نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 36

موضوع: تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید iranianroot آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    هاست ایران با هاست خارجی فرقی نداره!
    لطفا شایعه پراکنی نکنید...
    شما دارید با شایعه پراکنی بی دلیل اقتصاد ایران رو نابود می کنید بعد میگی چرا اقتصاد ایران پیشرفت نمی کنه...
    اگه مردی پاشو با دست های خودت انجام بده تا وضع بهتر شود..
    با احترام
    ما به صورت علمی و با ارائه مدرک و دلیل این بحث رو باز کردیم.
    اگر به صورت ذکر شده پاسخ میدادید خیلی بهتر بود تا اینکه به قصد تخریب پاسخ بدید.
    در هر صورت پاسخ شما هیچ سندیتی نداره.
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    من الان از یه سرویس دهنده امریکایی هاست دارم در 24 ساعت گذشته این وضعیت ارورهای 503 سایت بوده :

You have reached processes number limit 25367 times

طرف اومده کلود لینوکس نصب کرده و حالا حتی وقتی ارتباط سایت با سرور رو قطع میکنیم تعداد پروسس رو 99 درصد میزنه ! یعنی بجای 0 داره از 99 حساب میکنه ! و وقتی 1 پروسس در سایت ما ایجاد میشه به 100 میرسه و اپاچی ارور 503 رو برگشت میده ! ارسال ایمیل های سایت هم از همون روز قطع شده

48 ساعته تیکت دادیم هیچ پاسخیم نگرفتیم !

11 ماه از اعتبار سرویس مونده و نمیتونم کنسلش کنم .

حالا شما بیا بگو سرویس دهنده ایرانی ایراد داره . از 2009 با انواع هاست های بزرگ و معتبر ایرانی کار کردم مشکلاتی بوده ولی اینطور نبوده که رسیدگی نکنن و در سئوی سایت هم مشکلی پیش نیومده

همه جا خوب و بد وجود داره . هاست های معتبر زیادی در ایران در حال فعالیت هستن

از سال 2009 از شرکت های مختلف سرویس گرفتیم تنها مشکلی که در اکثر ارائه دهندگان داخلی دیدم اورلود بودن سرور هست که به دلیل اورسل اتفاق میفته .
    با احترام فراوان
    مشکل از کانفیگ کلاد هست دوست من . اگر مایل هستید دسترسی بدید براتون به صورت رایگان مشکلتون رو حل کنم.
    در ضمن مشکل کانفیگ ربطی به مبحث سئو نداره و همین طور مشکلی که برای سرویس دهنده های ایرانی گفتید هم به دلیل کمبود منابع هست.
    یکی از مشکلات دیگه سرویس های ایرانی هزینه های بالای اون هستش
    به عنوان مثال شما یک سرور با هارد هشت بگیرید از ایران به بالای ملیون ب فروش میرسه ولی در سرویس های خارجی مثل المان با سیصد هزار تومان قابل خریده. در هر صورت بحث سئو هست و لطفا تاپیک رو از مسییر موضوع با حاشبه خارج نکنید

- - - Updated - - -

بعضی از دوستان فکر میکنن که من به قصد تخریب سرویس های ایرانی تاپیک زدم و تاپیک رو با حاشیه میبرن ولی اینجا با ارائه دلیل علمی به شما پاسخ دادم
    ما اینترنت همین سرویس های ایرانی رو از خارج از ایران تامین میکنیم یعنی امریکا و شما فکر میکنید که منبع ارائه دهنده از ما ضعیف تره
    سرور های خارج از ایران با بالاترین کیفیت سخت افزاری و محیطی نگهداری میشن و از بروزترین سخت افزار ها استفاده میکنند و ما به دلیل تحریم ها نمیتونیم اونطور که باید به دیتاسنتر ها برسیم و بروزشون کنیم که طبیعتا از اون ها عقب تر هستیم. وقتی که تحریم هستیم و از هاست های ایرانی به گوگل نمیتونیم وصل شیم یعنی ضعف ؛زمانی که خزنده های گوگل به دلیل اپتایم افتضاح سرور های ایرانی نمیتونن به داخل سایت بخزن یعنی ضعف ؛بسیار اصلا تاپیک رو از اول نمیخونن و باز هم میگن سایت های بزرگ روی سرور های ایران هستن که من دلیلش رو توضیح دادم.
    بعضی ها هم نمایندگی هاست ایران و یا سرور دارن میخوان بفروشن تاپیک مشکل بوجود اورده براشون قصد تخریب دارن.
    در هر صورت کمی واقع بین باشیم و به خودمون رحم کنیم
    آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد می‌کند، «خلاقیت و ابتکار» است
    ارتباط Iranianroot

2. تعداد تشکر ها از iranianroot به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)