نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: سایت تاینی موویز با شکایت چه نهادی بسته شد؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : سایت تاینی موویز با شکایت چه نهادی بسته شد؟

نامردیه این، من چند وقت پیش ۵ هزار تومن شارژ کردم که گیم آف ترونز دانلود کنم پول رو ازم گرفتن لینک هاشون هم خراب بود طبیعتا بخاطر مسدود شدن سایت ، هر چی هم میل زدم پولم رو پس ندادن. حقشونه که سایت شون بسته بشه و مجازات بشن ، وقتی سرویس نمی دن به هر دلیلی قسمت دریافت پولشون رو هم باید تعطیل کنن که ملت الکی پول ندن.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Doung نمایش پست ها
    نامردیه این، من چند وقت پیش ۵ هزار تومن شارژ کردم که گیم آف ترونز دانلود کنم پول رو ازم گرفتن لینک هاشون هم خراب بود طبیعتا بخاطر مسدود شدن سایت ، هر چی هم میل زدم پولم رو پس ندادن. حقشونه که سایت شون بسته بشه و مجازات بشن ، وقتی سرویس نمی دن به هر دلیلی قسمت دریافت پولشون رو هم باید تعطیل کنن که ملت الکی پول ندن.
    دوست عزیز بخاطر 5 هزار تومان یعنی شما اینقدر ناراحت هستید که این همه نفرین می کنید بنده های خدا رو مطمئن باشید به پول من و شما نیاز ندارن مشکل قانونی درست کردن که نتونستن سرویس بدم عمدی نبود اگه عمدی بود 1 هزار تومن اگه بود حق با شما بود اما غیرعمدی هستش این مشکل و واقعا درست نیست اینطور بگیم این همه خدمات دادن مجانی به ما ها .
    خدا یا چرا ما ایرانی اینطوری هستیم یه سایت دیدم فیلم اموزشی ویژوال بیسیک گذاشته بود بعد همه تعریف می کردن تو نظرات از اموزش یهو سرورشون مشکل پیدا کرد فایل دانلود نمی شد چند روز دیدم کلی ادم اومد فحاشی کردن : وقت مارو گرفتی و هزار تا حرف زدن نمی دون چه عادتی ما ایرانی ها داریم از همه طلبکاریم همه باید مفتی به ما سرویس بدن همه برده ما هستند البته منظور این دستمون نبود یه به ذهنم خورد این دوستمون پول دادن در هر صورت حقشونه اما بیچاره ها مشکل ایجاد شده براشون در هر صورت.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid17 نمایش پست ها
    دوستان پس ایران فیلم چطور این سایت رقیب اصلی تاینی بود و اصلا هم کارش ندارن *ف*ی*ل*ت ر هم چند وقته اصلا نشده قضیه چیه؟

نایت مووی هم تعطیل نشده از ترسش سرور ایرانش خاموش کرده یه سرور خارج گرفته فیلم میزاره تو کانال تلگرامش
    یه بنده خدایی براش اومدم سیستم اختصاصی بنویسم یه حرفی زد دقیقا اینجا تو حرف اون بنده خدا پاسخ سوال شما هستش. رفتم براش درگاه واسط بنویسم اختصاصی حدود 1 سال پیش بهش کلی امکانات لیست کردم و دادم گفت نه نمی خوام اینها رو یه چیزی بنویس برام که از زرین پال امکانات کمتر باشه گفتم ای بابا چرا من هزینه بیشتر نمی گیرم زیاد گفت قیمت مهم نیست من نمی خوام رقیب کسایی باشم که قدرت دارن چون اگه ببینن براشون مشکل دارم میسازم و ازشون سرترم میان از میدون پرتم می کنن بیرون. دوست عزیز اگه میانه رو باشی اول نباشی از اول ها عقب تر باشی تک نباشی اما خوب باشی هیچ مشکلی برات ایجاد نمیشه حتی تو کارهای کاملا قانونی هم اگه قدرت نداری نباید باعث بشی افراد قوی احساس خطر کنن تا حذف کننت. دوست عزیز این زندگی اینقدر سیاست داره که تا یاد نگیریم به هیچ جا نمی رسیم باید بدونیم خیلی چیزا رو.
    برنامه نویسی اختصاصی سایت با لاراول و کدایگنایتر, اپ اندروید
    اسکریپت درگاه واسط هوشمند و تبدیل ارز اتوماتیک
    ورود به سایت تلگرام :‌@devinar

3. تعداد تشکر ها ازdevinar به دلیل پست مفید

عضو جدید 365web.online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط devinar نمایش پست ها
    یه بنده خدایی براش اومدم سیستم اختصاصی بنویسم یه حرفی زد دقیقا اینجا تو حرف اون بنده خدا پاسخ سوال شما هستش. رفتم براش درگاه واسط بنویسم اختصاصی حدود 1 سال پیش بهش کلی امکانات لیست کردم و دادم گفت نه نمی خوام اینها رو یه چیزی بنویس برام که از زرین پال امکانات کمتر باشه گفتم ای بابا چرا من هزینه بیشتر نمی گیرم زیاد گفت قیمت مهم نیست من نمی خوام رقیب کسایی باشم که قدرت دارن چون اگه ببینن براشون مشکل دارم میسازم و ازشون سرترم میان از میدون پرتم می کنن بیرون. دوست عزیز اگه میانه رو باشی اول نباشی از اول ها عقب تر باشی تک نباشی اما خوب باشی هیچ مشکلی برات ایجاد نمیشه حتی تو کارهای کاملا قانونی هم اگه قدرت نداری نباید باعث بشی افراد قوی احساس خطر کنن تا حذف کننت. دوست عزیز این زندگی اینقدر سیاست داره که تا یاد نگیریم به هیچ جا نمی رسیم باید بدونیم خیلی چیزا رو.
    جواب بسیار عاقلانه ای داده اون بنده خدا. سیستم کاری در ایران رو کامل توضیح داده با یه جمله
    365web
    هاست لینوکس و ویندوز - سرور مجازی - سرور اختصاصی
    لایسنس - ایمیل مارکتینگ - هاست ایمیل - نمایندگی
    ایمیل: 365web.ir{ات}info . تلگرام . تماس: 09357783029

5. تعداد تشکر ها از365web.online به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)