نوشته اصلی توسط
live
دوست عزیز بنده 2 سال پیش سایت گیم سازان رو از هتزنر آلمان بردم به هاست هایبرید پارس پک و الکسا بنده از 90 هزار اومد رو 21 هزار بعدها سایت رو بردم روی هاست هتزنر از 19 هزار اومد روی 90 هزار و محو شد ، انجمن گیم سازان بود که الان روی سرور انگلستان هست همین هفته پیش روی 30 هزار بود ولی الان رو 40 هزار هست البته یه مدتی روی فرانسه خوب جواب میداد ولی اونم به درد نمیخوره
من سرویس دهنده هایی چون پارس پک رو ترجیح میدم به خارج ، یا سایتهایی رو مثال میزنم مثل سافت 98 ، سافت گذر ، دانلودها ، پس سی دانلود و خیلیهای دیگه بهترین رتبه هارو تو ایران دارن
نکته : آمار واقعی نشون میده در هر کشوری که بازدید کننده های اون کشور بیشتر از کشورهای غیر باشن گوگل در اون کشور کش اولیه خودشو بارگذاری میکنه و از اون کش به سرورهای دیگه خودش منتقل میکنه
نکته جعلی : دوستان عقلتون به چشمتون نباشه ، چون دوستان میخوان افرار بی تجربه ای مثل شمارو منحرف کنن ، اگر بنده الان از سرورهای انگلیس استفاده میکنم فقط بخاطر قیمتش هست ، ینی اگر بخوام این هزینه رو تو ایران پرداخت کنم ماهی 500 تومن باید پرداخت کنم وگرنه بدم نمیومد از سرورهای ایران استفاده کنم
یاحق