4-8 تومن پول اسکریپته
ولی دو هفته ای پولش در میاد
سعی کنید آماده بخرید نه کسایی که در تاپیک پیشنهاد طراحی میدند با 200 هزار تومن![]()
4-8 تومن پول اسکریپته
ولی دو هفته ای پولش در میاد
سعی کنید آماده بخرید نه کسایی که در تاپیک پیشنهاد طراحی میدند با 200 هزار تومن![]()
پسر خوب. اونی تو دیدی هرجا نصبش کردند مثل همین وردپرس و جوملا هست که شرکت ها و اشخاص پیش خود پندار برنامه نویس دارن میفروشن به عنوان سیستم اختصاصی سایت. بگرد دنبالش تو سایت های خارجی شاید مفتی پیدا کردی به هر حال مردم ایران عاشق نذری هستن دیگه.
اینی که من میگم میفروشم بر اساس الگوریتم های تحلیل شده بدست آمده از سیستم های شرطبندی طراحی و پیاده سازی کردیم. واسش زحمت کشیدیم نذری هم نمیدیمش. هر کی خواست پول میده استفاده میکنه.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
ابتدای حرفم شرط رو مشخص کردم گفتم "اگه خریدار هستین"
دمو وجود داره ولی برای عموم نیست. میدونید که نمیشه این سایت ها رو هرجایی آپلود کرد. سایت باهاش راه اندازی نشده به سفارش کسی ساخته شده که به دلایلی تحویل داده نشد. گفتم دمو برای هر کسی داده نمیشه خیلی از سایت های خارجی هم که دمو دارند برای عموم نیست و باید درخواست بدین و دلیل خواستن دمو رو به همراه مشخصات واقعی ارسال کنید.
شما هم کاملا مشخصه اهل خرید نیستین نمونش همون تاپیک اسکریپت فروش فایل که فکر کنم اگه کسی صد تومن هم میداد خریداری نمیشد. بعد این همه سال خریدار رو از گردشگر پاساژ تشخیص میدیم![]()
ویرایش توسط MJmoonwalk : November 16th, 2017 در ساعت 01:55
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
معتبر ترین شرکت طراحی و فروش سایت بتینگلیست قیمت.jpg
با 2 سال سابقه و بیش از 50 سایت تحویل داده شده
دریافت وجه پس از تحویل
برای خرید یا مشاوره در تلگرام بنویسید
DESIGNESITEy@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)