط مایکروسافت دست از لینوکس بردارن ، که این سیاست خیلی کثیفه
نکته مهم : ویندوز نمیتونه سوراخاشو ببنده اما لینوکس با همون کلودلینوکسی که میفرمایید تمام سوراخارو بسته ، هیچ سخت افزاری ویندوز رو به لینوکس ترجیج نمیده بخاطر همین دارن سخت افزارهارو از لحاظ فایل سیستم بر علیه لینوکس میسازن نمونش تو همین انجمن همین دیشب
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...83#post1739483
بله من به شما حق میدم چون از پشت پرده خبر ندارید ، همین شرکت اپل که سازمان سیاه سال گذشته ازش خواست اطلاعاتش رو در اختیار کاربرا بذاره آخر توسط یه هکر تونستن به هدفشون برسن اما این برای لینوکس اتفاق نخواهد افتاد میدونید چرا ؟ چون کاربران لینوکس میتونن بره خودشون مشابه کلود لینوکس بسازن چون لینوکس محدود نیست و کاملا قابل شخصی سازی هست
کسانی که با ابزار nc آشنا هستن میدونن چاقوی فیزیکی کاربراس ، یسری آموزش تو سایتهای بین المللی دز ضمینه pentest هست مثلا اگر امروز برای لینوکس با این ابزار راهی برای نفوذ ارائه بشه سری آپدیت میشه اما بره ویندوز این اتفاق نمیوفته ، البته شاید بعد از چند ماه یک آپدیتی که خود اون آپدیت باگ داره ارائه میدن
مگه یادتون رفته همین قضیه باج افزار رو ؟
موفق باشید.