-
November 25th, 2017, 01:51
عضو انجمن
سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
بسمه تعالی
باسلام خدمت کاربران گرامی و دوستان عزیز
مجموعه تاتسو Tatso.IR با فروش ویژه سرور مجازی (فرانسه OVH / آلمان MyLOC / کانادا OVH) در خدمت شما عزیزان میباشد:
کد تخفیف: WHT-50
لیست پلانهای سرور مجازی تاتسو:
----------------------------------------
حافظه رم : 1 گیگابایت ddr4
پردازنده : 2 هسته اختصاصی
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 8 هزار تومان ️
تمدید : 16 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 2 گیگابایت ddr4
هارد : 70 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 10 هزار تومان️
تمدید : 20 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 3 گیگابایت ddr4
هارد : 80 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 12 هزار تومان️
تمدید : 25 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 4 گیگابایت ddr4
هارد : 90 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 17 هزار تومان️
تمدید : 35 هزار تومان
لایسنس سیپنل CPanel رایگان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 6 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 100 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 22 هزار تومان️
تمدید : 45 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 8 گیگابایت ddr4
پردازنده : 3 هسته اختصاصی
هارد : 110 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 37 هزار تومان️
تمدید : 75 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
حافظه رم : 10 گیگابایت ddr4
پردازنده : 4 هسته اختصاصی
هارد : 120 گیگابایت SAS رید 10
ماه اول : 47 هزار تومان️
تمدید : 95 هزار تومان
فرانسه - آلمان - کانادا
هر 100 گیگ هارد اضافی : 10هزار تومان
هر یک گیگ رم اضافی : 10 هزار تومان
هر IP آی پی اضافی : 10 هزار تومان
هر هسته پردازنده : 8 هزار تومان
1- تمامی سرورهای فوق به صورت کلاستر میباشند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به 100 تضمین میگردد.
2- مجازی ساز سرورها VMware بوده و تمامی منابع و پورت ارائه شده کاملا اختصاصی هستند و هیچگونه لیمیت یا اورسلی انجام نشده است.
3- هارد سرورها از نوع SAS و رید10 میباشد که سرعتی به مراتب بالاتر از هاردهای ساتا و اینترپرایز را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
4- آماده سازی سرورها به صورت دستی انجام میگیرد. همچنین پس از آماده شدن نیز مراحل تست را میگذرانند.
5- تحویل سرورها به صورت چندساعته و در حد مدت زمان لازم برای نصب سیستم عامل و کانفیگ پایه و تست سرور میباشد. (مدت تحویل با توجه به حجم سفارشات از 1 تا 12 ساعت متغییر میباشد)
6- امکان ارائه انواع لایسنسها و خدمات نرم افزاری و کانفیگ حرفه ای به درخواست شما عزیزان انجام میگیرد. (با واحد فروش در ارتباط باشید)
7- کاربران میتوانند قبل از سفارش ، اطلاعات مربوط به تست سرورها را از واحد فروش سایت درخواست نمایند.
8- پلهای ارتباطی با ما : تیکت ناحه کاربری / گفتگوی آنلاین پشتیبانی / تلگرام / 09210956672 / 04134520804
هدیه ویژه تاتسو هاست به کاربران سرور مجازی:
به تمامی عزیزانی که سرور تهیه کنند ، به تصادف یکی از هدایای زیر تعلق خواهد گرفت:
20 الی 50 گیگابایت هارد sas اضافی هدیه
256 مگ الی 1 گیگ رم ddr4 اضافی هدیه
مجموعه تجاری تاتسو ؛ ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
tatso.ir
041-34520804
09210956672
ویرایش توسط dizaji_saeed : December 30th, 2017 در ساعت 14:53
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
تعداد تشکر ها ازdizaji_saeed به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2017 01:51
# ADS
-
January 17th, 2018, 23:35
عضو جدید
-
-
January 18th, 2018, 02:29
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا

نوشته اصلی توسط
samanmo
ضمن عرض سلام
من میدونم که به من ربطی نداره ، اما با تجربه ای که من از این شرکت دارم این مسئله در تیکت حل میشه . فراموش نکنیم هنگام ثبت نام ما شرایط استفاده از سرویس ها رو خوندیم و پذیرفتیم ، تعهد دادیم که رعایت کنیم.
. از شرکت های خوب حمایت کنیم .
.
بسیار شرکت محترم ، سریع ، پاسخگو و کار راه اندازی هستند. با خیال راحت خرید کنید ...
- - - Updated - - -
باسلام مجدد
کاش قیمت هر هسته پردازنده و ram اضافی رو هم به تایپیک اضافه کنید،
حالا نمیدونم به شما سرور مفتی داده یا چی داده که اومدید و اینو میگید، ولی مشکل کال معلموم هستش، ما تعهد دادیم که چیو رعایت کنیم دوست عزیز ؟!؟
وقتی قبل از خرید ازشون میپرسم میگه مشکلی نداره، بعدش سرور قطع میکنه الکی میگه ای پی ***** شده، منو اینو تعهد دادم، خوبه آدم یکم فکر کنه، خودتم میدونی اگه ایشون حرفی داشتش میومد میزدش، یا لااقل بعدش میگفت آقا برای اینکار سرویس نیمیتونم بدم بهت نه اینکه بعداز 2 ساعت دیگه جواب نده و پولو بگیره و تمام.....
سرور ایشون از اول مشکل سرعت داشتش، الکی نیست که تخفیف زده، ی سرور گرفته داره با این تخفیف ها کلی یوزر میریزه روش، معلومه همین میشه دیگه، 4روز دیگه هم مثل خیلی ها کلا سایت رو میبنده میره
بخاطره یک سرور مفتی که بهتون داده، خوب نیست الکی میاین دفاع میکنید تو موضوعی که اصلا کامل در جریان نیستید دوست عزیز من
-
-
January 18th, 2018, 04:01
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
حالا نمیدونم به شما سرور مفتی داده یا چی داده که اومدید و اینو میگید، ولی مشکل کال معلموم هستش، ما تعهد دادیم که چیو رعایت کنیم دوست عزیز ؟!؟
وقتی قبل از خرید ازشون میپرسم میگه مشکلی نداره، بعدش سرور قطع میکنه الکی میگه ای پی ***** شده، منو اینو تعهد دادم، خوبه آدم یکم فکر کنه، خودتم میدونی اگه ایشون حرفی داشتش میومد میزدش، یا لااقل بعدش میگفت آقا برای اینکار سرویس نیمیتونم بدم بهت نه اینکه بعداز 2 ساعت دیگه جواب نده و پولو بگیره و تمام.....
سرور ایشون از اول مشکل سرعت داشتش، الکی نیست که تخفیف زده، ی سرور گرفته داره با این تخفیف ها کلی یوزر میریزه روش، معلومه همین میشه دیگه، 4روز دیگه هم مثل خیلی ها کلا سایت رو میبنده میره
بخاطره یک سرور مفتی که بهتون داده، خوب نیست الکی میاین دفاع میکنید تو موضوعی که اصلا کامل در جریان نیستید دوست عزیز من
درود، پست من رو رپلای نکردید (جمع بستید و گفتید شما)، ولی به کسی سرور مفتی داده نشده، بنده میتونم فاکتورهای پرداخت شده توسط خودم رو براتون ارسال کنم، اینکه گفتید شما، شامل بنده هم میشه، لذا ذکر کنم، یکبار روی سرور ایشون بنده 3 تا Kernel نصب کردم، و سیستم عامل بالا نیومد، ایشون چند ساعت درگیر بودن تا فایلهای بنده رو بازیابی کنند و مجدد یه سرور با همون آیپی و بک آپ فایلهام دادن،
بنده از ایشون یک سرور رم 5 گیگ دارم، CentOS 6.9، برای این سرور مشکلی پیش اومده و باید کلا سرور رو مجدد کانفیگ کنم و ارتقاع بدم، در حال حاضر ایشون یه سرور CentOS 7 به بنده تحویل دادن (امشب) سرور قبلی هم آنلاین هست، تا من فایلها و ... رو منتقل کنم و سرور جدید رو کانفیگ کنم. و چون گیم سرور هم دارم نمیشه سرور رو آفلاین کنم. لذا بنده نیاز دارم، سرور جدید رو آماده کنم و بعد سرور قبلی آف بشه و سریعا سرور جدید جایگزین سرور قبلی بشه ( از نظر IP عرض میکنم، چون حتی تغییر NS های دامنه به دلیل زمان برام مشکل ساز هست ) و آفلاین بودن کمی رو داشته باشم.
اینکه تشکر میکنیم یا تعریف، بخاطر اینکه سرور رایگان دادن نیست، بخاطر اینکه وقتی مشکلاتی این چنینی پیش بیاد، خوب پاسخگو هستند، و کمتر کسی رو میشناسم که سرور جایگزین تحویل بدن ... البته بنده دیروز درخواست داده بودم، گویا سرورهاشون مشکل داشتن، گفتند از کانادا بدم، من قبول نکردم تا امشب طول کشید.
بنده هم صبر کردم و الان دارم سرور جدید رو کانفیگ میکنم و گیم سرور رو کامپایل و فایلهارو منتقل میکنم. درضمن بنده باید برای گیم سرور (سرور گیم رو کامپایل کنم) و در زمان کامپایل 2 ساعت CPU مکس میشه (این هم مصرف CPU که الان دارم کامپایل میکنم : https://prnt.sc/i1yfvs)، و حدودا هفته ای یکبار این اتفاق میوفته، تابحال هیچ محدودیتی برای بنده اعمال نشده.
بنده هم گیم سرور دارم که پینگ مهمه، هیچکس گزارش پینگ بالا نداده و فقط برای کاربران فیلیپینی کمی گزارش پینگ بالا دادن (به بنده از OVH تحویل دادن)، بقیه هیچ مشکل پینگی از کشورهای مختلف ندارن. روی سرور TeamSpeak و هاستینگ هم همزمان و چند سرویس دیگه دارم و هیچ مشکلی ندارم.
لطفا به دیگران احترام بزارید، بنده برای یک سرور رایگان دادن الکی تبلیغ کسی رو نمیکنیم، و هزینه سرورها هم بسیار پایین هست، لذا نیازی نیست برای هزینه ی این چنینی الکی از یک نفر تعریف کنیم، که برای سود ناچیز، پیشنهادی بدیم که دیگران ضرر کنند. اگر تعریف یا تاییدی صورت گرفته بخاطر این دلایل هست، حالا شانس شما به تایمی که مشکلی پیش اومده خورده دلیل بر این نیست که ما پول گرفته باشیم دوست عزیز، بخشی از دلایل تایید بنده، رو توضیح دادم. هر سرویس دهنده ای که این موارد رو داشته باشه و اینکارهارو بکنه، بنده تایید میکنم.
تاپیک های شمارو مطالعه کردم، بنده هم مشکلی این چنینی دارم، چراکه بعد از ف.ی.ل.ت ر شدن تلگرام و ... بسیاری از این سروریسها غیر فعال شد بنده روی سرور خودم س....اکس5 و شدو..س...اک...س داشتم برای استفاده شخصی، قبل اینکه این بحث پیش بیاد بدون افت سرعت استفاده میکردم، حتی روی استارت آپ سیستمم بود و کلا فعال بود، الان کلا هیچکدوم وصل نمیشه ... به نظر میاد مشکل از ایشون نباشه و سراسری باشه، چون پینگ سرور افتی نداره در سرویسهای دیگه ای که روی همون سرور نصب هست، فقط این سرویس که گفتم به خوبی کار نمیکنه یا حداقلش واسه من کلا کار نمیکنه، این افت سرعت در این زمینه اگه باشه کاملا در شرایط فعلی عادی هست، و بنده دیگه این سرویس روی سرورم نمیتونم استفاده کنم ولی مابقی سرویس ها مثل هاست و گیم سرور افت پینگ یا سرعت نداره. (سرعت دانلود بنده در سرور جدید ایشون که تحویل دادن : https://prnt.sc/i1ykvs)
موفق باشید.
ویرایش توسط masterking32 : January 18th, 2018 در ساعت 04:32
-
-
January 18th, 2018, 09:55
-
-
January 18th, 2018, 22:08
عضو جدید
سلام
من نزدیکه 1 ساله ازتون سرور دارم
از وقتی این آفرو تو انجمن زدید کیفیت سرور ها افتضاح شده هر روز سرور یه مشکل داره، پشتیبانی هم نسبت به قبل خیلی ضعیف تر شده امیدوارم زودتر یه فکری بکنین و جم کنین این آفر هارو چون جز اینکه کیفیت بیاد پایین و تو انجمن با کاربرا به مشکل بخورید هیچی نداره اینطوری 4تا مشتری قدیمیتون هم از دست میدین
از هاستینگ های خارجی سرور مجازی میگیرم به خدا آدم لذت میبره سرور ها انقدر خوبه که اصلا نیازی به پشتیبانی نیست ! یا آپتایم انقدر بالاست حتی تاحالا ندیدم 1 دقیقه قطع بشه فقط تنها مشکلش اینه یه مقدار هزینش بالاتر در میاد اونم به خاطر دلار
-
-
January 19th, 2018, 03:48

نوشته اصلی توسط
masterking32
تاپیک های شمارو مطالعه کردم، بنده هم مشکلی این چنینی دارم، چراکه بعد از ف.ی.ل.ت ر شدن تلگرام و ... بسیاری از این سروریسها غیر فعال شد بنده روی سرور خودم س....اکس5 و شدو..س...اک...س داشتم برای استفاده شخصی، قبل اینکه این بحث پیش بیاد بدون افت سرعت استفاده میکردم، حتی روی استارت آپ سیستمم بود و کلا فعال بود، الان کلا هیچکدوم وصل نمیشه ... به نظر میاد مشکل از ایشون نباشه و سراسری باشه، چون پینگ سرور افتی نداره در سرویسهای دیگه ای که روی همون سرور نصب هست، فقط این سرویس که گفتم به خوبی کار نمیکنه یا حداقلش واسه من کلا کار نمیکنه، این افت سرعت در این زمینه اگه باشه کاملا در شرایط فعلی عادی هست، و بنده دیگه این سرویس روی سرورم نمیتونم استفاده کنم ولی مابقی سرویس ها مثل هاست و گیم سرور افت پینگ یا سرعت نداره. (سرعت دانلود بنده در سرور جدید ایشون که تحویل دادن :
https://prnt.sc/i1ykvs)
موفق باشید.
دوست عزیز فقط همین تیکه که گفتید رو میخوام جواب بدم بهتون، شما شک نداشته باشید مشکل از سرور ایشون هستش
من الان همون س ا ک س 5 رو، روی ی سرور دیگه برای مصرف خودم دقیقا از وقتی سرور از این آقا گرفتم از جای دیگه هم گرفتم، اون دارن به خوبی کار میکنه با سرعت بالا، اما سرور ایشون بعداز یک ساعت آی پی ف ی ل ت ر شدش، آخه شما خودت فکر کن میشه یک ساعته آی پی رو فی ل ت ر کنند، امکان داره اصلا....
بعدش میگین حرف ایشون یک درصد درست باشه، چطور با ف ی ل ت ر شکن نمیشد بهت وصل شد، چطوری پینگ داشت از نت بدون ف ی لت ر اما به ریموت نمیشد وصل شدش، دیگه هم شما هم بقیه دوستان میدونن که خودشون کاری کردن وصل نشه
اگرم یک ذره میدونستن من و بقیه دوستان داریم دروغ میگیم، میومدن دفاع میکردن، اما بجای دفاع به یوزرهاشون گفتن بیان تو تاپیک و تعریف کنند، اما پول اونایی که خوردن و سرور بی کیفیت دادن چی میشه، اونارو چطوری میخواین ساکت کنید دوست عزیز
هرکی مشکل داره باید بیاد بگه، هدف انجمن همین هستش که معلوم بشه آدم به کی میتونه اعتماد کنه و از کجا سرویس بگیره بهتره، من تا حالا از سرویس کسی انتقاد نکرده بودم ولی کار ایشون و شعور به شخصیت آدم که برمیگرده میگه آی پی تون ف ی ل تر شده اعصابمو خورد کرد
حالا اینش بماند تو همین ثانیه اول که سرور رو تحویل گرفتیم تست سرعت گرفتم ازش بخدا از ی نت 8مگ سرعتش کمتر بودش، حالا اینا رو نمیدونم چطوری میخوان توجیه کنند ، حتما میگن سازمان ف ی ل ترینگ میدونست شما میخوای رو سرور چیکار کنی، پیشاپیش سرعت تون رو محدود کرده بودش 
-
-
January 31st, 2018, 18:39
من 4 تا سرور از اینا داشتم. کیفیت سرورها افتضاح و پشتیبانی در حد فاجعه بود. دیروز بعد از اینکه آخرین تیکتم بعد از گذشت 6 روز بی نتیجه مونده بود کنسل کردم و در کمال تعجب در عرض 15 دقیقه سرور ها کنسل شد و با اینکه سه تا از سرور ها از ابتدای دوره مشکل داشتن و بلا استفاده بودن هزینه کمتر از نصف سرور ها به حسابم برگشت خورد.
-
-
February 1st, 2018, 00:31
چرا همیشه باید بیاین تو تاپیک اعلام کنید! کسی به جایی نمیرسه!
این اقا خدایی نکرده اگر سرویس دهنده نیستن میتونید شکایت کنید نه اینک بیاید بیخودی تاپیک رو به حاشیه بکشید
-
-
February 1st, 2018, 11:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cloudu
این اقا خدایی نکرده اگر سرویس دهنده نیستن میتونید شکایت کنید نه اینک بیاید بیخودی تاپیک رو به حاشیه بکشید
میان اعلام میکنن که امثال من و شما متوجه بشیم نریم خرید کنیم سرمون کلاه بره
-
-
February 1st, 2018, 11:15

نوشته اصلی توسط
cloudu
من چند ساله تو این انجمن عضوم و تا به حال نشده بود از سرویس دهنده ای تعریف بکنم یا بد بگم و این اولین تجربه بد از سرویس دهنده های این انجمن نبوده برام ولی رفتار نامناسب استارتر تاپیک مجبورم کرد اینکارو انجام بدم. با وجود اینکه مدت نسبتا طولانی بود که مشکل داشتم با سرور های ایشون و توی تیکت هام میگفتم که این وضعیت اگر اینطور پیش بره به ضررتون هست بازم در زبان میگفتن چشم قربان مشکل شما رو در اولویت قرار میدیم ولی در عمل چندین ساعت (10 ساعت برای تعویض سیستم عامل اونم نه یک بار) گاهی چندین روز طول میکشید. بنده حتی برای کنسل کردن تیکتی زدم در ادامه تیکتی که 6 روز پیش شروع شده بود و متوسط جوابدهی اون تیکت 30 ساعت بود و گفتم اگر میتونید تا یک ساعت مشکل سرور ها رو حل کنید که ممنون اگر نمیتونید کنسل کنید. بلافاصله کنسل کردن بدون حتی یک عذر خواهی ساده برای تلف کردن وقت من. این نشون میده تیکت های قبلی هم میخوندن ولی جواب نمیدادن و این حرکت زشتی بود. اینکه مشکلی پیش بیاد و نتونن حل کنن عیب نیست اینکه مشتریو سرکار بزارن عیبه.
در ثانی چرا شکایت؟ چرا نباید تجربه هامونو بگیم؟ این کار باعث افزایش کیفیت سرویس دهی و رقابت سالم میشه و کسانی هم که سرویس دهنده نیستن و فقط بازار سرویس دهنده های خوب و خراب میکنن از دور خارج میشن.
-