نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
ببینید، سرور های ایران چند مشکل دارند:
1- سخت افزار هایی که در اختیار قرار می گیره معمولا استوک و درجه 2 هستند... این موردی که ندیدم کسی اشاره کرده باشه.
2- بله هاست ایران برای سئو خوب نیست. اگر بحث افزایش سرعت لود باشه، استفاده از cdn می تونه بهترین گزینه باشه. نمی گم هاست ایران برای سئو مضر هست! بحث بین بهتر بودنه... هاست های خارج بهتر از هاست های ایران هستند.
3- آپتایم سرور های ایرانی اخیرا بهتر شدند ولی بازهم نمیشه در حد دیتاسنتر های درجه یک باشه چون ما از زیرساخت مشکل داریم.
4- استفاده از سرور خارج می تونه نتایج رو زودتر بیاره بالا.
5- علتی که سایت های بزرگ از هاست های ایرانی استفاده می کنند، سئو نیست!
این سایت ها قدمت دامین بالایی دارند و هم چنین لینک سازی فوق قوی و حرفه ای. از طرفی مرجع شده اند و بازدید ها خود به خود براشون زیاد میشه.
موضوع بعدی اینکه این وبسایت ها می تونند کاربر رو تو سایت نگه دارند. این موضوع مهمیه که باعث میشه اون ها پیش گوگل معتبر تر بشن روز به روز...
هاست های ایرانی اگر توسط شبکه های قدرتمند و ویژه میزبانی بشوند بد نیستند ولی برای شروع پیشنهاد نمی شوند.

با احترام.
دوست من
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ، مگه کلاینت این فروم سایتاشون در حد سافت 98 هست دوست من ؟
شما در بحث سئو یا کش خود سایت چه اطلاعاتی در اختیار دارید که اینطور سرورهای داخلی رو میکوبید ؟
بله اگر یک سرور با فریم ورک نوشته شده باشه که در هر ثانیه 100 کاربر واقعی داشته باشه به یک سرور g9 با بالاترین کانفیگ نیازه
بحث ما درباره نصب وردپرس و نهایتا یک استایل روی اون هست که تمام کلاینت اینجا حداقل 99 درصد از همین cms استفاده میکنن
این سومین باری هست که در این تاپیک اعلام میکنم داخل ایران نتیجه بهتری از نظر بازدید داشتم تا خارج
موفق باشید دوست من