با تشکر از تمامی اساتید و دوستانی که پاسخ دادند ، استفاده بسیار خوبی بردم از مطالبتون
عرضم به حضورتون ، یکی از شرکای ما از کمر به پایین فلج هستند و دارای معلولیت هستند و بعنوان مدیرعامل انتخابش کردیم ، امروز به اداره مالیاتی مراجعه کردیم ، گفتن بعد از ثبت شرکت ، 3 سال معاف از مالیات هستید که قضیه اون 3 الی 4 سالی که فعالیت نداشتیم رفع میشه ، باهاشون صحبت کردیم ، برخورد خوبی داشتند ، البته با مدیر عامل رفتم پیششون که اطمینان پیدا کنند در مورد موضوع معلولیت ، گفتند برای معافیت مالیاتی از بهزیستی نامه بیارید بدید رئیسمون بررسی کنند ، احتمال اینکه از مالیات معاف بشیم وجود داره و در این رابطه اگر کسی از دوستان تجربه دارند ، راهنمایی کنند ممنون میشم.
کلا با شرکا که صحبت کردم ، بهشون گفتم ، بهتر است بصورت کاملا شفاف و از روی اصول پیش بریم تا بعدا مشکلی برای شرکت پیش نیاد بخصوص که هدف ما بلند مدت است و دوست داریم بعد از چند سال کارکردن ، اعتبار شرکت نه تنها در ارگانهای دولتی مثل مالیات و دارایی بلکه پیش مشتریان هم افزایش پیدا کنه ولی امیدوارم ماموریت مالیاتی و ممیزی و بیمه ، بلایی سرمون نیارن که از دور نزدن و درست حسابی عمل کردن پشیمون بشیم ، ما تصمیم داریم که هم کیفیت خوبی ارائه بدیم و هم با ارگان های دولتی صاف و شفاف باشیم تا بعدا خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد ، اگر در رابطه با حقوق ، توافقی میشه عمل کرد و حتما نباید حداقل حقوق که 900 و خورده ای است در سال 96 باشه فکر کنم بتونیم مشکل رو یطوری حل کنیم یا حتی بحث بیمه رو ... بازم اگر بیشتر در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.