در پاسخ سئوال اول شما بنده تعداد سرور های پرداختیم زیاد بودن و معولا با فاصله کم و گیج کننده که به مرور کم و کنسل شده و بنده فقط به فاکتور های صادر شده نگاه میکردم
در مورد دوم شما فاصبله کم بوده و اگر دقت بفرمایید بنده عرض کردم که یک فاکتور پرداخت میشده و فاکتور بعدی به صورت منابع از ما دریافت میشده
و در آخر سئوال بنده این هست که بنده این همه مدت اصلا به اشتباه مبلغی داشتم پرداخت میکردم ایا باید الان به من برگشت داده بشه ؟ اگر بر عکس این بود و بنده 3 سال از منابع اضافه استفاده کرده بودم و الان به بنده میگن باید هزینه بدید من میتونم مثل خودشون بگم که نه گذشته دیگه بحث نمیشه کرد ؟؟؟ یا مثل الان تمام سرور های بنده رو مسدود میکردن
- - - Updated - - -
والا بنده از چند روز پیش تیکت دادم جواب ندادن عکس گذاشتم الان تمام سرور های بنده رو مسدود کردن خیلی خونسرد میگن هر کاری دوس داری انجام بده و اصلا مهم نیست بنده هر چی توضیح میدم میگن در مورد مسئله ای که گذشته بحث نکنید و من متوجه همین نمیشم چی کذشته مدام میگن گذشته و شما دیر گفتین اخه من سه سال اقا اشتباه کردم مرض که نداشتم اشتباه کردم الان متوحه شدم فقط میگن نه ما نمی تونیم کاری کنیم
و اینکه خیر نماد ندارن متاسفانه