صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: نظر شما در مورد رایچت چیست ؟ - لطفا همه شرکت کنید به کمک و نظرات شما نیاز داریم

عضو انجمن abbas141 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    546
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد رایچت چیست ؟ - لطفا همه شرکت کنید به کمک و نظرات شما نیاز داریم

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    اکثر همکارانی که من درباره این نوع سرویسهای لایو چت باهاشون صحبت کردم به هیچ عنوان این کار رو به سرویس ایرانی اون هم با این درجه کم از اعتبار نمیسپارند.
    دیتای قابل توجهی از مشتریان ما در اختیار این نوع وب سایتها قرار میگیره که مایل نیستیم در دست سرویس دهندگان ایرانی باشه به هزاران دلیل.

این سرویس به هیچ وجه از نظر کیفیت و سطح کاری به پای livechatinc ، tawk ، zopim ، livezilla ، Crisp ، Userlike Live Chat نمیرسه و مقایسه کردن اینها اشتباه فاحشی هست که حتی در تبلیغ این سیستم توسط عوامل در اینجا به چشم میخوره.
    سلام و سپاس اول بابت این که قابل دونستید و در تاپیک شرکت کردید ، و سپاس بابت نظرتون .

نظرات متفاوت هست ، و نظر شما رو هم من کاملا قبول دارم ، امیدوارم مسئولین رایچت بابت موضوعی که فرمودید راهکارهایی رو در نظر بگیرند .

-----

یک نکته رو هم به دوستان بگم ، ما توی این سیستم هیچ دخل و تصرفی نداریم و این که چنین تاپیکی رو ایجاد کردیم ، صرفا برای دریافت فیدبک برای خودمان هست که در اینده تصمیم گیری بهتری رو داشته باشیم . این که امروز به چنین نقطه نظری رسیدیم که این سیستم برای خیلی از کسب و کارها میتونه مفید باشه هم حاصل گفتگو های این چنینی بوده است . و مجدد متشکریم از این که دوستان در این راه ما رو همراهی میکنند .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    اینارو بیخی امنیتش چطوره؟اطلاعاتو ... قرار نی که تحویل به جایی شه بعدها!!!
    بحث اعتماد خیلی مهمتره تا کارایی واسه اون هیچ وقت وطنی راهی به پیش نمی بره خارجی بهتره چون همه اعتقاد دارن اطلاعاتمون دسته اجنبیا بیفته بهتره ... همه بدبینن اونم حق دارن خودتونم می دونید چرا
    اون رو که من هم نمیدونم ، خودشون و خدای خودشون میدونن ، من هم نظرسنجی میکنیم که همین ها رو بدونیم .

ولی به شخصه بین یک سیستم خارجی و داخلی من خودم اون سیستم داخلی رو انتخاب میکنم . البته فرقی نمیکنه چی باشه ،

ولی خوب نظر من مهم نیست و نظر شما بیشتر مهم تره و من به شخصه دوست دارم ، نظر شما و سایر دوستان رو بدونم ، چراکه ممکن نظر من اشتباه باشه .
    ویرایش توسط abbas141 : November 8th, 2017 در ساعت 19:43
    - سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی

2. تعداد تشکر ها از abbas141 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن abbas141 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    546
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد رایچت چیست ؟ - لطفا همه شرکت کنید به کمک و نظرات شما نیاز داریم

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    درود
    با تشکر از زحماتتون برای این سیستم
    به نظر بنده سیستم شمایک مشکلی در قیمت گذاری داره اونم اینه که شما نباید کاری به تعداد مکامات داشته باشید
    شاید یکی 10 مکالمه داشته باشه یکی هم 1000 تا
    نبایداین محدودیت داشته باشه
    فعلا تازه نصبش کردیم ببینیم به چه صورت هست اما قیمت گذاری اصلا مناسب نیست
    سلام

البته سیستم ما نیست ، ولی خوب کلا دوست داریم ببینیم نظر بقیه چیه در موردش

با این محدودیت موافقم ، یک مقدار اذیت کننده هست . ولی خودما تا حالا باهاش به مشکلی برنخوردیم .

خوشحال میشم بعدا هم اگر نظری داشتید مطرح کنید .
    - سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)