سلام
من یه قالب whmcs می خواستم که تا حد امکان اختصاصی باشه یعنی کسی دیگه ای ازش استفاده نکنه . یه بار هم دادم برام از اول نوشتن که زیاد خوشم نیومد پس قالبی میخوام که آماده باشه و دمو داشته باشه . اگر قالب دارید تو پیغام خصوصی دمو قالب رو بگید و البته هزینه رو
سلام اگر سایت شما قالب اختصاصی دارد میتونیم آن را برای شما به whmcs تبدیل کنیم نمونه هم موجوده .
و اگر طراحی اختصاصی و یا نیمه اختصاصی خواستید با من تماس بگیرید تا بیشتر با هم صحبت کنیم که کار مورد نظر شما رو آماده کنیم براتون.
سلام اگر سایت شما قالب اختصاصی دارد میتونیم آن را برای شما به whmcs تبدیل کنیم نمونه هم موجوده .
و اگر طراحی اختصاصی و یا نیمه اختصاصی خواستید با من تماس بگیرید تا بیشتر با هم صحبت کنیم که کار مورد نظر شما رو آماده کنیم براتون.
من فقط با whmcs سایت کار می کنم و قالب اصلی سایت همین قالب whmcs خواهد بود
من فقط با whmcs سایت کار می کنم و قالب اصلی سایت همین قالب whmcs خواهد بود
من دیشب یک طرح برای whmcs داشتم آماده می کردم که در فروم برای فروش بزارم اگر میخواهید فکر میکنم تا شب یک دمو آماده بشه براتون بزارم ببینید اگر مورد پسند بود در خدمت هستیم (یا با طراحی دیگر )
من دیشب یک طرح برای whmcs داشتم آماده می کردم که در فروم برای فروش بزارم اگر میخواهید فکر میکنم تا شب یک دمو آماده بشه براتون بزارم ببینید اگر مورد پسند بود در خدمت هستیم (یا با طراحی دیگر )