-
February 10th, 2018, 22:27
عضو انجمن
پاسخ : یک سوال در مورد شروع برنامه نویسی

نوشته اصلی توسط
live
درباره مبحث آخر کلام شما ، اینکه شما میفرمایید پایتون عیب داره ، باید خدمت شما عرض کنم که منم اولش همین فکرو میکردم اما بعد که پایتونو خوب یاد گرفتم متوجه شدم که این یک حسن محسوب میشه نه یک عیب ، سایر برنامه نویسان سنتی به این خاطر این موارد رو عیب میدونن چون درکش براشون سخته که چطور شده تابع گلوبال در زیر تابلع گلوبال خروجی داده ؟
جواب اینجاست که ذهنیت شیء گرایی به این سمت رو آورده ، چرا که در مبحث رباتیک که یک شیء محسوب میشه در رباتهای فضایی ناسا از پایتون استفاده شده تا ربات بتونه در مواقعی از تابع گلوبال در زیر مجموعه خودش استفاده کنه و مثل انسال که قادر به هرکاری هست ربات هم قادر به هرکاری باشه
اگر جواب این سوال رو خوب درک کرده باشید متوجه میشید که پایتون نه تنها کند نیست بلکه رویای بشر رو در ساخت روبات هوشمند براورده کرده ، بخاطر همین پایتون هست که امروز در سینمای هالیوود شاهد فرضیه های رباتهای هوشمند در این فیلمها هستید ، بله این رباتها وجود داره اما عملکردشون به نسبت زباتهایی که با استفاده از زبانهای سنتی نوشته شدن ، نه تنها کندتر نیست بلکه مثل یک انسان باهوش ، هوشمندانه عمل میکنن و رباتهای نسل قدیم کند ذهن هستن و سریع نیستن
یاحق
کند بودن چی حسنی داره ؟!!!! . پایتون یه زبان تفسیری هستش ، مثل php و پرل و ده ها زبان مفسری دیگه و این یعنی کد شما خط به خط توسط مفسر تبدیل به زبان ماشین میشه در حالی که در زبانهای کامپایل شده ، کل کد ابتدا به زبان ماشین تبدیل میشه و این سرعت کارو بسیار بالا میبره .
پایتون برای کارهایی که نیاز به محاسبه داره عالی هستش اما برای استفاده در مایکرو کنترلرها مناسب نیست ، برای کرنل سیستم عامل مناسب نیست ، پایتون در اندروید و ios نصب نمیشه . هر چند فریمورکهایی مانند میکرو پایتون برای برنامه نویسی برای مایکرو کنترلرها توسعه داده شده اما باز بهترین گزینه برای موارد ذکر شده ، استفاده از زبانهای کامپایلری هستش .
در کل بحث در اینجا خوب یا بد بودن یک زبان نیست . مهم انتخاب یک گزینه مناسب برای شروع هستش .
در کل برای هر کاری باید از زبانی استفاده کرد که با کمترین وقت و انرژی ، بهترین بازده رو داشته باشه و این از مهارتهای یک برنامه نویس هستش .
-
تعداد تشکر ها ازAhmad110 به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018 22:27
# ADS
-
February 10th, 2018, 22:59

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
کند بودن چی حسنی داره ؟!!!! . پایتون یه زبان تفسیری هستش ، مثل php و پرل و ده ها زبان مفسری دیگه و این یعنی کد شما خط به خط توسط مفسر تبدیل به زبان ماشین میشه در حالی که در زبانهای کامپایل شده ، کل کد ابتدا به زبان ماشین تبدیل میشه و این سرعت کارو بسیار بالا میبره .
پایتون برای کارهایی که نیاز به محاسبه داره عالی هستش اما برای استفاده در مایکرو کنترلرها مناسب نیست ، برای کرنل سیستم عامل مناسب نیست ، پایتون در اندروید و ios نصب نمیشه . هر چند فریمورکهایی مانند
میکرو پایتون برای برنامه نویسی برای مایکرو کنترلرها توسعه داده شده اما باز بهترین گزینه برای موارد ذکر شده ، استفاده از زبانهای کامپایلری هستش .
در کل بحث در اینجا خوب یا بد بودن یک زبان نیست . مهم انتخاب یک گزینه مناسب برای شروع هستش .
در کل برای هر کاری باید از زبانی استفاده کرد که با کمترین وقت و انرژی ، بهترین بازده رو داشته باشه و این از مهارتهای یک برنامه نویس هستش .
درسته اما پایتون convertor زیاد داره بطور مثال کسی که با یک زبان برنامه نویسی مثل ++C آشنا هست پایتون رو با معماری ++C مینویسه و در آخر convert میکنه به ++C ، این رو که دیگه نمیشه ازش گذشت ، میشه ؟
در همون مبحث رباتیک هم که دوستان معتقد هستن در ابتدا استفاده تست و convert میشه تا انرژی مصرف شده توسط پراسسها به حداقل برسه
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 06:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
پایتون برای کارهایی که نیاز به محاسبه داره عالی هستش اما برای استفاده در مایکرو کنترلرها مناسب نیست ، برای کرنل سیستم عامل مناسب نیست ، پایتون در اندروید و ios نصب نمیشه . هر چند فریمورکهایی مانند
میکرو پایتون برای برنامه نویسی برای مایکرو کنترلرها توسعه داده شده اما باز بهترین گزینه برای موارد ذکر شده ، استفاده از زبانهای کامپایلری هستش .
باسلام،
شما باید زمانی نگران باشید که در هر بار اجرا قرار است مفسر دست به کار شود و بایت کد ها ساخته شود، مانند استفاده از پایتون در وب اپلیکیشن ها، در مورد میکرو کنترلرها کد شما در آخر c کامپایل و بروی آن پروگرام می شود پس نگرانی بابت سرعت در این زمینه نداشته باشید، در حال حاضر تمام صحبت و محبوبیت پایتون در رباتیک است آن هم به دلیل قابلیت c binding که باعث شده است به ساده ترین شکل برنامه نویسی و سریع به هدف خود برسید، دلایلی که باعث شده بنده به برای برنامه نویسی میکرو کنترلرها از پایتون استفاده کنم : قابلیت استفاده از تمامی lib های موجود c c++ همچنین به دلیل counterparts بودن با c به همان اندازه در پایتون هم سریع است، نداشتن build process و داینامیک تایپ در نتیجه رسیدن به هدفم به سریعترین شکل ممکن.
سلام
خوب بحث اصلی هم که تو انجمن به راه انداختم همین هست
شما که ++C بلدی میای کدهاشو با توجه به معماری ++C با python میزنی و convert میکنی به ++C ، دقیقا منظور بنده هم همین بوده
فقط حرفهای شما باعث یکسری روشن سازیها شد ، قبلا میگفتن که پایتون کند عمل میکنه الان من یه سوال دیگه از شما دارم
سوال : آیا پایتون همانند فریم ورک لاراول منابع سخت افزاری زیادی استفاده میکنه ؟ اگر هم ممکنه یک توضیح درباره سرعت و هوش مصنوعی پایتون هم بدید ممنون میشم
باتشکر
باسلام،
مقایسه پایتون با فریم ورک یک زبان دیگه که اصلا درست نیست، اما اگر بخواهید با php و با هدف وب اپلیکیشن مقایسه کنید فاکتور های زیادی است مثل مقایسه سرعت صحبت آن زبان با وب سرور و باید تحقیق شود mod_php سریعتر است یا mod_python ، مفسر پایتون bytecode هایی که از قبل ساخته شده است را نگه می دارد و می تواند در request بعدی بجای ساخت دوباره، از آن استفاده کند (فایل های pyc) اما باز در عوض پی اچ پی هفت Zend Engine 3 دارد که می تواند به شکل شگفت انگیز تعداد در خواست های فوق زیادی را همزان بدون استفاده از منابع اضافی هندل کند، بنده خودم برای وب php را بیشتر میپسندم به دلیل آنکه تمرکز آن هدفی مشخص شده است همچنین دقت کنید این ساده نویسی در پایتون دارای هزینه ای است آن هزینه هم کندی مفسر هنگام ساخت بایت کد ها در هر اجرا در مقایسه با php است.
ویرایش توسط T.Toosi : February 11th, 2018 در ساعت 06:59
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 14:58

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام،
شما باید زمانی نگران باشید که در هر بار اجرا قرار است مفسر دست به کار شود و بایت کد ها ساخته شود، مانند استفاده از پایتون در وب اپلیکیشن ها، در مورد میکرو کنترلرها کد شما در آخر c کامپایل و بروی آن پروگرام می شود پس نگرانی بابت سرعت در این زمینه نداشته باشید، در حال حاضر تمام صحبت و محبوبیت پایتون در رباتیک است آن هم به دلیل قابلیت c binding که باعث شده است به ساده ترین شکل برنامه نویسی و سریع به هدف خود برسید، دلایلی که باعث شده بنده به برای برنامه نویسی میکرو کنترلرها از پایتون استفاده کنم : قابلیت استفاده از تمامی lib های موجود c c++ همچنین به دلیل counterparts بودن با c به همان اندازه در پایتون هم سریع است، نداشتن build process و داینامیک تایپ در نتیجه رسیدن به هدفم به سریعترین شکل ممکن.
باسلام،
مقایسه پایتون با فریم ورک یک زبان دیگه که اصلا درست نیست، اما اگر بخواهید با php و با هدف وب اپلیکیشن مقایسه کنید فاکتور های زیادی است مثل مقایسه سرعت صحبت آن زبان با وب سرور و باید تحقیق شود mod_php سریعتر است یا mod_python ، مفسر پایتون bytecode هایی که از قبل ساخته شده است را نگه می دارد و می تواند در request بعدی بجای ساخت دوباره، از آن استفاده کند (فایل های pyc) اما باز در عوض پی اچ پی هفت Zend Engine 3 دارد که می تواند به شکل شگفت انگیز تعداد در خواست های فوق زیادی را همزان بدون استفاده از منابع اضافی هندل کند، بنده خودم برای وب php را بیشتر میپسندم به دلیل آنکه تمرکز آن هدفی مشخص شده است همچنین دقت کنید این ساده نویسی در پایتون دارای هزینه ای است آن هزینه هم کندی مفسر هنگام ساخت بایت کد ها در هر اجرا در مقایسه با php است.
تشکر از شما
یک حرف با دوستانی که این چند وقت با حرفهای من چذب پایتون شدن دارم
کمی تحقیق کنید ، به حرفهای استاد T.Toosi فکر کنید و بعد انتخاب کنید ، درصورتی که پایتون نیاز شمارو رفع میکنه حتما ادامه بدید ، چرا که پایتون آینده بشر هست ، پایتون حرفش اینه که نیازی ندارید تمام زبانهای برنامه نویسی رو یاد بگیرید ، تمام زبانهای برنامه نویسی رو با من تجربه کنید ، کمتر زحمت بکشید ، این شعار پایتونه
یاحق
-
-
February 11th, 2018, 16:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
درسته اما پایتون convertor زیاد داره بطور مثال کسی که با یک زبان برنامه نویسی مثل ++C آشنا هست پایتون رو با معماری ++C مینویسه و در آخر convert میکنه به ++C ، این رو که دیگه نمیشه ازش گذشت ، میشه ؟
در همون مبحث رباتیک هم که دوستان معتقد هستن در ابتدا استفاده تست و convert میشه تا انرژی مصرف شده توسط پراسسها به حداقل برسه
مطمعن باشید که اگه این کار راندمان بالایی داشت ، الان بیشتر شرکتهای تولید کننده مایکرو کنترلر و مایکرو پروسسور sdk های پیشفرض رو به زبان پایتون ارائه میکردند در حالی که اینطور نیست . چون همه sdk های ARM و شرکتهای نظیر ST و مایکرو چیپ به زبان C هستش .

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام،
سلام
دوست عزیز بنده نگرانی در مورد کند بودن پایتون ندارم و یکی از طرفداران پایتون هستم :-) اما متاسفانه اونقدر پولدار نیستم که برای ساخت یک ساعت دیجیتال از رسپبری پای استفاده کنم . حتما در جریان هستید که هنوز هم در ساخت بسیاری از ماژولهای الکترونیکی ، از میکروهای 8 بیتی استفاده میشه و این میکرو ها ظرفیت استفاده از بایت کدهایی که از طریق پایتون تولید میشه رو ندارن . پس اینجا هنر یک برنامه نویس ، استفاده از زبانهای سطح پایین مثل اسمبلی یا نهایتا زبان سطح میانی مثل C یا ++C ( البته به شرطی که کامپایلری براش موجود باشه ) هست .
مواقعی هست که ما از نظر مقدار مصرف انرژی و قدرت سخت افزار و حتی در زمانهایی از نظر بودجه در مضیقه هستیم و این هنر یک برنامه نویس هستش که با استفاده از زبان مناسب این کاستی ها رو پوشش بده . همچنین در این مواقع قدرت زبانهایی مثل C و ++C معلوم میشه . شاید در زبانهای سطح بالایی مثل پایتون ، شما درگیر مدیریت حافظه نباشید و تمام تمرکزتون رو خروجی کد باشه اما در زبانهای سطح میانی مورد اشاره ، شما به امکاناتی مثل pointer دسترسی دارید که مقدار یک متغییر رو از رجیستر حافظه در هر زمانی فراخوانی کنید یا یک متغییر رو در یک آدرس حافظه موقت بصورت استاتیک ذخیره کنید .
پس هر زبانی در جای خودش قدرتمنده و مقایسه اونها در هر شرایطی منصفانه نیست .
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 16:22

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
مطمعن باشید که اگه این کار راندمان بالایی داشت ، الان بیشتر شرکتهای تولید کننده مایکرو کنترلر و مایکرو پروسسور sdk های پیشفرض رو به زبان پایتون ارائه میکردند در حالی که اینطور نیست . چون همه
sdk های
ARM و شرکتهای نظیر
ST و
مایکرو چیپ به زبان C هستش .
سلام
دوست عزیز بنده نگرانی در مورد کند بودن پایتون ندارم و یکی از طرفداران پایتون هستم :-) اما متاسفانه اونقدر پولدار نیستم که برای ساخت یک ساعت دیجیتال از رسپبری پای استفاده کنم . حتما در جریان هستید که هنوز هم در ساخت بسیاری از ماژولهای الکترونیکی ، از میکروهای 8 بیتی استفاده میشه و این میکرو ها ظرفیت استفاده از بایت کدهایی که از طریق پایتون تولید میشه رو ندارن . پس اینجا هنر یک برنامه نویس ، استفاده از زبانهای سطح پایین مثل اسمبلی یا نهایتا زبان سطح میانی مثل C یا ++C ( البته به شرطی که کامپایلری براش موجود باشه ) هست .
مواقعی هست که ما از نظر مقدار مصرف انرژی و قدرت سخت افزار و حتی در زمانهایی از نظر بودجه در مضیقه هستیم و این هنر یک برنامه نویس هستش که با استفاده از زبان مناسب این کاستی ها رو پوشش بده . همچنین در این مواقع قدرت زبانهایی مثل C و ++C معلوم میشه . شاید در زبانهای سطح بالایی مثل پایتون ، شما درگیر مدیریت حافظه نباشید و تمام تمرکزتون رو خروجی کد باشه اما در زبانهای سطح میانی مورد اشاره ، شما به امکاناتی مثل pointer دسترسی دارید که مقدار یک متغییر رو از رجیستر حافظه در هر زمانی فراخوانی کنید یا یک متغییر رو در یک آدرس حافظه موقت بصورت استاتیک ذخیره کنید .
البته همونطور که مستحضر هستید هیچ زبانی بی عیب نیست مخصوصا سی ، بخطر همین برای میکروهای 8 بیت نظر من روی سی پلاس پلاس هست مخصوصا اینکه شما بخواید یک برنامه بنویسید و قصد فروشش رو دارید ، برای این موضوع برنامه های شیئ گرا رو به این شکل مینویسن که کدهاش دست برنامه نویسها نیوفته ( البته این حرف من بی ربط بود ) در کل باز هم اعلام میکنم
مانور در پایتون صرفا استفاده از خود پایتون نیست بلکه conver سورسهای پایتون به زبانهای سطح میانی هست ، مثلا زبان pawn برای گیم ، convertor خوبی داره ، یا مثلا برای php java و ... خوب شما کجا یک همچین زبان برنامه نویسی با این قدرت و کیفیت سراغ دارید ؟ پایتون از این لحاظ حرف اولو آخرو میزنه ، چیزی که استاد توسی هم بهش اشاره کردن
-
-
February 11th, 2018, 18:33
عضو دائم
سلام
باسلام،
به دلیل اینکه مشاهده کردم به کندی مفسر اشاره کردید، نکات بالا را گفتم را تا متوجه شوید فرقی در سرعت بایت کد آخر سی پایتون با بایت کد تولید شده سی در یک حالت ایده آل نیست، اما در مورد 8 بیتی ها هم در پست های قبل اشاره کردم استفاده پایتون در میکرو های 8 بیت کاری غیر معقول و یا حتی غیر ممکن است، اما در حد یک تمرین آکادمیک (نظر شخصی) پروژه ای به نام pymite ایجاد شده است که با پایتون برای میکرو های 8 بیت، حداقل 3kb رم و 40kb مموری برنامه نویسی کنید و حتی حافظه را مدیریت کنید (با حذف بعضی از native کد های این پروژه، میتوانید حجم آن را کمتر هم بکنید که آدم واقعا متعجب میشه)، هدف مقایسه پایتون با سی نبوده است مقایسه ای خنده دار و اشتباه است، همچنین تمام این موارد باز به هدف پروژه، بودجه پروژه و خود برنامه نویس بستگی دارد.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2018, 13:43

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام،
سلام
من عمدا مورد لاراول رو مطرح کردم میدونید چرا ؟ الان شرکتهای زیادی هستن که سرور 100 میلیونی میگیرن تا فقط روش یه سایت با لاراول بالا بیارن ، این هزینه سرسام آورو انجام میدن فقط بخاطر اینکه راحت به هدفشون میرسن
من یه جا رفته بودم برای استخدام ، بعنوان پشتیبانی لینوکس طرف گفت برنامه نویسی خود لینوکسو بلدی ؟
حرف پایتون شد طرف چشاش گرد شد ، اصلا کسایی که برنامه نویس هستن همه دارن به سمت پایتون گرایش پیدا میکنن
البته شما درست میگید مقایسه فریم ورک php با زبان پایتون درست نیست اما از نظر مصرف منابع لاراول کجا و پایتون کجا
نمونه ای از کاهش مصرف منابع در پایتون فقط با چند کلیک
@ProgrammersFun
کاهش ۹ گیگی استفاده از رم در یک سرور فقط با استفاده از یک خط کد پایتون
http://tech.oyster.com/save-ram-with-python-slots/
البته پایتون از نظر مصرف منابع در خارج از جو زمین ممکنه باعث زیان باشه ولی آینده تغییر میکنه و فریم ورکهای بیشتری براش میاد
شاید بخاطر مفسر بودنش کند باشه اما میتونه خودشو به سرعت مشابه زبان c نزدیک بکنه
یاحق
ویرایش توسط live : February 12th, 2018 در ساعت 13:48
-
-
February 12th, 2018, 15:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
اتفاقا جاوا بدترین هست برای شروع برنامه نویسی . به دلیل سخت بودن کار باهاش . سی پلاس پلاس بهترین هست برای شروع بعد از اون به زبان های سخت تر مثل پایتون بعد جاوا و php
سلام
درسته که یادگیری ++c خوبه و یادگیری زبان هایی مثل جاوا رو آسون میکنه چون جاوا بسیاری از خصوصیات خودش رو از ++c/c گرفته
اما به این معنی نیست که شما چون ++c نمیدونی نمیتونی جاوا یادبگیری!
اما برای یه فردی که ++c/c رو حرفه ای بلده از لحاظ ساختار دستوری یادگیری جاوا رو بسیار ساده تر میکنه
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صعنت معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از bluehost به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2018, 15:46

نوشته اصلی توسط
bluehost
سلام
درسته که یادگیری ++c خوبه و یادگیری زبان هایی مثل جاوا رو آسون میکنه چون جاوا بسیاری از خصوصیات خودش رو از ++c/c گرفته
اما به این معنی نیست که شما چون ++c نمیدونی نمیتونی جاوا یادبگیری!
اما برای یه فردی که ++c/c رو حرفه ای بلده از لحاظ ساختار دستوری یادگیری جاوا رو بسیار ساده تر میکنه
سلام
درسته ولی تجربه این که شخصا داشتم در برخی از زبانهای برنامه نویسی اگر c رو بلد باشی که مادر همه زبانهاست یادگیری زبانهایی مثل php رو راحت میکنه ، از طرقی اگر ++C بلد باشی باز هم مثل زبان سی زبانهایی مثل جاوا سی شارپ پاون که شخصا مطالعه کردم
واقعا ++C تو درک زبانهای سطح بالا مثل پایتون به من کمک کرد پایتونو بهتر درک کنم ، البته خیلیها میگن پایتون راحته اما کسی که زبان برنامه نویسی مادر مثل c و ++C رو درک نکرده تا آخر عمرش متوجه نمیشه برنامه نویسی ینی چی چون با زبان ماشین آشنا نیست ، حتما مستخضر هستید که در برخی مواقع باید از اسمبلی , C و ++C در برخی موارد استفاده بشه
حتما مستخضر هستید که پایتون به همین خاطر مواردی مثل Cpython یا موارد مشابه مثل جاوا جاوا اسکریپت و ... داره
-