نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: نقض حریم خصوصی توسط اسنپ !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : نقض حریم خصوصی توسط اسنپ !

سلام

واقعاً نمی دونم چرا بعضی ها خرید و فروش لیست ایمیل، شماره و سایر موارد شخصی مردم رو مجاز و کار عادی می دونن!!!

بعد اون وقت مراجع تقلید میان خرید و فروش بیت کوین رو حرام اعلام میکنن غافل از اینکه درآمدی که از فروش موارد شخصی افراد به دست میاد خودش حق الناسه و باید حرام اعلام بشه ولی چرا نمیشه؟ چون سود لعنتی شون توشه.
    چون اگه حرام اعلام بشه فلان شرکت مال فلان آقازاده نمی تونه بیاد یه شبه به کل ایران پیامک تبلیغاتی بده. نمی تونه بدون اجازه مردم اطلاعات ایمیل و شمارشون رو تو سامانه اش ثبت کنه و...

شاید الان خیلی از دوستان میگن یه ایمیله دیگه مگه ایمیل حریم شخصی حساب میشه؟!! من در جواب این دوستان میگم شما ایمیلت برات مهم نیست و حریم شخصی حساب نمیشه برای خیلی ها مثل من مهمه و هر یک ایمیل تبلیغاتی که بدون اجازه و اطلاع خودم برام ارسال بشه مصادفه با 10 ها بار لعن و نفرین پدر و مادر اون شخص و ارسالش تو Blacklist.

تو سایت های خارجی حتی سایته برای اینکه ایمیل های تبلیغاتی خودش رو که توش عضو شدین براتون بفرسته اجازه میگیره و حتی می تونید اگه از اجازه دادن پشیمون شدید لغو اشتراک کنید اما تو سایت های ایرانی علاوه بر اینکه اجازه گرفته نمیشه اکثراً امکان لغو اشتراکم نیست!!!
    جالب تر اینکه تو whmcs بعضی هاستینگ دار های همین انجمن موقع ثبت نام تیک "مایل به دریافت sms هستم" وجود داره که اگه نزنی اصلاً اجازه ثبت نام نمیده!!! یعنی به زور باید مایل به دریافت sms باشیم

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)