ای خانه اش آباد سرعت من از 15 تا شد 150 تا این چه مدلیه ؟
بله، سرعت زیاد بود.
خیر، تفاوتی نداشت.
ای خانه اش آباد سرعت من از 15 تا شد 150 تا این چه مدلیه ؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
شاید دیده باشید کسانی که دارن VPS میفورشن میان یه لینکی مثل این
http://cachefly.cachefly.net/200mb.test
برای دانلود میزارن و بعد عکسش میگرین بعد مگین ببنید سرعت دانلود سرور چقدر هست
مشتر ی زود باورهم میگه به به چه سرعتی داره بعد میره میخره بعدمیبنه سرعت برای جاهای دیگه خیلی کم هست صداش در میاد اعتراض میکنه و میخواد سرور پس بده ول ی فروشنده هم میگه مانی بک ندارم طرف پولو داده و هیچ
حکایتش اینه این سرعت
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
پست که داشتم میزدم شما مثل اینکه این پست زده بودین یک دفعه سو تفاهمی نشه داشتم داستان بعضیها را میگفتم که ظاهرا این قضیه برای خود شما پیشامده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
شاید !
شاید هم نه !
دو تا دلیل :
1- ما خودمون وقتی روی سرور این فایل رو تست میکنیم ، نتیجه ای مشابه با دانلود فایل از یک دیتاسنتر نزدیک با پورت یک گیگابیت میگیریم !
2- تا قبل اینکه من این جریان رو تعریف کنم چند نفر از این جریان خبر داشتند ؟
دلیل استفاده از این فایل : (فرضیه شخصی هست و فرصت نشده تحقیق کنم ، پس ممکنه اشتباه باشه)
سرور های کش فلای بصورت کلاستر هستن و میشه گفت توی همه جای دنیا سرور دارند.
وقتی شما فایل رو دانلود میکنید ، سویچ میشید به نزدیکترین سرور به دیتاسنتر خودتون پس با توجه به فاصله کم و پورت قوی ،سرعت دانلود بالا هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)