-
December 4th, 2017, 17:19
عضو انجمن
پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

نوشته اصلی توسط
dertgtr
این دوستمون از قرار معلوم با تونل و میکروتیک تست عملی کردن .
بقیه دوستان تونل رو تست کردن؟
قرار شده هفته آینده پرتالی درست بشه که سرویس دهنده ها آیپی هاشون رو اونجا ثبت کنند تا ترافیک نیم بها حساب بشه
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017 17:19
# ADS
-
December 4th, 2017, 17:37
عضو جدید
دوستان بعضیا میگن انحصار مخابرات روی خط های فیبر برداشته شده درسته ؟ یا شایعست ؟ کسی اطلاع داره ؟
-
تعداد تشکر ها از Ringmoon به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017, 17:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
data20
تنظیم خاصی نداره فقط کافیه مطمئن بشید که ارائه دهنده شبکه داخلی حساب میکنه یا نه به طور مثال
1 سال پیش از رسپینا سرویس داشتم و یه میکروتک با شبکه رسپینا گرفتم و مودم به صورت عادی بهش وصل کردم و ترافیک ایران برام لحاظ میشد و چیزی کم نمی شد ولی در حال حاظر از مخابرات سرویس دارم و سرویس زیرساخت گرفتم تاثیر نداشت
شاتل تا جای که شنیدم تاثیر نداره و چند نفر گفته بودن که از ریموت فایل شاتل لند استفاده می کنن و ...
99% مودم ها گرینه v p n داره حنی مودم های قدیمی به طور مثال (البته این مودم جدید) البته این گزینه یه سری مواقع دردسر ساز میشه و باید برید خاموشش کنید تا به نت دست رسی داشته باشید مخصوصا زمان های که به حرکتی روی اینترنت میزنن
فایل پیوست 37197
اینترنت منم که از مخابراته پس راهی برای من نیست ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
دوستان بعضیا میگن انحصار مخابرات روی خط های فیبر برداشته شده درسته ؟ یا شایعست ؟ کسی اطلاع داره ؟
اگر دست باشه که عالی میشه و منی که خطم فیبر هست می تونم از شرکت های خصوصی دیگه بخرم و از شر مخابرات خلاص بشم !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 4th, 2017, 18:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اگر دست باشه که عالی میشه و منی که خطم فیبر هست می تونم از شرکت های خصوصی دیگه بخرم و از شر مخابرات خلاص بشم !
دقیقا منم میخوام ببینم اگه واقعا برداشته شده سریع برم از های وب بگیرم چون گفتن روی همین طرح های جدید هم فشفشه میشه گرفت که خیلی خوبه
-
تعداد تشکر ها از Ringmoon به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017, 19:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
دقیقا منم میخوام ببینم اگه واقعا برداشته شده سریع برم از های وب بگیرم چون گفتن روی همین طرح های جدید هم فشفشه میشه گرفت که خیلی خوبه
نه من عصر زنگ زدم 2020 گفت که تا حالا که ابلاغیه ای برای ما نیامده و همچنان در انحصار مخابرات هستش متاسفانه.
مثل قضیه گواهی نامه گرفتن بدون نیاز به پایان خدمت شده که از 4 ماه قبلش خبر و شایعه بود بعد از 4 ماه تازه گفتن می خواد اجرایی بشه حالا خدا میدونه اجرایی شده یا نه
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017, 19:31
عضو انجمن
[QUOTE=dertgtr;1723234]اینترنت منم که از مخابراته پس راهی برای من نیست ؟
1 مورد بگم خالی از لطف نیست مرکز مخابرات شما فیبر هست ولی خط شما فیبر نیست در کل در ایران بیشتر MDF ها فیبر هست (امار دقیق ندارم) و در یه سری مناطق کافو هم فیبر هست و بعد به شما سیم مسی داده میشه
اگر شرکت A در مرکز شما تجهیزات داشته باشه میتونه سرویس بده بجز مواردی که مرکز مخابرات شما خیلی علاقه به این کار ها نداشته باشه
تا سال پیش کلی هزینه پورت اختصاصی و ... میدادم الان 1 سال که سرویس 16مگ مخابرات دارم و تقریبا ماهی (70 - 80 گیگ مصرف معمول) و در حد 100 گیگ مصرف شبانه دارم با توجه به قیمت های جدید سرویس دیدبان نت برای یکی مثل من کافی و به نوعی ارزون تر شده چرا که سالی 110 ت هزینه سرویس داشتم و تقریبا ماهی 98 ت برای 100 گیگ ترافیک اضافه فقط مهم این که واقعا مثل مخابرات 16Mbps بتونه بده
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
-
تعداد تشکر ها از data20 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017, 19:44
عضو انجمن
[QUOTE=data20;1723269]

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اینترنت منم که از مخابراته پس راهی برای من نیست ؟
1 مورد بگم خالی از لطف نیست مرکز مخابرات شما فیبر هست ولی خط شما فیبر نیست در کل در ایران بیشتر MDF ها فیبر هست (امار دقیق ندارم) و در یه سری مناطق کافو هم فیبر هست و بعد به شما سیم مسی داده میشه
اگر شرکت A در مرکز شما تجهیزات داشته باشه میتونه سرویس بده بجز مواردی که مرکز مخابرات شما خیلی علاقه به این کار ها نداشته باشه
تا سال پیش کلی هزینه پورت اختصاصی و ... میدادم الان 1 سال که سرویس 16مگ مخابرات دارم و تقریبا ماهی (70 - 80 گیگ مصرف معمول) و در حد 100 گیگ مصرف شبانه دارم با توجه به قیمت های جدید سرویس دیدبان نت برای یکی مثل من کافی و به نوعی ارزون تر شده چرا که سالی 110 ت هزینه سرویس داشتم و تقریبا ماهی 98 ت برای 100 گیگ ترافیک اضافه فقط مهم این که واقعا مثل مخابرات 16Mbps بتونه بده
ممنون بابت راهنمایی حالا از کجا بفهمم که کدوم شرکت می تونه به من نت بده ؟
-
-
December 4th, 2017, 20:07

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
مسئله اینجاست که حتی اگر نباشه هم خیلی از شرکت ها تجهیزات لازم رو ندارن و تمایلی هم به هزینه ندارند چون هزینه تجهیزات برای فیبر نوری بالا هست
اگر باشه احتمالا فقط مناطقی هست که فروش خیلی خوبی دارند
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2017, 23:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنون بابت راهنمایی حالا از کجا بفهمم که کدوم شرکت می تونه به من نت بده ؟
1 هفته قبل از اتمام قرار داد ( قرار داد مخابرات 1 سال ) به فکرش باشید برای فهمیدن هم باید به شرکت های مختلف زنگ بزنید
تا نهایی شدن این قانون جدید هنوز مونده به طور مثال های وب الان چک کنید برداشته
شاتل نسبتا پیشنهاد بدی نداده که با 98ت در ماه 16 مگ با 160 گیگ (بین الملل) میده و از ساعت 1 تا 8 صبح رایگان (البته فکر کنم این قسمت اگر مصرف زیاد باشه محدود کنه)
ویرایش توسط data20 : December 5th, 2017 در ساعت 00:32
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
-
تعداد تشکر ها از data20 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2017, 11:55
عضو انجمن
از های وب پرسیدم گفت که هیچ شرکتی غیر مخابرات نمی تونه روی بستر فیبر نوری adsl ارائه کنه و انحصار این کار کماکان در اختیار مخابرات هست . پس قضیه تمامه !
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید