نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
اگه قراره هاست های ایران بر روی سءو تاثیر منفی داشته باشه چرا سایت های بزرگ ایران که بر روی هاست ایران هست پیشرفت کردند و سءو خوبی دارند....؟
این مدارک شما نشد دلیل...
دوست عزیز شما یکبار تاپیک رو کامل بخونی توضیح دادم چرا وبسایت های بزرگ روی سرور ایران هستند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
دوست عزیز بنده 2 سال پیش سایت گیم سازان رو از هتزنر آلمان بردم به هاست هایبرید پارس پک و الکسا بنده از 90 هزار اومد رو 21 هزار بعدها سایت رو بردم روی هاست هتزنر از 19 هزار اومد روی 90 هزار و محو شد ، انجمن گیم سازان بود که الان روی سرور انگلستان هست همین هفته پیش روی 30 هزار بود ولی الان رو 40 هزار هست البته یه مدتی روی فرانسه خوب جواب میداد ولی اونم به درد نمیخوره

من سرویس دهنده هایی چون پارس پک رو ترجیح میدم به خارج ، یا سایتهایی رو مثال میزنم مثل سافت 98 ، سافت گذر ، دانلودها ، پس سی دانلود و خیلیهای دیگه بهترین رتبه هارو تو ایران دارن

نکته : آمار واقعی نشون میده در هر کشوری که بازدید کننده های اون کشور بیشتر از کشورهای غیر باشن گوگل در اون کشور کش اولیه خودشو بارگذاری میکنه و از اون کش به سرورهای دیگه خودش منتقل میکنه

نکته جعلی : دوستان عقلتون به چشمتون نباشه ، چون دوستان میخوان افرار بی تجربه ای مثل شمارو منحرف کنن ، اگر بنده الان از سرورهای انگلیس استفاده میکنم فقط بخاطر قیمتش هست ، ینی اگر بخوام این هزینه رو تو ایران پرداخت کنم ماهی 500 تومن باید پرداخت کنم وگرنه بدم نمیومد از سرورهای ایران استفاده کنم

یاحق
شما احساسی بر خورد میکنید
وبسایت شما بعد از دو سال بر اساس عمر صفحه بالا اومده این مورد اول.
مورد دوم اینکه به جای برخورد احساسی یکبار تاپیک رو از اول بخونید دلیل اینکه سایتای بزرگ چرا روی سرور های ایرانی هستن رو توضیح دادم.
مورد سوم :اون امار واقعی که عرض میکنید رو از کجا اوردید؟
مورد چهارم:گوگل در کشور ما حتی cdnهم نداره که کش اولیه بارگزاری کنه با یه پینگ ساده میفهمید که وقتی گوگل رو باز میکنید به سرور هلند یا امریکا منصل میشه.
مورد پنجم : شما سرویس دهنده هستید و احساسی برخورد میکنید اگر وبسایت شما در زمانی که روی هاست های خارج از ایران بود افت کرده دلیلش مشکلات سئو و نداشتن علم سئو و بهینه سازی شماست وگرنه با دلایلی که عرض شد و مدرک هم موجوده هاست های خارج از ایران پاسخگو تر هستند . خواهشمندم تاپیک رو کامل بخونید و بعد بگید مدارک ارائه نشده و یا چرا سایت های بزرگ روی سرور های ایرانی هستند.
مورد اخر : شما با برخورد احساسی با موضوع و همچنین نادان جلوه دادن کاربران جوری وانمود کردید که انگار این همه بحث علمی و مدارکی که ارسال شد با یک حرف احساسی و کاملا بی منطق شما بی ارزش است.
مردم خودشون عقل دارند و بر اساس اسناد و مدارک و همچنین تجربه ی شخصی تصمیم میگبرند در ضمن برای نکته اخر باید عرض کنم که اگر شما از سرویس دهندگان غیر معتبر سرویس تهیه میکنید و این نتیجرو گرفتید دلیل اصلی این مشکلات کانفیگ سرور ناشیانه اون سرویس دهندگان هست وگرنه شما یه سرچ ساده تو نت بزنی و رتبه دیتاسنتر هارو ببینی متوجه میشی که دیتا سنتر های ایرانی هیچ حرفی برای گفتن ندارند
خواهشمندم با حرف های احساسی تاپیک رو از مسیر خارج نکنید