نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: یک سوال در مورد شروع برنامه نویسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

پیش فرض پاسخ : یک سوال در مورد شروع برنامه نویسی

سلام
    دوست عزیز بنده نگرانی در مورد کند بودن پایتون ندارم و یکی از طرفداران پایتون هستم :-) اما متاسفانه اونقدر پولدار نیستم که برای ساخت یک ساعت دیجیتال از رسپبری پای استفاده کنم . حتما در جریان هستید که هنوز هم در ساخت بسیاری از ماژولهای الکترونیکی ، از میکروهای 8 بیتی استفاده میشه و این میکرو ها ظرفیت استفاده از بایت کدهایی که از طریق پایتون تولید میشه رو ندارن . پس اینجا هنر یک برنامه نویس ، استفاده از زبانهای سطح پایین مثل اسمبلی یا نهایتا زبان سطح میانی مثل C یا ++C ( البته به شرطی که کامپایلری براش موجود باشه ) هست .
    مواقعی هست که ما از نظر مقدار مصرف انرژی و قدرت سخت افزار و حتی در زمانهایی از نظر بودجه در مضیقه هستیم و این هنر یک برنامه نویس هستش که با استفاده از زبان مناسب این کاستی ها رو پوشش بده . همچنین در این مواقع قدرت زبانهایی مثل C و ++C معلوم میشه . شاید در زبانهای سطح بالایی مثل پایتون ، شما درگیر مدیریت حافظه نباشید و تمام تمرکزتون رو خروجی کد باشه اما در زبانهای سطح میانی مورد اشاره ، شما به امکاناتی مثل pointer دسترسی دارید که مقدار یک متغییر رو از رجیستر حافظه در هر زمانی فراخوانی کنید یا یک متغییر رو در یک آدرس حافظه موقت بصورت استاتیک ذخیره کنید .
    پس هر زبانی در جای خودش قدرتمنده و مقایسه اونها در هر شرایطی منصفانه نیست .
    باسلام،

به دلیل اینکه مشاهده کردم به کندی مفسر اشاره کردید، نکات بالا را گفتم را تا متوجه شوید فرقی در سرعت بایت کد آخر سی پایتون با بایت کد تولید شده سی در یک حالت ایده آل نیست، اما در مورد 8 بیتی ها هم در پست های قبل اشاره کردم استفاده پایتون در میکرو های 8 بیت کاری غیر معقول و یا حتی غیر ممکن است، اما در حد یک تمرین آکادمیک (نظر شخصی) پروژه ای به نام pymite ایجاد شده است که با پایتون برای میکرو های 8 بیت، حداقل 3kb رم و 40kb مموری برنامه نویسی کنید و حتی حافظه را مدیریت کنید (با حذف بعضی از native کد های این پروژه، میتوانید حجم آن را کمتر هم بکنید که آدم واقعا متعجب میشه)، هدف مقایسه پایتون با سی نبوده است مقایسه ای خنده دار و اشتباه است، همچنین تمام این موارد باز به هدف پروژه، بودجه پروژه و خود برنامه نویس بستگی دارد.

2. تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)