1 وزیر توی شبکه دو گفت خیلی زود بر میدارم .
منم امروز به هرچی isp بود زنگ زدم گفتن که برداشته شده . ( دیده بان نت - آسیاتک - فن آوا ... ) .
ببینید بیاید و با انصاف برخورد کنید .
الان سرویس مثلا دیده بان نت :
https://didi.ir/
8 Mbps ۵۰،۰۰۰ ۱۲۰ گیگابایت معادل ۲۴۰ گیگابایت ترافیک داخلی
شما ماهانه 50 ت میدین و 120 گیگ اینترنت میگیرین با سرعتی که امروزه تمام نیاز هاتون رو جواب میده ! این یعنی واسه یک خانواده معمولی کافیه !
حالا شما که اینکاره هستی و شغل خودت و سابقه خودتو اینترنتی میدونی . میتونی یک پر و ک سی ایران تهیه کنی و حجمتو دو برابر کنی ! حتی اگر کمی وارد تر باشی میتونی علاوه بر اینکه حجمتو دو برابر میکنی کلا فیل ترینگو هم کامل دوور بزنی .
الان من از می کروتیک ایرانم که از قبل هم داشتم دارم استفاده میکنم هیچگونه محدودیت سرعتی ندارم پلنم هم غیرحجمی کردم و حجمم داره نصفه کم میشه از بعد ظهر رفتم توی یوتیوب آماری که الان گرفتم توی میکروتیک 12 گیگ مصرف کردم اما دقیق 6.02 گیگ از حجمم کم شده که نشون میده کاملا درسته .
واقعا اگر منصف باشیم خیلی مناسب هست قیمت ها واقعا در یک ماه این همه حجم براتون کمه دارین زیاده روی میکنین .
دیگه اگه واقعا کارتون خیلی وابسته به دانلود هست ماهانه 80 ت بدین و 480 گیگ دانلود کنید یعنی گیگی 160 ت ! خداییش زیاده ؟؟
پس در نتیجه با صحبتایی کردم به راحتی میشه اینترنت رو به اینترانت تبدیل کرد + فیل ترینگشم حذف کنید به راحتی واسه همه افرادی که از wifi استفاده میکنن .
اگر مودمتون قابلیت متصل شدن خودکار به pptp رو نداره به دیوار مراجعه کنید با پول یه پرس چلو کباب خوب میتونین یک مودم امروزی تر بخرین .