نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: گیم سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Cr0w آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    450
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    121 پست

پیش فرض پاسخ : گیم سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط Voltron نمایش پست ها
    در گوگل یک گیم مد فارسی پیدا کردم ولی ارور میده
    دوست من واسه این مورد نیاز به تخصص و فنی کار هست . پیشنهاد میکنم واسه این کار هزینه کنید . چون در آینده 100 درصد به مشکل بر میخورید .
    یک نمونه به جهت راهنمایی به شما معرفی میکنم راجبش تحقیق کنید : http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1043075
    به علاوه این مورد : http://www.bgpanel.net/
    نقل قول نوشته اصلی توسط Genral X2 نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما دوست عزیز

1نکته بنده به شما بگم راجب پینگ و .... تجربه چندین ساله نشون داده که ما با بازی کردن در سرور های خارجی ها مشکل داریم ولی خارجیا با پلی دادن در سرور های ایرانی اصلا مشکلی ندارند پینگی بین 100 تا 130 که خیلی هم مساعده ولی خب ایرانی ها بخواهند سرور خارجی یا به قول خودتون استیم پلی کنند پینگی بالای 200-300 داریم بنده سرور کالاف 5 روی تانگل داشتم پلیر های المانی بعضی اوقات پینگ 80 هم می گرفتن در این حد بود ولی خب رو سرور های خودشون که می رفتیم پینگ 300 :|

برداشت بدی نداشته باشید !
    نه خواهش میکنم چه برداشت بدی . اون مورد که میفرمایید بر میگرده به زیر ساخت های شبکه اینترنت ایشون(فردی یا افرادی که قراره در ایران بازی کنند ) در صورتی که کیفیت سروری که در ایران هست هم تامین شده باشه .
    ما خودمون سال های قبل در یک مستر سرور ایرانی بازی میکردیم که COD رو پشتیبانی میکرد . پینگمون بین 80 تا 100 متغیر بود و اکثرا خارجیا بین 300 تا 500 ( این مورد مغایر با مورادی که شما میفرمایید هست همون موضوع کیفیت سرور هست ) چون سایتش چند زبانه بود و تنها مستر سروری بود که بدون نیاز به نرم افزار هایی مثل تانگل و غیره کرک شده بود , همونطور که خودتون هم اشاره کردین خیلی گیم پلی وابسته به ping هست ولی میبینید یک سری بازیا اصلا مهم نیست .
    ولی چه میشه کرد ما ایرانی ها در محدودیت ها بزرگ شدیم ، و مطمئنم خواهیم مرد .

شما لطف کنید اینباکستون رو خالی کنید یک پیام خصوصی خدمت شما ارسال بشه .
    ویرایش توسط Cr0w : October 19th, 2017 در ساعت 20:41
    My mother told me I'd grow up to be a good man

2. تعداد تشکر ها از Cr0w به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)