نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: حقایقی ترسناک درباره بازی نهنگ آبی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

پیش فرض پاسخ : حقایقی ترسناک درباره بازی نهنگ آبی

اخه اساتید بزرگ ایران شما چرا ؟

شرکت یا فرد سازنده برنامه اومده پول داده ازین ره اسم برنامه مسخرشو رو زبونا بندازه !

من یک دوست دارم خبرنگاره میگه شبکات خبری حالا اسم نمیبرم روزانه اسپاسنر میگیرن و موضوع رو اونطوری که اسپانسر میگه تموم میکنن .

و در مورد بازی هم چه فرقی میکنه یارو اومدن ... گذاشتن بعد ولش کردن حالا می خواد خودشو بکشه میگه بزار رو دستم گندکاری بکنم که لااقل اون یارو ( همسر یا دوست ...ش ) ازین جریان سریع با خبر بشه .

ساده اینا به مولا .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : حقایقی ترسناک درباره بازی نهنگ آبی

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
    اخه اساتید بزرگ ایران شما چرا ؟

شرکت یا فرد سازنده برنامه اومده پول داده ازین ره اسم برنامه مسخرشو رو زبونا بندازه !

من یک دوست دارم خبرنگاره میگه شبکات خبری حالا اسم نمیبرم روزانه اسپاسنر میگیرن و موضوع رو اونطوری که اسپانسر میگه تموم میکنن .

و در مورد بازی هم چه فرقی میکنه یارو اومدن ... گذاشتن بعد ولش کردن حالا می خواد خودشو بکشه میگه بزار رو دستم گندکاری بکنم که لااقل اون یارو ( همسر یا دوست ...ش ) ازین جریان سریع با خبر بشه .

ساده اینا به مولا .
    دوست عزیز شما از اون دسته آدم ها هستین که با تکیه به حرف یک نفر راجع به هر موضوعی اظهار نظر میکنی !
    به جای خوندن چند تا مطلب فارسی مسخره، و تکیه به حرف های نا آگاهانه دوستی که ازش اسم آوردین !
    یه سری به مستندات رسمی پخش شده از شبکه های ملی کشور هند بزنین (تو youtube پیدا میشه) و تعداد کشته ها که همشون نوجوان های زیر 15 سال هستن رو ببینید

من خودم حتی اخباری که از جاهای موثق میشنوم و 99 درصد مطمئنم که دروغ نمیگه باز میرم جستجو میکنم ببینم حقیقت داره یا نه !
    اگر تمام این خبر ها برای تبلیغات بود !!! تمام دسترسی ها رو به این بازی نمی بستن که ! تبلیغه دیگه !!! باید باز باشه مردم برن بازی کنن ! طرف داره هزینه چی میکنه ؟!؟!؟!؟! که تحت پیگرد قانونی قرار بگیره !؟ که تمام پیج و App و همه چیزش رو جوری پاک کنن که شما الان بخوای هم نمیتونی جایی پیداش کنی ؟!

مگه نمیگین تبلیغ میکنن که بازیکن جمع کنن ؟؟ پس باید همه جا در دسترس باشه دیگه ! که دارن این همه پول به قول شما خرج میکنن !!!
    توصیه میکنم چند ساعت وقت بذارین و تلاش کنین که بازی رو پیدا کنین و عضو بشین، اگر موفق شدین لینک بازی رو اینجا به اشتراک بذارین! (اگر نشدین و خیلی تمایل داشتین من دارم بهتون میدم )
    توصیه میکنم به اون دوست خبرنگارتون هم بگین شغلش رو عوض کنه! چون مثل اینکه خبرنگاریه که از هیچی خبر نداره!
    ویرایش توسط pedrammasoumi : October 24th, 2017 در ساعت 16:08

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)