نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
کاملا تکذیب میکنم ، چیزی که شخصا تجربه کردم و میتونم بگم soft98 softgozar sarzamindownload بهترین سئو رو در گوگل دارن ، وب مستر گوگل برای سایتهای ایرانی بهتر عمل میکنه و اینو شخصا در یک فروم بزرگ تجربه کردم ، چیزی که دست خودم بوده مدتی gamesazan در سرورهای parspack 98mzban که از parspack اجاره شده بود در حال اجرا بود و هیچ محدودیتی نداشت بلکه سئو بهتر از الان که در انگلیس هست بود ، رنک انجمن بنده اون زمان 20 هزار بود الان از 40 تا 100 هزار متغییره

توجه : اگر میخواید جامعه ای رو نابود کنید شایعه پراکنی کنید ، روزی نیست که تو شبکه های مجازی شرکتهای داخلی رو زمین گیر نکنن و آخر عاقبت اینه که ما همه چیمون دست دشمن باشه ، وقتی اطلاعاتمون ، مواد غذاییمون دسمت خودمون نباشه چاره ای جز بالابردن دستها نخواهیم داشت

دوست عزیز با این حرفهای شما خیلیها از نون خوردن میوفتن ، چرا قبل از تاپیک زدن به این موارد توجه نمیکنید یا شایدم با قصد تخریب اینکارو انجام میدید ، یا شایدم این یوزر 2017 یوزر اصلی شما نیست

راستی کمی درباره کش تحقیق کنید

موفق باشید
با احترام فراوان
دوست عزیز مبحث از نون انداختن برخی نیست
بحث ما عدم کفایت سرویس دهنده های ایرانی هست
دلایل مهمی چون قطعی و اپتایم سرور و هاست بر روی سئو تاثیر بسیاری دارند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
با احترام باید بگم که کاملا اشتباه هست

اولا باید این نکته رو بدونید که گوگل یک شرایط ثابت برای رتبه بندی به همه وبسایت ها نداره و مسائلی که در رتبه دخیل هست بسته به نوع جستجو و موضوع متفاوت خواهد بود
سرور هم همینطور هست
وقتی کاربری از داخل جستجو ای انجام میده الویت سروری هست که به موقعیت کاربر نزدیک باشه نه بات های گوگل.
عملا شما با این حرف که گوگل به بات های خودش اهمیت میده کل گوگل رو بردید زیر سوال

خود گوگل و مدیران ارشدی که در بخش جستجو فعالیت می کنند بارها اعلام کردند که برای موفقیت به دنبال شرایطی باشید که کاربر شما جذب وبسایت شما بشه نه بات های گوگل
با گذشت این همه سال گوگل و سیستم اون به حدی باهوش و قدرتمند هست که از پس پردازش های مختلف و با متغیر های مختلف در شرایط و موضوعات مختلف بر بیاد و سال ها هم هست که این کار رو انجام میده و منظور فقط 2-3 سال اخیر نیست.

مورد مهمتر برای گوگل وجود cdn برای وبسایت شماست.
بحثی که شما الان می کنید مربوط به سال ها پیش هست که مدت ها قبل حل شده و به وضوح مشخص شده که کاربران الویت بیشتری دارند و در نتیجه در گوگل هم جایگاه بهتری کسب خواهید کرد.
باز با کسب تجربه بیشتر در این زمینه متوجه این موضوع خواهید شد.
ولی به طور کل به دنبال بروز کردن سرویس ها باشید. این موارد بسیار قدیمی و پیش پا افتاده هستند که در بحث های روز وب و تکنولوژی جایگاهی ندارند.
با احترام فراوان
حرف شما کاملا منطقی هست
اما در شرایطی که کلیه شرکت های ایرانی به دلیل تحریم ها عملا از کار افتادند این فرمایش شما صادق نیست.
اما در مورد بحثی که فرمودید باید عرض کنم که کاملا حق با شماست
گوگل به راحتی کاربران برای دسترسی به سایت ها هم بسیار اهمیت میده
اما شما از گوگل پینگ بگیرید و از یک وبسایت ایرانی هم پینگ بگیرید
روتر های ارتباطی با گوگل عمدتا کمتر از روتر های داخلی است
برای مثال برای اتصال به گوگل از 43روتر استفاده میشود
ولی برای 99% از سایت های داخلی به بالای 80میرسد
گوگل به این مسئله اهمیت میدهد.همچنین به دلیل تحریم ها اتصال از سرور های ایرانی به میز فرمان گوگل امکان پذیر نیست
یعنی در افزونه های سئو وردپرس ایجاد مشکل میکند