سلام
متن شمارو خوندم سعی کردم از دید مثبت بهش نگاه کنم و به عنوان یک رویویی که یک کاربر براش شرکت فراسو نوشته بهش نگاه کنم که البته خیلی سخت بود چئن 90% حرفهای شما کاملا غلط
1 . فک میکنم شما اصلا این سرویس رو ندارید که از آپدیتهاش بیخبرید و اطلاع ندارید که با آخرین نسخه whmcs هم سارگار است که نسخه 7.4.1 است پس نوشتن ریویو برای سییتمی که ازش استفاده نکردید و نمیکنید صحیح نیست و صرفا به احترام کاربران دیگر پاسخ صحبتهای شمارو میدهم
2 . تمام ماژول های ارائه شده توسط ما همیشه و متداوم جهت هماهنگی با اخرین نسخه ارائه شده whmcs آپدیت میشوند فاصله زمانی آپدیتهای ما با آپدیت whmcs بین 3 روز الی 15 روز پس از ارائه نسخه جدید از سوی whmcs است عمدتا .
لطفا نام ببرید کدوم ماژول مارو دارید که آپدیت نشدهو ظاهرا مثلا خیلی از ماژول های دیگشون توسعش رو با دلایلی مثل (ماژول پایدار است و مشکلی ندارد ، نیاز به امکان خاصی وجود ندارد ، در لیست توسعه قرار گرفته و بزودی و طبق برنامه ریزی بروز خواهد شد و...) از این حرف ها که فقط کاربر را دست به سر میکنندمتوقف کرده اند ...
فک میکنم این حرف شما برای مجموعه و افرادی که از ماژول های ما استفاده میکنند موجب خنده و شادمانی باشه چرا که طی حدود 8 سال گذشته از نسخه whmcs 4 تا به الان هیچ یک از ماژول ها نیست که آپدیت نشده باشه اگر هست نام ببرید .(حتی ماژول درگاه شارژ ریسلر کلابی که عملا منسوخ محسوب میشه کاربرانی که هنوز ازش استفاده میکنند براشون آپدیت و ارائه میشه )همان موقع که پست اول تاپیک خدمتشون گفتیم چرا لایف تایم نزاشتن میدونستیم که این مجموعه در زمینه توسعه مستمر و مداوم ماژول هاشون خیلی ضعیف هستند
البته منظورم این نیست که ماژول هاشون مشکلی دارن یا خراب هستن ، منظور این هست که وقتی ماژولی بصورت ماهانه یا سالانه با قیمت نسبتا زیاد فروش میره باید حداقل سالی یکبار یک اپدیت بزرگ با تغییرات قابل توجه داشته باشه
باشد که رستگار شویم
- - - Updated - - -
فک نمیکنید معرفی محصول یک شرکت دیگر در تاپیک فروش شرکت همکار کار بسی غیر حرفه ای باشد ؟
ماژول آپدیت شده و امکاناتی نظیر ریکپچای گوگل هم بهش افزوده شده است اگر از یک سیستم استفاده نمیکنید در خصوصش نظر ندید این خیلی بهتر از انجام صحبتهایی هست که عکس اون به سادگی قابل اثبات میباشد .