-
October 23rd, 2017, 23:34
پاسخ : آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟
-
-
October 23rd, 2017 23:34
# ADS
-
October 24th, 2017, 06:04
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز
باید کمی دقت داشت که مثلا من به عنوان یک برنامه نویس هیچگاه وقتی می خواهم سرویس بخرم مواردی را که می خواهم بیان می کنم سرویس دهنده هم اونا را بررسی می کنه و بعد سرویس می دهد پس از اون اگر برنامه تغییر نکنه که نباید اخلالی ایجاد بشود به قول خودتون آپتام نباید مشکل داشته باشد.
به نظرم این که سرور قطع می شود واقعا مشتری هیچ دسترسی ندارد، اینکه مثلا گفته شده بکاپ روزانه دارم بعد وقتی به مشکل می خوریم می فهمیم بکاپ نمی گرفتند و دیتا پریده. این ها مشتری مقصر نیست سرویس دهنده مشکل دارد.

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
نباید همه تقصیرات رو گردن هاستینگ ها بندازیم
چون هاستینگ ها کلا یک واسطه هستن ! سود اصلی دیتاسنتر ها میبرن 50 درصد مشکلات از هاستینگ هستش ،50 درصدشم دیتاسنتر تا بخوان جواب یک تیکت رو بدن ده روز طول میکشه !حالا شما فکر کن یه مشکلی برای سرور پیش اومده باشه باید چک سخت افزاری بشه حداقل باید سه روز منتظر بمونی!
نمیگم هاستینگ ها خوبن اما همه مشکلات از هاستینگ ها نیستش
هاستینگ وظیفه اش ارائه هاست هستش !بعضی از مشتریها تیکت میدن !که اقا فلان چیزو بنصب !این پلاگین رو بنصب واقعا اذیت کننده اس
نظر شخصی من اینه هاستی که ارائه میشه باید یه کانفیگ درست و حسابی روش باشه و اپتایم خوبی داشته باشه
بقیه مشکلات برعهده مشتری باشه خودش رفع کنه !مگه چقدر پول داده که هاستینگ چند ساعت وقتشو برای رفع مشکل بذاره !
اگر حساب کنید هاستی 20 هزار تومان (که فوقش ده تومنه ) روزی چند ساعت وقت بذاری برای رفع مشکلش حق الزحمه اش از یک کارگر ساده کمتره !
در کل همه چیزو به هاستینگ ربط ندید ! هاستینگ یه وظیفه داره ! اما مشتریان هزار تا توقع مختلف دارن
-
تعداد تشکر ها از ShirazSoft.com به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2017, 12:46
عضو دائم
کاش شما نام می بردید از سرویس دهنده هایی که مشکل داشتید و مشکل را هم برای هر کدام عنوان می کردید و صبر می کردید بیان از خودشان دفاع کنند.
اینکه شما نام نمی برید از سرویس دهنده های مشکل دار و ضعیف ظلم به دیگرانی هست که بدنبال هاست می گردند و قراره مشتری اون ها بشوند!
-
-
October 24th, 2017, 12:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shivahost
کاش شما نام می بردید از سرویس دهنده هایی که مشکل داشتید و مشکل را هم برای هر کدام عنوان می کردید و صبر می کردید بیان از خودشان دفاع کنند.
اینکه شما نام نمی برید از سرویس دهنده های مشکل دار و ضعیف ظلم به دیگرانی هست که بدنبال هاست می گردند و قراره مشتری اون ها بشوند!
چطور شما عضودابم هستید؟وچطور میشد عضو دایم بود؟
-
-
October 24th, 2017, 12:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
چطور شما عضودابم هستید؟وچطور میشد عضو دایم بود؟
نمی دانم اما فکر کنم فعالیت باید داشته باشید.
-
-
October 24th, 2017, 13:03
عضو انجمن
سلام
از دوستان عزیز خواهش می کنم بحث مباحث متفرقه نکنند.
اسم بردن صحیح نیست و به نظرم باید بگونه ای باشد که رتبه دهی وجود داشته باشد و بر اساس این رتبه دهی کیفیت مشخص شود
-
-
October 24th, 2017, 13:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
از دوستان عزیز خواهش می کنم بحث مباحث متفرقه نکنند.
اسم بردن صحیح نیست و به نظرم باید بگونه ای باشد که رتبه دهی وجود داشته باشد و بر اساس این رتبه دهی کیفیت مشخص شود
چندین مرتبه سعی شده رتبه دهی انجام بشه و سایت هایی راه اندازی شده! اما رتبه دهی هایی که توسط کاربران جعلی همکاران داده میشه باز هم آمار غلط به عرض کاربران می رساند.
-
-
October 24th, 2017, 13:30
عضو انجمن
خب به هرحال باید یک سری شاخص در نظر بگیریم و مثلا بگم روی سرور نمایشگر uptime نصب بشه و این به عنوان شاخص به کاربر ارائه بشه.
میانگین زمان پاسخ دهی تیکت مشخص باشه و...
این ها تنهابخش کوچکی هستند و باید موارد دیگر را نیز در نظر داشت
ویرایش توسط ShirazSoft.com : October 25th, 2017 در ساعت 17:53
-
-
October 24th, 2017, 13:57
عضو انجمن
سلام
در صورتی که هاست لازم دارید و هاست سی پنل کلود لینوکس، از خارج کشور با بهترین کیفیت و تضمین عدم حتی 1 دقیقه قطعی ما داریم ارائه می دیم،
تبلیغاتی روی هاست ما نمی کنیم چون مشتری های خاص خودش داره
اما مدیریت هاست وقتی توسط تیم حرفه ای در خارج کشور باشه به مراتب اوضاع بهتر از سرویس دهنده های داخلی می تونه باشه
البته از همکاران که حرفه ای کار می کنند هم بالاخره سرویس های خوب می تونید گیر بیارید
در کل خود ما هم از هیچ سرویس دهنده داخلی هاست یا سرور تهیه نمیکنیم به جز موارد خاصی که مجبور باشیم(مثل سایت خودمون که در ایران هست)
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
October 24th, 2017, 14:19
عضو جدید
تقریبا نیمی از مشکلات مربوط به خود کاربران هست نه سرویس دهنده در واقع
عدم دانش فنی کافی یا توضیح مناسب مشکل به وجود آمده
عدم صبر و حوصله تا برطرف شدن مشکل
عدم استفاده از ادبیات مناسب
و ......
مواردی هستن که بیشتر کاربران رعایت نمی کنند و هنگامی مشکل به وجود آمده برطرف نمیشه شروع به گلایه از سرویس دهنده می کنن
-