سلام
دوستان مطمئن هستید محدودیت 500 سایت برداشته شده ؟ کسی تست کرده ؟ کجا گفته شده این حرف ؟
سلام
دوستان مطمئن هستید محدودیت 500 سایت برداشته شده ؟ کسی تست کرده ؟ کجا گفته شده این حرف ؟
1 وزیر توی شبکه دو گفت خیلی زود بر میدارم .
منم امروز به هرچی isp بود زنگ زدم گفتن که برداشته شده . ( دیده بان نت - آسیاتک - فن آوا ... ) .
ببینید بیاید و با انصاف برخورد کنید .
الان سرویس مثلا دیده بان نت :
https://didi.ir/
8 Mbps ۵۰،۰۰۰ ۱۲۰ گیگابایت معادل ۲۴۰ گیگابایت ترافیک داخلی
شما ماهانه 50 ت میدین و 120 گیگ اینترنت میگیرین با سرعتی که امروزه تمام نیاز هاتون رو جواب میده ! این یعنی واسه یک خانواده معمولی کافیه !
حالا شما که اینکاره هستی و شغل خودت و سابقه خودتو اینترنتی میدونی . میتونی یک پر و ک سی ایران تهیه کنی و حجمتو دو برابر کنی ! حتی اگر کمی وارد تر باشی میتونی علاوه بر اینکه حجمتو دو برابر میکنی کلا فیل ترینگو هم کامل دوور بزنی .
الان من از می کروتیک ایرانم که از قبل هم داشتم دارم استفاده میکنم هیچگونه محدودیت سرعتی ندارم پلنم هم غیرحجمی کردم و حجمم داره نصفه کم میشه از بعد ظهر رفتم توی یوتیوب آماری که الان گرفتم توی میکروتیک 12 گیگ مصرف کردم اما دقیق 6.02 گیگ از حجمم کم شده که نشون میده کاملا درسته .
واقعا اگر منصف باشیم خیلی مناسب هست قیمت ها واقعا در یک ماه این همه حجم براتون کمه دارین زیاده روی میکنین .
دیگه اگه واقعا کارتون خیلی وابسته به دانلود هست ماهانه 80 ت بدین و 480 گیگ دانلود کنید یعنی گیگی 160 ت ! خداییش زیاده ؟؟
پس در نتیجه با صحبتایی کردم به راحتی میشه اینترنت رو به اینترانت تبدیل کرد + فیل ترینگشم حذف کنید به راحتی واسه همه افرادی که از wifi استفاده میکنن .
اگر مودمتون قابلیت متصل شدن خودکار به pptp رو نداره به دیوار مراجعه کنید با پول یه پرس چلو کباب خوب میتونین یک مودم امروزی تر بخرین .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
تنظیم خاصی نداره فقط کافیه مطمئن بشید که ارائه دهنده شبکه داخلی حساب میکنه یا نه به طور مثال
1 سال پیش از رسپینا سرویس داشتم و یه میکروتک با شبکه رسپینا گرفتم و مودم به صورت عادی بهش وصل کردم و ترافیک ایران برام لحاظ میشد و چیزی کم نمی شد ولی در حال حاظر از مخابرات سرویس دارم و سرویس زیرساخت گرفتم تاثیر نداشت
شاتل تا جای که شنیدم تاثیر نداره و چند نفر گفته بودن که از ریموت فایل شاتل لند استفاده می کنن و ...
99% مودم ها گرینه v p n داره حنی مودم های قدیمی به طور مثال (البته این مودم جدید) البته این گزینه یه سری مواقع دردسر ساز میشه و باید برید خاموشش کنید تا به نت دست رسی داشته باشید مخصوصا زمان های که به حرکتی روی اینترنت میزنن
Capture.PNG
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
[QUOTE=dertgtr;1723234]اینترنت منم که از مخابراته پس راهی برای من نیست ؟
1 مورد بگم خالی از لطف نیست مرکز مخابرات شما فیبر هست ولی خط شما فیبر نیست در کل در ایران بیشتر MDF ها فیبر هست (امار دقیق ندارم) و در یه سری مناطق کافو هم فیبر هست و بعد به شما سیم مسی داده میشه
اگر شرکت A در مرکز شما تجهیزات داشته باشه میتونه سرویس بده بجز مواردی که مرکز مخابرات شما خیلی علاقه به این کار ها نداشته باشه
تا سال پیش کلی هزینه پورت اختصاصی و ... میدادم الان 1 سال که سرویس 16مگ مخابرات دارم و تقریبا ماهی (70 - 80 گیگ مصرف معمول) و در حد 100 گیگ مصرف شبانه دارم با توجه به قیمت های جدید سرویس دیدبان نت برای یکی مثل من کافی و به نوعی ارزون تر شده چرا که سالی 110 ت هزینه سرویس داشتم و تقریبا ماهی 98 ت برای 100 گیگ ترافیک اضافه فقط مهم این که واقعا مثل مخابرات 16Mbps بتونه بده
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)