علتش اينه كه
1- اينها دنبال سود دهي نيستند و يونيت واگذار ميكردند و فقط فكر مصرف يونيت خودشان بودند مثل ما و ديگه هحتياجي نبود كه بخواهند با epp كار كنند
2- عدم هماهنگي نيك در اجراي سياست هايش .
حالا دارن بما ميگن بايد epp را نصب كنيد تا قرارداد تمديد بشود . ما هم اينكار را ميكنيم و براي دوستان هم Api در نظر داريم و قيمت طراحي اين Api كه دوستان تمايل دارند استفاده كنند را در كل خرد ميكنيم مثلا سالي 50 هزار تومان يا حتي بدون قيمت ارائه خواهيم داد
فقط مطلبي كه هست سياست نيك تو گرفتن نماينده جديد اشتباه هست چون تازه كار ها ميخواهند خودشان را به قديمي تر ها برسانند لذا سعي ميكنند روند كار را تعقير دهند . من نماينده اي كه تا العان بيش از 80 ميليون سفارش يونيت گرفتم فقط در قرارداد فعلي و حدود 63 ميليون تو حساب نيك ريختم برام فرقي نداره كه اصلا نمايندگي بگيرم يا نگيرم يا اصلا ارائه بدهم يا ندهم چون از اين مقدار مثلا 10 ميليون مصرف خودمان هست كه با اين قيمت از خود شما هم ميتونم يونيت 1800 بخرم
در كل جناب اميري بنظر خودم اگر اين سياست و پشتيباني را كه صرف دامنه هاي ايران كرده ايم را صرف يك پروژه كه در خارج از ايران كليد ميخورد ميكرديم بيش از اين حرف ها براي ما سود دهي داشت
اگر قرار باشه نيك بخواي جاي ايكان را بگيره نبايد خودش هيچ عملياتي را بر روي دامنه ها در سايت خودش انجام بده و نبايد سياست اجراي و نحوه ثبت دامنه را براي زير مجموعه را معين كنه بلكه بايد يك سياست كلي تعريف و نماينده خودش روش عمليلت هاي دامنه را براي كاربران تعين كنه
ايران تنها كشوري هست كه در بخش دامنه محلي چندين كارگزار داره كه از حد عرف خارجه و از همه مهمتر در فكر ايجاد رجيستر - رجيستر هم هست . حالا اگر من شما با كلي زحمت به اون مرحله رسيديم و باز نيك در ان زمان هم همين روند جذب نماينده را اجرا كرد براي اين امر ان وقت نظرتان چيست. ما تو اين چند سال فقط صحبت شنيديم و عملكرد ضعيف . خود epp هنوز كامل نشده كه بخواهند ان را اجباري كنند
موفق باشيد