خیر، این حرف شما همیشه صحیح است.
1-کاربری که اطلاعات ندارد اصلا نمی دونه چه هاستی بهتره پس هرچیزی که شما بهش پیشنهاد بدهید قبول می کند و بیشترین چیزی که برایش مهم است ارزان بودن هست.
2-مثلا شما سرورتون قطع شده مثلا کارت شبکه مشکل داره یا هارد یا DNS یا .... حالا کاربری که هاست ساده خرید کرده است چه گناهی کرده که باید پای شما بسوزد؟ و سرویس و سایت Down داشته باشد.
3-میزان صبر و حوصله باید تعریف شود مثلا یک ساعت دو ساعت نه 48ساعت و یا بیشتر نه 72 ساعت و بیشتر و بعد از آن قطعی های مکرر!!! (بسیاری از سایت ها که درآمد دارند تراکنش دارند لذا گاه 5 دقیقه قطعی برایشان ضرر بزرگی حساب می شود چرا که ممکن است همان لحظه یک مشتری بخواهد پرداخت داشته باشد)
4-هاست و دامنه برای کسی که وارد دنیای دیجیتال می شود و می خواهد خوب کار کند مثل مغازه هست که اگر کار نکند مثل مغازه ای است که بسته است لذا وقتی من یک سرویس ساده برای پرداخت آنلاین (روزی حداکثر 10 تراکنش) درست می کنم و یک هاست اشتراکی می خرم هرگونه قطعی با سرویس دهنده هست چرا که نه من کانفیگ کردم،نه به سرور فشار آوردم،نه اسکریپت خاص نصب کردم و... . (اگر هم که می گویید برای چنین چیز ساده ای باید سرور بگیرم و... این نشان می دهد که داریم به مشتری باز زیادی تحمیل می کنیم)
خواهش می کنم با دقت جواب بدهید و راهکاری برای حل مشکل بیان کنید.
با تشکر از همه دوستان عزیز