سلام و عرض ادب
جناب اولا مطلبی که دوستمون ارسال کرده بود و بنده دربارش نوشتم هیچ ربطی به اینی که شما میگید نداره :|:|:|
درضمن نیازی به دانایی قبلی هم نداره
------------------------------
با سلام دوست عزیز خرید و فروش بک لینک رو من مناسب نمی دونم چون نه معلومه چطوری اعتبارش سنجیده میشه نه گزارش واضح و شفاف از نوع ساختش وجود داره نه هیچ چیز دیگه به نظرم سمت خرید بک لینک نرید بهتره.
-----------------------------
من برای ایشون نوشتم که اگر چیزی درباره بک لینک نمیدونید دلیلی نمیشه بگید بک لینک ملت نخرن !!! این نظر شخصی شماست نمیتونید بیاید نظر شخصیتون رو ب همه بگید !!!
هیچ منبع معتبری ننوشته که بک لینک نخرید !!!!!!!!!!!!
حالا شما میگید بهتره وقتی چیزی نمیدونی به کسی اینطوری حمله نکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی رو باید دقیقا بدونم ؟
کلاهبرداری کردن هرکسی به خودش ربط داره من درباره پاسخ بیهوده و بی مصرف ایشون زیر تایپیک فروش یک شخص دیگ نظر دادم که وقتی چیزی نمیدونی نباید نظر شخصیتو بدی !
دوست عزیز شما بهتره از یک عینک خوب برای چشماتون استفاده کنید یا بهتره روی ادبیات فارسیتون کار کنید که در اول بتونید خوب ببینید و بعد بتونید بفمید اصلا چی به چی بوده !!!
بازم تشکر از شما بابت پاسخ بیهودتون ! و دقت شدیدا ضعیفتون !
- - - Updated - - -
سلام عرض خسته نباشید خدمت شما !
در پاسخ شما دوست عزیز !!!
باید بگم پاسخ بنده و پاسخی که من ریپلی کردمش رو کاملا اگر بخونید میفهمید که این جوابی که شما دادی اصلا هیچ ارتباطی با چیزی که اون شخص نوشته و چیزی که من ریپلی کردمش نداره :|
یعنی ایشون گفتن بک لینک کلا نخرید !!!
من گفتم چرا وقتی نمیدونید اصا چی هستش و هیچ منبع معتبری درباره بک لینک نظری دقیق نداده میاید نظر شخصیتونو میدید که میگید نخرید و...
بعد شما میگید ایشون کلاهبرداره :|:|:|:|:|
خب الان پاسخ شما چه ربطی داشت به پاسخ من :|
بعد اینکه شما به همین راحتی میاید نظر میدید درباره هرکسی با شاید و اگر اما :| این نشون دهنده دنیای کوچیکتونه ! یعنی تفکرتون به شدت ضعیفه !
امیدوارم روی حرفایی که میزنید و کارایی که میکنید بیشتر و بهتر فکر کنید !
همین امثال شما ها خیلی زود نظر دادن و خیلی زود یکی رو قضاوت کردن که کسی الان جیکش در نمیاد و به هیچی معترض نیست و وضع دنیای مجازی شده این !