صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 36

موضوع: تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

پیش فرض پاسخ : تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

نقل قول نوشته اصلی توسط iranianroot نمایش پست ها
    با احترام
    ما به صورت علمی و با ارائه مدرک و دلیل این بحث رو باز کردیم.
    اگر به صورت ذکر شده پاسخ میدادید خیلی بهتر بود تا اینکه به قصد تخریب پاسخ بدید.
    در هر صورت پاسخ شما هیچ سندیتی نداره.
    موفق باشید
    اگه قراره هاست های ایران بر روی سءو تاثیر منفی داشته باشه چرا سایت های بزرگ ایران که بر روی هاست ایران هست پیشرفت کردند و سءو خوبی دارند....؟
    این مدارک شما نشد دلیل...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

2. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    9 پست

سرویس های ایران فقط بدرد سرور های دانلود میخوره

- - - Updated - - -

سرویس های ایران فقط بدرد سرور های دانلود میخوره

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

با احترام فراوان
    دوست عزیز مبحث از نون انداختن برخی نیست
    بحث ما عدم کفایت سرویس دهنده های ایرانی هست
    دلایل مهمی چون قطعی و اپتایم سرور و هاست بر روی سئو تاثیر بسیاری دارند.

- - - Updated - - -

با احترام فراوان
    حرف شما کاملا منطقی هست
    اما در شرایطی که کلیه شرکت های ایرانی به دلیل تحریم ها عملا از کار افتادند این فرمایش شما صادق نیست.
    اما در مورد بحثی که فرمودید باید عرض کنم که کاملا حق با شماست
    گوگل به راحتی کاربران برای دسترسی به سایت ها هم بسیار اهمیت میده
    اما شما از گوگل پینگ بگیرید و از یک وبسایت ایرانی هم پینگ بگیرید
    روتر های ارتباطی با گوگل عمدتا کمتر از روتر های داخلی است
    برای مثال برای اتصال به گوگل از 43روتر استفاده میشود
    ولی برای 99% از سایت های داخلی به بالای 80میرسد
    گوگل به این مسئله اهمیت میدهد.همچنین به دلیل تحریم ها اتصال از سرور های ایرانی به میز فرمان گوگل امکان پذیر نیست
    یعنی در افزونه های سئو وردپرس ایجاد مشکل میکند
    دوست عزیز بنده 2 سال پیش سایت گیم سازان رو از هتزنر آلمان بردم به هاست هایبرید پارس پک و الکسا بنده از 90 هزار اومد رو 21 هزار بعدها سایت رو بردم روی هاست هتزنر از 19 هزار اومد روی 90 هزار و محو شد ، انجمن گیم سازان بود که الان روی سرور انگلستان هست همین هفته پیش روی 30 هزار بود ولی الان رو 40 هزار هست البته یه مدتی روی فرانسه خوب جواب میداد ولی اونم به درد نمیخوره

من سرویس دهنده هایی چون پارس پک رو ترجیح میدم به خارج ، یا سایتهایی رو مثال میزنم مثل سافت 98 ، سافت گذر ، دانلودها ، پس سی دانلود و خیلیهای دیگه بهترین رتبه هارو تو ایران دارن

نکته : آمار واقعی نشون میده در هر کشوری که بازدید کننده های اون کشور بیشتر از کشورهای غیر باشن گوگل در اون کشور کش اولیه خودشو بارگذاری میکنه و از اون کش به سرورهای دیگه خودش منتقل میکنه

نکته جعلی : دوستان عقلتون به چشمتون نباشه ، چون دوستان میخوان افرار بی تجربه ای مثل شمارو منحرف کنن ، اگر بنده الان از سرورهای انگلیس استفاده میکنم فقط بخاطر قیمتش هست ، ینی اگر بخوام این هزینه رو تو ایران پرداخت کنم ماهی 500 تومن باید پرداخت کنم وگرنه بدم نمیومد از سرورهای ایران استفاده کنم

یاحق

6. تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید

عضو جدید iranianroot آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    اگه قراره هاست های ایران بر روی سءو تاثیر منفی داشته باشه چرا سایت های بزرگ ایران که بر روی هاست ایران هست پیشرفت کردند و سءو خوبی دارند....؟
    این مدارک شما نشد دلیل...
    دوست عزیز شما یکبار تاپیک رو کامل بخونی توضیح دادم چرا وبسایت های بزرگ روی سرور ایران هستند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده 2 سال پیش سایت گیم سازان رو از هتزنر آلمان بردم به هاست هایبرید پارس پک و الکسا بنده از 90 هزار اومد رو 21 هزار بعدها سایت رو بردم روی هاست هتزنر از 19 هزار اومد روی 90 هزار و محو شد ، انجمن گیم سازان بود که الان روی سرور انگلستان هست همین هفته پیش روی 30 هزار بود ولی الان رو 40 هزار هست البته یه مدتی روی فرانسه خوب جواب میداد ولی اونم به درد نمیخوره

من سرویس دهنده هایی چون پارس پک رو ترجیح میدم به خارج ، یا سایتهایی رو مثال میزنم مثل سافت 98 ، سافت گذر ، دانلودها ، پس سی دانلود و خیلیهای دیگه بهترین رتبه هارو تو ایران دارن

نکته : آمار واقعی نشون میده در هر کشوری که بازدید کننده های اون کشور بیشتر از کشورهای غیر باشن گوگل در اون کشور کش اولیه خودشو بارگذاری میکنه و از اون کش به سرورهای دیگه خودش منتقل میکنه

نکته جعلی : دوستان عقلتون به چشمتون نباشه ، چون دوستان میخوان افرار بی تجربه ای مثل شمارو منحرف کنن ، اگر بنده الان از سرورهای انگلیس استفاده میکنم فقط بخاطر قیمتش هست ، ینی اگر بخوام این هزینه رو تو ایران پرداخت کنم ماهی 500 تومن باید پرداخت کنم وگرنه بدم نمیومد از سرورهای ایران استفاده کنم

یاحق
    شما احساسی بر خورد میکنید
    وبسایت شما بعد از دو سال بر اساس عمر صفحه بالا اومده این مورد اول.
    مورد دوم اینکه به جای برخورد احساسی یکبار تاپیک رو از اول بخونید دلیل اینکه سایتای بزرگ چرا روی سرور های ایرانی هستن رو توضیح دادم.
    مورد سوم :اون امار واقعی که عرض میکنید رو از کجا اوردید؟
    مورد چهارم:گوگل در کشور ما حتی cdnهم نداره که کش اولیه بارگزاری کنه با یه پینگ ساده میفهمید که وقتی گوگل رو باز میکنید به سرور هلند یا امریکا منصل میشه.
    مورد پنجم : شما سرویس دهنده هستید و احساسی برخورد میکنید اگر وبسایت شما در زمانی که روی هاست های خارج از ایران بود افت کرده دلیلش مشکلات سئو و نداشتن علم سئو و بهینه سازی شماست وگرنه با دلایلی که عرض شد و مدرک هم موجوده هاست های خارج از ایران پاسخگو تر هستند . خواهشمندم تاپیک رو کامل بخونید و بعد بگید مدارک ارائه نشده و یا چرا سایت های بزرگ روی سرور های ایرانی هستند.
    مورد اخر : شما با برخورد احساسی با موضوع و همچنین نادان جلوه دادن کاربران جوری وانمود کردید که انگار این همه بحث علمی و مدارکی که ارسال شد با یک حرف احساسی و کاملا بی منطق شما بی ارزش است.
    مردم خودشون عقل دارند و بر اساس اسناد و مدارک و همچنین تجربه ی شخصی تصمیم میگبرند در ضمن برای نکته اخر باید عرض کنم که اگر شما از سرویس دهندگان غیر معتبر سرویس تهیه میکنید و این نتیجرو گرفتید دلیل اصلی این مشکلات کانفیگ سرور ناشیانه اون سرویس دهندگان هست وگرنه شما یه سرچ ساده تو نت بزنی و رتبه دیتاسنتر هارو ببینی متوجه میشی که دیتا سنتر های ایرانی هیچ حرفی برای گفتن ندارند
    خواهشمندم با حرف های احساسی تاپیک رو از مسیر خارج نکنید
    آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد می‌کند، «خلاقیت و ابتکار» است
    ارتباط Iranianroot

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

دوست عزیز شما یکبار تاپیک رو کامل بخونی توضیح دادم چرا وبسایت های بزرگ روی سرور ایران هستند.

- - - Updated - - -

شما احساسی بر خورد میکنید
    وبسایت شما بعد از دو سال بر اساس عمر صفحه بالا اومده این مورد اول.
    مورد دوم اینکه به جای برخورد احساسی یکبار تاپیک رو از اول بخونید دلیل اینکه سایتای بزرگ چرا روی سرور های ایرانی هستن رو توضیح دادم.
    مورد سوم :اون امار واقعی که عرض میکنید رو از کجا اوردید؟
    مورد چهارم:گوگل در کشور ما حتی cdnهم نداره که کش اولیه بارگزاری کنه با یه پینگ ساده میفهمید که وقتی گوگل رو باز میکنید به سرور هلند یا امریکا منصل میشه.
    مورد پنجم : شما سرویس دهنده هستید و احساسی برخورد میکنید اگر وبسایت شما در زمانی که روی هاست های خارج از ایران بود افت کرده دلیلش مشکلات سئو و نداشتن علم سئو و بهینه سازی شماست وگرنه با دلایلی که عرض شد و مدرک هم موجوده هاست های خارج از ایران پاسخگو تر هستند . خواهشمندم تاپیک رو کامل بخونید و بعد بگید مدارک ارائه نشده و یا چرا سایت های بزرگ روی سرور های ایرانی هستند.
    مورد اخر : شما با برخورد احساسی با موضوع و همچنین نادان جلوه دادن کاربران جوری وانمود کردید که انگار این همه بحث علمی و مدارکی که ارسال شد با یک حرف احساسی و کاملا بی منطق شما بی ارزش است.
    مردم خودشون عقل دارند و بر اساس اسناد و مدارک و همچنین تجربه ی شخصی تصمیم میگبرند در ضمن برای نکته اخر باید عرض کنم که اگر شما از سرویس دهندگان غیر معتبر سرویس تهیه میکنید و این نتیجرو گرفتید دلیل اصلی این مشکلات کانفیگ سرور ناشیانه اون سرویس دهندگان هست وگرنه شما یه سرچ ساده تو نت بزنی و رتبه دیتاسنتر هارو ببینی متوجه میشی که دیتا سنتر های ایرانی هیچ حرفی برای گفتن ندارند
    خواهشمندم با حرف های احساسی تاپیک رو از مسیر خارج نکنید
    احیانا بعد از مدتی دوستان رفتن شخصی رو پیدا کردن که تاپیک رو دست بگیره و ظاهرا یک نفر که فکر میکنه کارشناسه تمام کارشناسان مطرح انجمن رو زیر سوال برده و کارشناسان فروم مثل اینکه سرشون دیگه بره این مباحث درد نمیکنه
    دوست عزیز شما باید بدونید که سایتهای ایرانی در بسیاری از سرورهای داخلی کش میشه نه فقط در هلند یا امریکا
    سایتهای ایرانی که در سرورهای ایران هستن با دستور قضائی به ایران منتقل شدن و از لحاظ سئو برترین هستن
    شما که متخصص هستید چطور نمیدونید که اتصال کاربران به سایت دلخواه کلاینت از لحاظ سئو در سرورهای ایران بهترین دسترسی رو داره
    بله دوست من شما رفتید سمت دوتا ادمین که شرکت نیستن و همه کارارو به تنهایی انجام میدن و دست کاربران رو میذارن تو حنا

parspack.com
    hostdl.com

این دوتا بهترین نمونه های پشتیبانی تو ایران هستن
    یه نکته : حتما میدونید که سرو کله زدن با کلاینت بی دانش ایرانی چقدر سخته ، والا صبر ایوب میخواد وگرنه کجای دنیا به کلاینت اینطور خدمات میدن ؟ اونم رایگان
    ویرایش توسط live : October 20th, 2017 در ساعت 18:33

9. تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

سلام.
    با 8 سال تجربه قاطعا میگویم هاست داخل ایران عالی است
    چند سال است سرور از دیتاسنتر پارس آنلاین دارم بی نظیر است. همه مشتریان ما راضی هستند و سئو سایت های روی سرور عالیه.
    بسیاری از سایت ها در کلمات کلیدی مدنظر رتبه نخست گوگل را دارند.

11. تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

ببینید، سرور های ایران چند مشکل دارند:
    1- سخت افزار هایی که در اختیار قرار می گیره معمولا استوک و درجه 2 هستند... این موردی که ندیدم کسی اشاره کرده باشه.
    2- بله هاست ایران برای سئو خوب نیست. اگر بحث افزایش سرعت لود باشه، استفاده از cdn می تونه بهترین گزینه باشه. نمی گم هاست ایران برای سئو مضر هست! بحث بین بهتر بودنه... هاست های خارج بهتر از هاست های ایران هستند.
    3- آپتایم سرور های ایرانی اخیرا بهتر شدند ولی بازهم نمیشه در حد دیتاسنتر های درجه یک باشه چون ما از زیرساخت مشکل داریم.
    4- استفاده از سرور خارج می تونه نتایج رو زودتر بیاره بالا.
    5- علتی که سایت های بزرگ از هاست های ایرانی استفاده می کنند، سئو نیست!
    این سایت ها قدمت دامین بالایی دارند و هم چنین لینک سازی فوق قوی و حرفه ای. از طرفی مرجع شده اند و بازدید ها خود به خود براشون زیاد میشه.
    موضوع بعدی اینکه این وبسایت ها می تونند کاربر رو تو سایت نگه دارند. این موضوع مهمیه که باعث میشه اون ها پیش گوگل معتبر تر بشن روز به روز...
    هاست های ایرانی اگر توسط شبکه های قدرتمند و ویژه میزبانی بشوند بد نیستند ولی برای شروع پیشنهاد نمی شوند.

با احترام.
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

13. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    1- سخت افزار هایی که در اختیار قرار می گیره معمولا استوک و درجه 2 هستند... این موردی که ندیدم کسی اشاره کرده باشه.
    2- بله هاست ایران برای سئو خوب نیست. اگر بحث افزایش سرعت لود باشه، استفاده از cdn می تونه بهترین گزینه باشه. نمی گم هاست ایران برای سئو مضر هست! بحث بین بهتر بودنه... هاست های خارج بهتر از هاست های ایران هستند.
    3- آپتایم سرور های ایرانی اخیرا بهتر شدند ولی بازهم نمیشه در حد دیتاسنتر های درجه یک باشه چون ما از زیرساخت مشکل داریم.
    این سایت ها قدمت دامین بالایی دارند و هم چنین لینک سازی فوق قوی و حرفه ای. از طرفی مرجع شده اند و بازدید ها خود به خود براشون زیاد میشه.
    موضوع بعدی اینکه این وبسایت ها می تونند کاربر رو تو سایت نگه دارند. این موضوع مهمیه که باعث میشه اون ها پیش گوگل معتبر تر بشن روز به روز...
    هاست های ایرانی اگر توسط شبکه های قدرتمند و ویژه میزبانی بشوند بد نیستند ولی برای شروع پیشنهاد نمی شوند.

با احترام.
    دوست من
    از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ، مگه کلاینت این فروم سایتاشون در حد سافت 98 هست دوست من ؟
    شما در بحث سئو یا کش خود سایت چه اطلاعاتی در اختیار دارید که اینطور سرورهای داخلی رو میکوبید ؟
    بله اگر یک سرور با فریم ورک نوشته شده باشه که در هر ثانیه 100 کاربر واقعی داشته باشه به یک سرور g9 با بالاترین کانفیگ نیازه
    بحث ما درباره نصب وردپرس و نهایتا یک استایل روی اون هست که تمام کلاینت اینجا حداقل 99 درصد از همین cms استفاده میکنن
    این سومین باری هست که در این تاپیک اعلام میکنم داخل ایران نتیجه بهتری از نظر بازدید داشتم تا خارج
    موفق باشید دوست من

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

شما در بحث سئو یا کش خود سایت چه اطلاعاتی در اختیار دارید که اینطور سرورهای داخلی رو میکوبید ؟
    در امضا بنده مشخص هست کار سئو انجام میدم ( ولی نه به صورت پابلیک ). تمام بهینه سازی های وبسایت برای افزایش سرعت لود رو به همین روش انجام میدم.

بحث ما درباره نصب وردپرس و نهایتا یک استایل روی اون هست که تمام کلاینت اینجا حداقل 99 درصد از همین cms استفاده میکنن
    بحث من هم اصلا این نبود!

سرورهای داخلی رو میکوبید
    بنده کوبیدم؟ دوباره مطلب رو بخوانید، سوء تفاهم رفع خواهد شد.

با احترام.
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو جدید iranianroot آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

احیانا بعد از مدتی دوستان رفتن شخصی رو پیدا کردن که تاپیک رو دست بگیره و ظاهرا یک نفر که فکر میکنه کارشناسه تمام کارشناسان مطرح انجمن رو زیر سوال برده و کارشناسان فروم مثل اینکه سرشون دیگه بره این مباحث درد نمیکنه
    دوست عزیز شما باید بدونید که سایتهای ایرانی در بسیاری از سرورهای داخلی کش میشه نه فقط در هلند یا امریکا
    سایتهای ایرانی که در سرورهای ایران هستن با دستور قضائی به ایران منتقل شدن و از لحاظ سئو برترین هستن
    شما که متخصص هستید چطور نمیدونید که اتصال کاربران به سایت دلخواه کلاینت از لحاظ سئو در سرورهای ایران بهترین دسترسی رو داره
    بله دوست من شما رفتید سمت دوتا ادمین که شرکت نیستن و همه کارارو به تنهایی انجام میدن و دست کاربران رو میذارن تو حنا

parspack.com
    hostdl.com

یه نکته : حتما میدونید که سرو کله زدن با کلاینت بی دانش ایرانی چقدر سخته ، والا صبر ایوب میخواد وگرنه کجای دنیا به کلاینت اینطور خدمات میدن ؟ اونم رایگان
    با احترام
    دوست من استارتر تاپیک بنده هستم کسی بندرو نیاورده
    یکی از سایت های خودتون که روی سرور ایران هست رو معرفی کنید تا وضعیت دسترسی گوگل به سایتتون رو بگم البته با عکس و لینک اثبات.
    پرسیدن عیب نیست
    ندانستن عیب است

- - - Updated - - -

parspack.com
    hostdl.com

با احترام
    دوست من استارتر تاپیک بنده هستم کسی بندرو نیاورده
    یکی از سایت های خودتون که روی سرور ایران هست رو معرفی کنید تا وضعیت دسترسی گوگل به سایتتون رو بگم البته با عکس و لینک اثبات.
    پرسیدن عیب نیست
    ندانستن عیب است

- - - Updated - - -

دوست من
    از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ، مگه کلاینت این فروم سایتاشون در حد سافت 98 هست دوست من ؟
    بله اگر یک سرور با فریم ورک نوشته شده باشه که در هر ثانیه 100 کاربر واقعی داشته باشه به یک سرور g9 با بالاترین کانفیگ نیازه
    این سومین باری هست که در این تاپیک اعلام میکنم داخل ایران نتیجه بهتری از نظر بازدید داشتم تا خارج
    موفق باشید دوست من
    نظر شما محترمه
    با دلیل و مدرک اعلام شده
    اگر مشکلی ندارید موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها

با احترام.
    با احترام
    به اون موضوع هم اشاره شد
    اما با یک تست میفهمیم که دسترسی خزنده ها گوگل در سرور کشور های مختلف نسبت به ایران ضعیف و یا ناممکن هستن.
    نمونه اون ارور هایی که در گوگل وبمستر میبینید و یا دسترسی نداشتن افزونه های وردپرس از هاست ایران به گوگل
    در اینجا سرویس دهندگان هستند و طبیعتا باید دفاع کنند ولی تمام صحبت ها بدون حتی یک مدرک هست.
    و حالا با تشدید تحریم ها این مورو هم سخت تر میشود
    آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد می‌کند، «خلاقیت و ابتکار» است
    ارتباط Iranianroot

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)