امیدوارم بشه چون اومدن یه برنامه جدید خیلی خوبه (البته برنامه خارجی نه سروش )
امیدوارم بشه چون اومدن یه برنامه جدید خیلی خوبه (البته برنامه خارجی نه سروش )
شما در جریان هستید چه گردش مالی ایجاد کرده و چقدر شغل ایجاد شده و خیلی ها درآمدشون همین تلگرام هست و نون زن و بچشون رو درمیارن
صرفا بخاطر یک کانال آم.د نی.وز دارن خشک و تر رو با هم میسوزنن همیشه همین بوده متاسفانه و به جای اینکه اصولی و ریشه ای به فکر باشن با اجبار زور و ... حرف رو میخوان به کرسی بنشونن
واقعا جای تاسف داره و باز به این حرف میرسیم از ماست که بر ماست
اخوی خب ممکنه عده ای هم از راه ***ی و انواع خلافها نون زن و بچه شون رو در بیارن. دلیل نمیشه چون دارن نون در میارن، بهشون اجازه داده بشه.
شما در جریان هستید همین تلگرام چقدر زندگیها رو خراب کرده؟
چقدر شایعه در جامعه نشر داده؟
چقدر باعث کاهش سرانه مطالعه در جامعه شده؟
کلی آدم هست که الان مرجع استنادشون کانالهای تلگرام هست. این خودش یه نوع انحطاطه
به جای این کارها باید یه فکر اصولی بشه که فرهنگ استفاده از پیام رسانها در جامعه رواج داده بشه. یکی از راه حلهاش به نظر من آموزش صحیح و غیر مغرضانه خانواده هاست.
این همه جامعه شناس و انسان شناس تو این مملکت داریم. باید از پتانسیل ها و علم اینا استفاده شه که ببینیم کجای راهو داریم اشتباه میریم.
هر چیزی که وارد ایران شد، متاسفانه فرهنگش همراهش نیومد. ماهواره، تلفن همراه، اینترنت، پیام رسان، شبکه اجتماعی و ...
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
دوست من هر صنعتی ممکنه جنبه منفی داشته باشه و ممکن هست در اون تخلفاتی صورت بگیره
به نظر شما چرا تلگرام شده منبع همه مواردی که در بالا اشاره کردید ؟ (عدم صداقت)
چرا زندگی ها ممکنه خراب بشه؟ (فرهنگش رو نداریم مشکل پیام رسان نیست)
چرا سرانه مطالعه کم هست؟(درگیری و مشغله زیاد کسی که صبح تا شب فکر پرداخت قسط و بدهی و ... هست به نظرتون میرسه به مطالعه حتی فکر کنه که اینم از برکات عالی جنابان هست طی این سالها)
چرا شده منبع شایعه؟ (عدم صداقت مشکل پیام رسان نیست - فرهنگ سازی)
در پایان به عنوان یک دوست میگم خدمت شما ورود و حذف یک پیام رسان همگی از قبل در دستور کار بوده ما از خیلی چیز ها بی اطلاعیم...
مشکل این مدیران دلسوز دی: پور.ن ، انحطاط خانواده و خیلی چیزهای دیگه که شماره اشاره کردید و اشاره نکردید نیست دوست من مشکل همان بود که دربالا عرض کردم ولاغیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)