من براتون با سند و منبع حرف میزنم باز میگید تخیلاته؟؟
می دونید مشکل از شما نیست مشکل از این دولته انقدر تو همون رسانه ها که میگید خودشون ترکوندن با گفتن ما خوبیم بقیه بدن شما فکر میکنید همه جای دنیا بدتر از اینجاست.
مثلاً تو آمریکا خبر تجاوز به عنف میاد سریع پخش میکنن اما سعید طوسی وسط جلسه قرآن تجاوز اونم به کودک میکنه اما سریع می پوشنن که چی؟ که افرادی مثل شما یه وقت دچار شک نشن.
یه بار پاشدید برید همون آمریکایی که میگید فاسده آشغاله لعنت شده است و... که انقدر مطمئن میگید همه خبر های اون وری تخیلاته ولی این وری ها همه درسته؟؟
چرا یه آمریکایی فاسد و مثلاً احمق جهنمی و کفار و... هیچ وقت حاضر نمیشه بیاد ایران زندگی کنه اما ایرانی ها از خداشون هر جا زندگی کنن به جز ایران؟؟ الان حتماً میگید چون مردم ایران خنگن.
آره اکثریت مردم از نظر امثال شما خنگن اگه بلانسبت همه کاربرا خنگ نبودیم که امثال شما 5 درصدی ها نمی تونستین سوار این مردم بشید و افتخارم کنید.
100 سالم برای شما حرف زدن فایده نداره چون ذهنتون بسته است ولی حقایق رو انقدر باید گفت تا شاید گوش ها باز شد و شنیده شد یه نفرم حقایق رو بشنوه خیلیه مردم باید هوشیار بشن تا دیگه نشه ازشون سواری گرفت.
ذهن باز رو کسی داره که حقایق واقعی رو بدون محدود کردن ذهنش به حزب، گروه، ژن، جغرافیا و... خاصی ببینه حقایق باید با چشمان شسته و باز دیده بشه نه با چشمان مورد تایید آخوند ها شما خودتون به من میگید حقایق رو ببین اما دقت نمیکنید من پشت سرهم دارم دونه دونه حقایق رو برای شما میشمرم اما بازم کورکورانه فقط دفاع میکنید.
البته انتظاری هم نمیره.
به یه بسیجی میگفتم چرا این همه د.ز.د.ی و اختلاس میشه تو مملکت اسمشو نبر (همون شخصی که میدونید وگرنه ولدمرت تو هری پاتر رو نمیگم) کاری نمیکنه؟؟
میگه ایشون اطلاع ندارن!!!!!
حالا این حکایت رو گوش کنید خیلی قشنگه:
میگن از قاتل یکی از شاهنشاه های قدیم ایران پرسیدن گفتن احمق چرا شاهنشاه رو کشتی؟؟
گفت چون سران حکومتش همش درحال د.ز.د.ی بودن و بیت المال رو به نفع خودشون مصادره میکردن.
یاران شاه گفتن از کجا می دونی شاهنشاه از د.ز.د.ی های شده خبر دار بودن؟؟
قاتل اینجا یه حرف قشنگی میزنه که واقعاً باید لوح گرفتش میگه:
اگه خبر داشت که حقش بود باید می مرد، اگرم خبر نداشت شاهی که از اتفاقات مملکتش و وضعیت مردمش خبر نداره همون بهتر بره بمیره.