نقل قول نوشته اصلی توسط ShirazSoft.com نمایش پست ها

1-بسیاری از شرکت ها نوشته اند تحویل فوری و آنی (از آنی تا سه دقیقه بعد) که اصلا تحویل ندارند فقط پول می گیرند. (شاید باورتون نشه بعضی تا 6 سیستم پرداخت آنلاین دارند ولی تحویل دهی ندارند)
2-هاست تحویل داده شده است ولی من DNS برای تنظیم آن در پنل دامنه دریافت نکردم.
3-نوشته شده php selector بعد وارد پنل شدم دیدم که ندارد. (یا نوشته php 7 بعد نداشته)
4- یکی نوشته cPanel بعد که خرید کردم DA تحویل شده و اطلاعات هم تحویل نداده فقط از طریق سایتشون میشد وارد پنل شد.
5-توی سایت هاشون هیچ اطلاعات درست و حسابی وجود نداشت و هر لینکی را که می زدم یا خطای 404 بود یا معلوم بود قالب آماده بوده زحمت نکشیده اطلاعات را بروز کند.
6-همه سایت ها WHMCS هستند ولی از امکانات اون فقط قسمت پرداخت آنلاین را دیدند مابقی امکانات اصلا استفاده نشده است.
دوست گرامی خیلی از مواقع مشکلاتی غیر قابل پیشبینی رخ میده که موجب قطعی یه سرور میشه و تقریبا تو هر شرکتی از این مشکلات هست یا مثلا گاهی شرکت مبدا سیاسیت های کلی خودش تغییر میده و طبیعتا شرکت های ایرانی هم متاثر از اون میشن

1. این مورد هم میتونه مشکل از سمت سرویس دهنده باشه هم از جانب کاربر که مثلا اطلاعات اشتباه وارد کرده در نتیجه تحویل خودکار فرایند لازم را طی نمیکنه و باید دستی سرویس داده بشه
2. قرار نیست شما در پنل دامنه حتما دی ان اس دریافت کنید. اکثرا این مورد بصورت خودکار هنگاه تحویل سرویس انجام میشه و اگر شما نیاز با اطلاع این موارد دارین میتونین از طریق تیکت از پشتیبانی بپرسین یا در داخل سایت با جست و جو پیدا کنین
3. با پشتیبانی در تماس باشید. برخی از سرویس دهنده ها قابلیت انخاب نسخه پی اچ پی را توسط کاربر دارند
4. با پشتیبانی در تماس باشید
5. وقتی شما میبینید سایتی اطلاعات معتبر ندارد انتظار چه خدمات و سرویسی دارید؟
6. این مورد بستگی به نظر سرویس دهنده دارد