بعد از سه هفته قطعی
نماد اعتماد ها هم کلا از کار افتادن !
بعد از سه هفته قطعی
نماد اعتماد ها هم کلا از کار افتادن !
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
آره متاسفانه چون من صفحه اصلی گذاشتم بودم و سرعت سایت و آورده بود پایین کلا برشون داشتم :|
به همین زودی هم منقضی میشه نمادم و نمیدونم قراره چی بشه !
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
درود
کسب و کارهای اینترنتی یک جور کسب و کارهای نوین هستند ولی اساتید بیشتر دارند این کسب و کار ها رو به سمت قرون وسطا میکشند . سیستمی که 0 تا 100 آن اشتباه است . حداقل میخواهند یک چیزی رو پیاده سازی کنند نمیرند از یک جای درست و حسابی ایده برداری کنند . که اینقدر مردم رو به دردسر نندازند .
چقدر از مشتریای ما به خاطر کندشدن سایت شون در طی این چند مدت گلایه داشتند که چرا سرعت لود سایت ما افت پیدا کرده ، فقط هم بررسی کردیم دیدیم به خاطر همین . البته اون موقع هایی هم که در دسترس هست چندان فرقی نمیکنه ، در اکثر اوقات یا کندی سرعت هست یا هر از گاهی سایت قطع و وصل میشه . و جالب ترین نکته ماجرا این جاست که اکثر اوقات وقتی زنگ میزنی میگی یه مشکل سایت تون داره ، میگن نه ، مشکلی وجود نداره ، احتمالا سیستم شما مشکل داره !!!
فایده ای هم که جر دردسر نداره ، میرید نماد میگیرد برای درگاه ، صدخان رستم رو که رد میکنید ، بهتون نماد میدهن باز میخواهید برید بانک درگاه بگیرید . باز همون چیز هایی که برای این ها فرستادید دوباره برای بانک باید بفرستید ، خوشم میاد خودشون هم باهم اتحاد ندارن که یه api درست کنن بدهن به بانک ها که دیگه ایقدر دردسر نکشیم برای یه درگاه بانکی .
بعید میدونم پیگیری کنند ولی به احترام استارتر درخواست رو ارسال کردم ،
https://goo.gl/ZHu6sc
ما در انجمن خودمون هم اطلاع رسانی کردیم که دوستان شرکت کنند :
https://goo.gl/UtfLB2
امیدواریم با وجود این که بعید میدونم ، پیگیری بشه
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
سلام
دوستان بنظرم بهتر که جمعش کردن!
سایتهای خارجی یا کشورهای دیگه نماد ندارن چطوری سرویس میدن؟ یا سرویسهای بین المللی؟
متاسفانه این ما هستیم که باعث میشیم نیاز به نماد اعتبار و... باشه!
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
یک مدت دیگر برای درگاه بانکی احتیاجی به گرفتن ای نماد نیست از همین الان هم شرکت هایی شروع کرده اند
ما از برج 4 درخواست تمدید دادیم هنوز "در حال بررسی" مونده! تیکت و تلفن هم جواب نمیدن! پیام صوتی تلفنشون هم خیلی خنده داره صداش و لحن حرف زدنش. کسی راهی داره باید چکار کرد یا این سیستم مسخره؟
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)