درود...می توانید از شرکت شکایت کنید ولی باید ارایه مدرک قوی باشه تا بتونید این مشکل حریم خصوصی رو ثابت کنید...
توی خارج از کشور همین طور...اگه نتونید علیه شرکت شکایت پیش ببرید ممکنه شرکت از شاکی درخواست غرامت کنه!
درود...می توانید از شرکت شکایت کنید ولی باید ارایه مدرک قوی باشه تا بتونید این مشکل حریم خصوصی رو ثابت کنید...
توی خارج از کشور همین طور...اگه نتونید علیه شرکت شکایت پیش ببرید ممکنه شرکت از شاکی درخواست غرامت کنه!
ویرایش توسط Raymvnd : January 9th, 2018 در ساعت 18:59
از شرکتی که زیرمجموعه سپاه هست نمیتونید شکایت کنید. اعمال قانون فقط برای مردم هست
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
مگه مخابرات مال سپاه نیست؟! به خاطر اشتباهات مالی که داشتند به سامانه https://195.ict.gov.ir شکایت کردم و خسارت هم گرفتم،
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
آقا جوسازی نکنید شاید یکی از دوستان شما با اون سیستم بازاریابی اسنپ اطلاعات شما رو زده تا سفر رایگان بگیره ، خیلی پیچیده نیست
بله مدارکش هم موجوده . می تونم تصویر پیوست کنم.
یه مورد جالب : امروز تو خیابون دیدم دست هر جوونی هر 500 متر یه بنر متوسط دادن که این جوون ها این بنر ها رو می گرفتند جلوی اتومبیل ها ! روش نوشته بود اسنپ !
برادران زحمت کش اسنپ در هر دو فضای واقعی و مجازی به شدت پر کار شدن !
خدا قوت !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
یک نکته جالب
چند روز پیش من در صف پمپ بنزین بودم که یک نفر اومد کنار ماشین برای بازایابی اسنپ و منم چند سوال ازش پرسیدم و جالب بود در صحبتهاش میگفت که اسنپ هر موقع دلش بخواد صدای راننده و مسافر رو وقتی در حال حرکت هستید از گوشی راننده شنود میکنه تا مطمعن بشه سو استفاده ای صورت نمیگیره و این صداها رو هم برای مدتی ذخیره میکنه تا اگر بعدا شکایتی شد این صدا رو بتونه به مراجع قضایی تحویل بده !
با این حال موقع نصب اپلیکیشن اسنپ دقت کردم اسنپ درخواست اجازه حق دسترسی به میکروفون گوشی رو نداشت دوستان در این مورد اطلاعات بیشتری دارند ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)