بله جناب
حتی پس از اول دی یونیت های خریداری شده از تک وب قابل استفاده هستند
بله جناب
حتی پس از اول دی یونیت های خریداری شده از تک وب قابل استفاده هستند
تا جايي که من اطلاع دارم دسترسی نمايندگان از اون قسمت "مديريت زير قرار داد ها" قطع خواهد شد و بازم تا جایی که ميدونم اين هستش که يونيت هایی که برای زير نمايندگان هم شارژ شده ديگه قابل استفاده نيست.
و حتی طبق اعلام nic ما بايد اعتبار زير نماينده ها رو در روز پايانی ما خودمون ثبت کنيم تا خدای نکرده حق کسی ضايع نشه اين وسط.
ولی اميدوارم همينطور باشه که شما ميگيد.
چون بالطبع nic برای تمام نمايندگانش سرويس مشابه ارائه ميده و اگر شما ميگيد يونيت های شما قابل استفاده خواهند بود پس بنابراين يونيت های همه قابل استفاده خواهد بود :دی
اگر خبر خاصی داريد خوشحال ميشيم ما رو هم در جريان بزاريد؟
آخرين خبری که ما داريم همون بود که بالا عرض کردم: يعنی يونيت ها قابل استفاده نخواهند بود.
ممنون
علی امیری
ویرایش توسط amiri113 : December 2nd, 2010 در ساعت 17:32
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
طرح قضيه اش فرق ميکنه با يونيت آقای شاهری عزيز :دی
ما هم طرح داريم و اونهم redreseller.com هستش. Redreseller -
اسلب بندی نمايندگان فروش هستش که انشالا طی روز های آينده راه اندازی ميشه و بعد از راه اندازی هر کسی ميتونه api داشته باشه و دامين ملی رو خودش آنلاين از سايتش ثبت کنه.
يعنی کسی با whmcs يا سما يا هر نرم افزار هاستينگ ديگه ای که باشه ميتونه ثبت آنلاين دامين .ir از سايتش رو راه اندازی کنه. کاری که برای مثال الان در سايت sa1601.ir انجام ميشه.
اما اين ربطی به يونيت ها نداره چون حقيقتا يونيت ها ديگه برای زير نماينده ها قابل استفاده نيستند و ما به مشتريانمون تعهد ميديم که هزينه يونيت های باقی مانده بعد از اول دی ماه رو به حسابشون برگشت بزنيم :دی
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)