سلام و عرض ادب
دوست گرامی اولا پاسخ هرکس در راستای ادب و شعورش داده میشه !
دوما علامت تعجب حرص خوردن نیست :|:|:|:| یعنی تعجب . علامت تعجب یعنی : تعجب کردن !!!
تعجب کردم بازم که شما پاسخ بنده رو ریپلی کردی الان داری باز میگی من داشتم به بقیه این حرف رو میزدم :|:|:|:| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فک کنم کلا نمیدونید چطوری باید از انجمن استفاده کرد یا مثلا نمیدونید ریپلی یعنی پاسخ دادن به شخصی که ریپلی شده :| نه برای مردم یا بقیه :|:| !!!!!!!!
لازم به ذکره بگم حرفی که من زدم هیچ ارتباطی به شخص دیگ نداشت و مربوط به اون شخصی بود که ریپلی شد ! و اینکه شما اومدین ریپلی کردینش و پاسخ دادن این بماند !
در خصوص اینکه نظر شخصی هرکس به خودش مربوطه افرین دقیقا پس نظر شخصی هرکس نباید توی پست هرکسی جاری بشه ! چون نظر شخصی خودشه من کارم فروش بک لینک هستش اگر کسی از روی نادانی به کار من ایراد بگیره موظف هستم از خودم دفاع کنم پاسخ منم به شخصی بود که از روی نادانی اومده بود گفته بود کسی بک لینک نخره و...
اینکه از شما هرکسی پول خورده به خودتون مربوطه میتونسید ریپلی نکنید پاسخ منو چون پاسخ من اصا ربطی به اینکه :| پول خوردن یا نخوردن نداشت :|
باید بگم همچنان اگر عینک بزنید و کاملا درست بخونید میبینید که :
-------------------------------------------
با سلام دوست عزیز خرید و فروش بک لینک رو من مناسب نمی دونم چون نه معلومه چطوری اعتبارش سنجیده میشه نه گزارش واضح و شفاف از نوع ساختش وجود داره نه هیچ چیز دیگه به نظرم سمت خرید بک لینک نرید بهتره.
------------------------------------------
این پاسخی که اون شخص داده بود میگفت ک به نظرم کلا سمت خرید بک لینک نرید !!!! هیچ ربطی به کلاهبرداری شدن پول کسی رو خوردن و... نداشت :| داشت درباره بک لینک نظر میداد و من هم چون از روی بی علمی اومده بود نظر درباره شغل بنده داده بود بهش پاسخ دادم ! :|
حالا شما چرا اینقد بی ربط و پرت حرف میزنید دلیلش رو نمیدونم !
چرا ایرانی جماعت نمیتونن ببینن یکی داره مشتری میگیره ؟
این هم پاسخ من به اون شخص بود ریپلی کرده بودمش :| یعنی این پاسخ برای ایشون بود نه شما !!!
در واقع بهتره مطالعه کنید درباره انجمن
و یا بهتره بگم درباره ریپلی کردن :|
دیگ هیچ پاسخی به شما داده نمیشه چون از پاسخ های پرتتون مشخصه که کلا نمیدونید درباره چی داره بحث میشه :|:|:|
قانع کردن شما مثل کوبیدن میخ توی فولاده :|